SPAM
Tak for alle de der har givet danishseo.com en kommentar, så blev man advaret. Jeg har fået et par mail fra dette useriøs foretaget.
Useriøst firma der markedsfører sig med spam
DanishSEO reklamerer for sig selv ved uopfordrede email henvendelse også kaldet spam.
Udover at det er useriøst i sig selv, så er hjemmesiden amatøragtig og ukøn, hvilket ikke sælger et firma særligt godt, når dette firmas kernekompetence er web :-)
Spam på spam...
Endnu en side der forsøger at tjene penge på folk, uden at de får noget igen...
Hold jer langt væk.
Seo Spam - hold dig væk
Har netop igen modtaget en mail. Nu hedder "hun" ikke Gitte Møller mere, men Mette Jensen.
Spam... igen igen
Har 5 netbutikker og får jævnligt mails fra Gitte Møller omkring link udveksling.
Rent spam, fup og fidus.
Henrik
Virker som SPAM
Har fået en kluntet formuleret tekst om at en Gitte Møller fra DanishSEO.com har brugt lang tid på at finde vores hovedmailadresse til firmaets kundeservice.
Det virker meget kluntet formuleret og iøvrigt usandsynligt at man skulle kunne søge efter kontakt info hos os uden at finde vores marketing afdeling. Så er man i hvert fald ikke skarp med en søgemaskine :o)
danishseo.com siden ser meget uprofessionel ud. En whois peger på en adresse på Esplanaden 34 i københavn, men intet firma ved navn danishseo.com findes på denne adresse.
Mit råd er at slette disse mails. Hvis Gitte vitterligt findes og kan sit kram, så får hun nok kontakt alligevel.
SPAM
De har sendt uopfordret reklame til mig via mail til en mail adresse der aldrig har eksisteret. Eftersom jeg har brugt catch-all har jeg alligevel modtaget mailen og jeg finder det dybt forkasteligt at vi har med Danske hjemmesider der benytter sig af den her slags tiltag.
Eftersom den her slags aktiviteter ikke er lovligt ifølge dansk lovgivning (kaldes også SPAM) har jeg meldt sagen til Forbrugerombudsmanden omgående!
SPAM+USERIØSE+FUP
De har kontaktet mig og mine kunder, med spammails, med tilbud om at ville udføre SEO og alt muligt andet for os...
Kig på deres website... ? de kan ikke udføre noget af det de beskriver, i så fald må man undre sig over, at deres eget site, minder om noget en amatør har lavet... vi har selv været i branchen i mange år, så vi er nok de forkerte at lave et fupnummer på....