norstrom.dk

pas på Fauna - de ringer og laver ulovligt telefonsalg. De hed før Norstrøm og fik en politianmeldelse fra Forbrugerombudsmanden for telefonsalg og ulovlig omgang med CPR. Damen der ringede påstod... Se mere

Bliver opringet af dem og de kommer med en meget indviklet forklaring på, hvordan jeg kan få billigere strøm. De siger, atde har aftalt med min nuværende udbyder, at de må tilbyde os samme pris men... Se mere

Dum som jeg er,lod jeg mig overtaletil "billiere kwh strøm af telefonsølgeri Eltron, som ville ordne alt for mig "så jeg ikke skulle betale dobbelt for samme strømfra 01.02.2021.Bindingsperiodenvar ik... Se mere

Fauna energri og norstrøm er blevet politianmeldt p.g.a deres bedrageri/svindleri, har kun dårligt og sige om dem og når man siger at de er svindler/bedrager så er det kun sandt, har takket nej til de... Se mere

Manipulerende retorik

Blev ringet op for en uges tid siden, af en mand fra Norstrom. Han lød sur og alvorlig - havde en kommanderende og påtrængende facon. Han angav sig indirekte for at være fra mit elselskab, og ville tale med mig om mit strømforbrug. Da jeg ikke er den der er “ansvarlig” for denne slags ting i husstanden afviste jeg ham med denne forklaring - men også fordi jeg ikke mener vi er tilknyttet dette elselskab. Han forlangte så at få min mands tlf. nr. hvis det var ham der var ansvarlig for vores el/strøm. Det gav jeg ham så fordi han lød så alvorlig, kontrollerende og dikterende og fordi han lod mig forstå at det var vores elselskab. Efterfølgende fortalte jeg min mand om episoden, fordi jeg synes samtalen havde været så mærkelig og alvorlig. I går læser jeg så at firmaet er blevet anmeldt for lige præcis de her ting. Vi har IKKE norstrom. Og det vil vi heller ikke have. Jeg synes det er enormt grænseoverskridende adfærd og jeg vil gerne frabede mig at I kontakter os igen!

12. december 2020

Så vågnede Forbrugerombudsmanden.

Så vågnede Forbrugerombudsmanden.
To gange er det lykkedes Norström at få slettet min anmeldelse med en begrundelse om, at jeg ikke har haft en reel købs- eller serviceoplevelse. Heldigvis er det knap så let at slette anmeldelser til Forbrugerombudsmanden, som nu har politianmeldt virksomheden.

11. december 2020

De havde næsten fået mig overbevist om…

De havde næsten fået mig overbevist om at de var mit nuværende el selskab, mest fordi navnet minder meget om vores nuværende, men også fordi hun sagde at min sidste regning var højere end normalt, men efter at se nærmere på Martin Storm Rasmussen's aktive relationer på virk dannede der sig et useriøst billede. Hold jer væk fra dette svindlerfirma (og alle Martin Storm Rasmussen's øvrige aktive selskaber)

Ulovlig forretningsmodel

Norström kimer mig ned igen og igen hen over sommeren til trods for at jeg er tilmeldt Robinsonlisten og aldrig i mit liv har anmodet om at blive kontaktet af sådan et svindelfirma. Bliver luret i fælden af en smart-i-en-fart sælger, som bare liiige skal have lidt info på mig, da jeg vil have sendt tilbuddet på skrift. Allerede ved første regning var der problemer og kundeservice viste sig at være ligeså hjælpsomme som vådt bølgepap.
Jeg bliver et par måneder senere, i forbindelse med politisagen mod Norström, opmærksom på, at den kontrakt jeg, dum som jeg er, har forvildet mig ind i faktisk slet ikke er gyldig, da den er indgået i strid med loven om telefonsalg. Jeg skriver med det samme til Norström for at få annulleret kontrakten med øjeblikkelig virkning, tilbageført mine penge og få kundeforholdet ved mit tidligere elselskab genoprettet uden omkostning for mig. Det nægter Norström kategorisk, da de er sikre på, at jeg har givet samtykke igennem en 3. part, og jeg kan derfor kun komme ud af aftalen ved et kontraktbrud, som vil koste mig penge. Aldrig i livet om jeg vil betale for at komme ud af en ugyldig kontrakt! Igennem hele denne korrespondance er kundeservicemedarbejderen nedladende i sin tone og mener tydeligvis ikke, at dansk lovgivning gælder et firma som Norström.

11. december 2020

+45 91 55 95 24 Nordstrøm ringer…

+45 91 55 95 24 Nordstrøm ringer konstant. Selvom man er på Robinsonlisten og selv om man har frabedt det flere gange. Et så useriøst firma kunne jeg da ALDRIG finde på, at samarbejde med. ALDRIG

norstrom.dk-logo

Besvarelse fra norstrom.dk

Hej Thomas.

Jeg er ked af, hvis vi har forstyrret dig.
Vi ønsker ikke at ringe og forstyrre folk og vi gør vores bedste med de redskaber vi har, til at fjerne folk der står på Robinsonlisten.
Robinsonlisten styres af adresseoplysninger og hvis de oplysninger vi får ikke er skrevet på præcis samme måde, så kan der opstå fejl.

Det kan fx være hvis bynavn står før postnummer eller der er et punkt efter etagenummer osv. Det er desværre de forhold vi har at arbejde med og vi har gjort forbrugerombudsmanden opmærksom på dette, da vi også kun har en interesse i at overholde reglerne og undgå unødvendige gener for både dig og os selv.

Men jeg har i hvert fald sørget for at vi ikke ringer til dig igen.

God dag.

Juliane

De er så anstrengende

De er så anstrengende , jeg var så heldig at jeg boede på mit postnummer osv osv . Måtte ligge røret på , selv om jeg sagde nej tak 3 gange .

10. december 2020

De sidste par dage har Norstrøm sælger…

De sidste par dage har Norstrøm sælger ringet til mig, næste gang melder jeg dem da jeg står på robinson listen og så må man sjovt nok ikke ringe folk op, magen til desperate firma

Opdatering Flabet at norstrøm nu ber trust om at slette mit opslag, hør nu her Norstrøm jeg har sendt beviser ind med jeres nummer og den mail hvor i undskylder at ha ringet, så skal i jo ikke skrive til trust at i intet ke der til mig dårlig stil

Chikane fra Nordstrom

Jeg bliver konstant kimet ned af Nordstrom. Jeg beder dem om at lade være med at ringe, men når af vide grindende, at det kommer ikke til at ske.

Hold jer langt væk for dette firma.

Ren fup og fidus!

Modtager et opkald om at jeg kan komme over i deres selskab og dermed kun skal betale indkøbsprisen af min strøm.

Konfrontere dem med udsendelsen i tv hvor der lige har været opmærksomhed på denne slags fusk og så kommer alle søforklaringerne ang. at så ville de jo blive lukket ned og de har ikke fået nogle anklager osv.

Norstrøm kan IKKE anbefales

jeg anmeldte tidligere Norstrøm med 5 stjerner. Det var desværre at skyde langt over målet. Deres KWh pris er den 5. dyreste på markedet, det er IKKE den historie de fortæller når man tilmelder sig deres elendigheder. Har bedt om yderligere forklaring, venter endnu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Så advarsel: Det er et selskab der er MEGET kreative mht. hvor gode de er, det holder ikke senere viser det sig. Mia er sød og flink, men hun forstår vist ikke helt selv det hun skriver. NORSTRØM KAN IKKE ANBEFALES.
john

8. december 2020

Nedladende, flabet og bondefangeri

Jeg er dd blevet kontaktet af Nordstrøm pr telefon, som starter med at sige, at jeg ikke har betalt min elregning - dette kan jeg ikke forstå, og spørger nærmere ind til det. Han angiver en tidligere adresse, hvilket er hjemme hos mine forældre, og jeg fortæller ham, at jeg aldrig har betalt for EL hos mine forældre. Han siger flabet “nå hvorfor ikke”. Jeg fortæller, at jeg er flyttet for mange år siden og han vil have min anden adresse. Dette giver jeg ham ikke anden end mit postnummer. Den unge mand var flabet undervejs i hele samtalen.. Bondefangeri. Til slut siger jeg, at jeg altså ikke har problemer med min elregning, hvortil han slutter af med at sige at han gerne vil have at jeg skifter til Nordstrøm.... ikke ok at starte med at sige, at jeg ikke har betalt min elregning eller at der er problemer med min elregning...

7. december 2020