pas på Fauna - de ringer og laver ulovligt telefonsalg. De hed før Norstrøm og fik en politianmeldelse fra Forbrugerombudsmanden for telefonsalg og ulovlig omgang med CPR. Damen der ringede påstod... Se mere
norstrom.dk
Dum som jeg er,lod jeg mig overtaletil "billiere kwh strøm af telefonsølgeri Eltron, som ville ordne alt for mig "så jeg ikke skulle betale dobbelt for samme strømfra 01.02.2021.Bindingsperiodenvar ik... Se mere
Fauna kan jeg bestemt ikke anbefale!!
Fauna kan jeg bestemt ikke anbefale!!
Dårlig oplevelse!
Virkelig dårlig oplevelse.
Virkelig dårlig oplevelse.
Vedkommende virksomhed ringede til mig. Det var en umanerlig dårlig oplevelse, hvor sælger ikke ville acceptere, at jeg ikke ønskede at skifte elselskab. Jeg prøvede forgæves at oplyse sælger om, at jeg gerne ville "takke nej", men sælger havde tilsyneladende mere fokus på at få et salg i hus. Dertil havde sælger en meget aggressiv attitude, som gjorde, at jeg sad tilbage med en rigtig ærgerlig fornemmelse i maven :/ Jeg håber, at i fremover vil tænke mere over, at der sidder mennesker i den anden ende af telefonlinjen, i stedet for at have fokus rettet 100 % mod at få folk "overtalt" til at takke ja til jeres tilbud. Jeg beskæftiger mig til dagligt med de juridiske aspekter i forhold salgsfremmende fremstød som disse og er umiddelbart ikke tvivl om, at en uanmodet henvendelse som denne må rubriceres under begrebet "aggressiv markedsføring" i strid med bestemmelserne i markedsføringslovens kap. 2.
Fauna energri og norstrøm er blevet…
Fauna energri og norstrøm er blevet politianmeldt p.g.a deres bedrageri/svindleri, har kun dårligt og sige om dem og når man siger at de er svindler/bedrager så er det kun sandt, har takket nej til deres tilbud efter jeg har snakket med en telefonsælger, hvor jeg ringer direkte til fauna energi (som de så åbenbart hedder nu) og spørger så om der sker noget alligevel efter mit afslag, får så at vide nej det gør der ikke alt skulle være slettet. LØGN. har lige set min mail, hvor der står noget om leverandørskifte. Fuld af løgn. de er nogle svindlere, og håber de får en hård straf, hvis det kommer videre
Aldrig har jeg været ude for så dårligt…
Aldrig har jeg været ude for så dårligt selskab.Sælger prøver at sælge dig termostater,når du siger nej,bliver du ringet op af en anden person.Som nu siger du har købt termostater,jeg siger nej.Han bliver ved,nu på mail.Derefter får jeg et ryggergebyr på en regning jeg ikke har modtaget.De skriver at hvis jeg ikke betaler skal jeg stille sikkerhed.For hvad.Prøver du at ringe til dem og endelig kommer igennem,siger de at de vil undersøge det.Det er et meget dårligt selskab.Lad dig aldri overtale😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Lyver og prøver at snyde en
Bliver opringet af dem og de kommer med en meget indviklet forklaring på, hvordan jeg kan få billigere strøm. De siger, atde har aftalt med min nuværende udbyder, at de må tilbyde os samme pris men uden månedlige omkostninger.
Det viser sig at være løgn.
Hold jer langt væk fra uærlige sælgere
Fauna/(Norstrøm) er godt nok belastende.
Er godt træt af telefon sælgere fra Fauna/(Norstrøm) de forstår bare ikke et nej og selvom man smider røret på, så går der ikke mere end et par dage før en ny sælger fra dem ringer :o(
det er et plat selskab nu har de ændret…
det er et plat selskab nu har de ændret navn til fauna det gør jo ikke selskabet beder jeg har ikke motaget min regning slut opgørelse hos nordstrøm og der skal osse reduseres i mit el forbrug , det er nu 3 mdr siden og de kan ikke sige hvornår det for lavet min opgørelse og el redusion har aldrig betalt så meget i el som hos dette selskab .regning var doppel op .så lad vær med at falde for deres tlf salg om billig el .
Alt er fusk ved det firma som nu hedder noget med Fauna
Amatør firma som kun er ude på at fuske. Ikke andet.
Alt i det firma er uærligt. De hedder vidst noget med Fauna nu.
Hold jer langt væk fra dem.
De ringer også gentagne gange til en og ligger så på, når man tager tlf.
er de sidste dage blevet ringet op af 61481826.
Har selv været i kontakt med dette såkaldte firma
Forbrugere, der bliver løjet for i telefonen, som ikke aner, hvem de i virkeligheden taler med, eller får usande informationer om, hvor meget de kan spare på elregningen ved at skifte elselskab – det er eksempler på klager over elselskaber til Forbrugerombudsmanden og henvendelser til Forbrugerrådet Tænks rådgivning.
Og rækken af sager om elselskaber, der vildleder forbrugere eller ringer forbrugere op uden at have fået tilladelse til det, bliver længere og længere. I 2020 fik Forbrugerombudsmanden således næsten 25 gange flere klager over elselskaberne end i 2012.
Sagerne hos Forbrugerombudsmanden har det tilfælles, at de handler om de salgs- og markedsføringsmetoder, som forbrugere bliver udsat for, når de kontaktes af nogle af elselskaberne.
Men selv om Forbrugerombudsmanden både udstikker bøder og politianmelder selskaberne, ser problemerne ud til at fortsætte, og brancheforeningen Dansk Energi ønsker nu, at Forbrugerombudsmanden får endnu flere kræfter at arbejde med.
To selskaber får mange klager
Den mest markante stigning i antallet af klager kom sidste år, da selskaberne Velkommen og Norström alene fik 463 forbrugere til at klage til Forbrugerombudsmanden.
Elselskabet Norström blev oprettet i 2020, og Forbrugerombudsmanden politianmeldte i marts i år selskabet for anden gang på blot fire måneder. Norström skiftede i øvrigt navn til Fauna Energi i februar i år efter at have heddet Norström i et års tid.
Næsten hver tiende af samtlige klager til Forbrugerombudsmanden i 2020 var over et energiselskab, så de brodne kar i energibranchen lægger altså beslag på en meget betydelig del af ressourcerne hos Forbrugerombudsmanden, der er en uafhængig tilsynsmyndighed under Erhvervsministeriet.
Rådgivningen hos Forbrugerrådet Tænk har også mærket til en stigende mængde henvendelser, hvor en del handler om Norström.
Mange af forbrugerne fortæller om, at de er blevet ringet op af en repræsentant fra Norström, som siger, at Norström har overtaget SEAS-NVE og derfor skal levere strøm til dem fremover. Andre fortæller om uopfordrede henvendelser og indgåelse af aftaler uden accept. Andre forbrugere har oplevet, at den oplyste pris ikke stemmer overens med den pris, der opkræves.
Hos Forbrugerrådet Tænk udtrykker man bekymring over, at så mange forbrugere oplever problemer med at blive kontaktet af elselskaber på måder, der får dem til at klage til Forbrugerombudsmanden.
"Det er alvorligt, når vi ser virksomheder, som ikke følger de regler, der gælder for markedsføring. Forbrugere skal kunne stole på, at virksomhederne følger de spilleregler, der er, for kontakt mellem virksomheder og forbrugerne," siger chefkonsulent i Forbrugerrådet Tænk Martin Salamon.
pas på Fauna
pas på Fauna - de ringer og laver
Damen der ringede påstod at firmaet aldrig havde heddet Norstrøm. Hun var svær at slippe af med - måtte true mef Forbrugerombudsmanden før hun bare lagde røret på.
Har lige modtaget et opkald
Har lige modtaget et opkald, selv om man utallige gange har fra bedt sig at de ringer. Men Ninna ringer og spørger om det er mig der står for elregningen, hvortil jeg svare ja, men jeg er ikke interesseret i at skifte. Nej bliver sagt nej også lagt på.
Syntes godt nok det er mega uhøflig tilgang til tingene
Norstrøm hedder nu Fauna
Jeg vil advare alle imod Norstrøm, som nu har skiftet navn til Fauna. De er et eksempel på, hvor langt et firma vil gå for at tjene penge på uærlig vis, som dem man ser på KONTANT. De bruger ulovlige forretningsmetoder, som at ringe folk op uden tilladelse, alene for at sælge deres produkter, giver lodret forkerte oplysninger, som at de er 100% CO2 fri og halvt så dyre som konkurrenterne, de påstår, at man kun kan betale over Betalingsservice og kommer med inkasso trusler, når man afmelder dem for at forhindre, at de kan trække penge fra ens konto ukontrolleret. De burde lukkes og der er brug for en stramning af forbrugerlovgivningen, så folk ikke skal spilde tid og i værste fald penge på dem. Deres adresse på Strandvejen lyder besnærende, fordi NESA og vist også SEAS havde adresse dér. Jeg håber, at KONTANT vil lave en udsendelse om dem, hvis de ikke allerede har gjort det, så advarslen kommer så bredt ud som muligt.
Bliver ringet op af en telefonsælger…
Bliver ringet op af en telefonsælger som lover guld og grønne skove. Får sagt nej tak to gange før jeg ender med at lægge på da sælger ikke forstår et nej tak.
Tager deres rating i betragtning er jeg glad for jeg ikke bed på krogen
Vil ikke anbefale dem til nogen
Generelt dårlig kundeservice og metoder til at skaffe nye kunder. De dårligste seks måneder, jeg nogensinde har sagt ja til. Vil ikke anbefale dem til nogen. Vær opmærksom på, at Norström fra slutningen af februar 2021 har skiftet navn til Fauna Energi.
Trækker penge uden grund
Sælger var enormt påtrængende, så jeg endte med at takke ja tak, selvom jeg i først omgang havde sagt nej, blev dette ikke godtaget. Jeg fik af vide at der var 14 dages fortrydelsesret, så jeg meldte fra samme dag. Alligevel trækker de 1000 kr fra mig. Nu kæmper jeg for at få dem tilbage og har rykket for dem mange gange.. Jeg får følelsen af at de trækker processen og og besværliggøre den i håb om at jeg opgiver. Mit råd hold jer væk.
melder mig ud
Nordstrøm er total upålidelig
Nordstrøm er total upålidelig, de sendte mig en mail i anledning af min kæreste som vi skulle bekræfte, det valgte vi at lade være med. Selv om den aldrig blev bekræftet sender de en regning på 608,98kr. Og råder hende til at betale med mobilpay fy fy. Hilsen Jørgen Poulsen
Jeg var noget skeptisk da jeg lige var…
Jeg var noget skeptisk da jeg lige var blevet fuppet af et andet selskab.. det tog noget tid før jeg blev fortrolig med en meget venlig medarbejder .

Besvarelse fra norstrom.dk
Ufatteligt, jeg blev ringet op fra fra Fauna/(Norstrøm) idag.
Jeg er et par gange blevet ringet op af selskabet, meget venligt som sådan; Men, sælgerne forsøgte at overbevise mig om, at den strøm, der ville blive leveret - efter et skift til dem - ville være produceret af naturprodukter, der ikke skader miljøet. Den seneste henvendelse fra i dag, blev meget kort. Utroligt nok! så kontakter de mig samme dag, som der er en alvorlig advarsel om firmaet i JP, såvel som at Trust Pilot også advarer om firmaet på deres hjemmeside.
Opringninger og løgne
De har efterhånden ringet til mig 4-5 gange, til trods for, at jeg har frabedt mig det. Når jeg så konstaterer, at "det sagde jeg også SIDSTE gang i ringede", så benægter de, at de har haft ringet før. Meget pågående og godtager ikke et nej.