pas på Fauna - de ringer og laver ulovligt telefonsalg. De hed før Norstrøm og fik en politianmeldelse fra Forbrugerombudsmanden for telefonsalg og ulovlig omgang med CPR. Damen der ringede påstod... Se mere
norstrom.dk
Bliver opringet af dem og de kommer med en meget indviklet forklaring på, hvordan jeg kan få billigere strøm. De siger, atde har aftalt med min nuværende udbyder, at de må tilbyde os samme pris men... Se mere
Dum som jeg er,lod jeg mig overtaletil "billiere kwh strøm af telefonsølgeri Eltron, som ville ordne alt for mig "så jeg ikke skulle betale dobbelt for samme strømfra 01.02.2021.Bindingsperiodenvar ik... Se mere
Fauna energri og norstrøm er blevet politianmeldt p.g.a deres bedrageri/svindleri, har kun dårligt og sige om dem og når man siger at de er svindler/bedrager så er det kun sandt, har takket nej til de... Se mere
Useriøst.
Useriøst.
Blev kontaktet at de gerne vil tale om min regning.
Jeg oplyste at jeg IKKE er kunde og hvordan de kunne have adgang til min regning.
Røret blev smækket hårdt på.
Useriøst selskab.
Er nu blevet kontaktet for 3 gang på kort tid. Efter deres præsentation meddeler jeg at det ingen interesse har. Dette ignoreres blot med et “ved du godt at du kan spare....” igen får de at høre om min ringe interesse i Nordstrøm. Men de fortsætter deres håbløse kamp. Til sidst ønsker jeg dem en god aften og afbryder forbindelsen. Efterfølgende bliver deres nummer blokeret, men noget tid senere ringes der så bare fra et nyt nummer.
Magen til uforskammet forsøg på at hverve kunder skal der ledes langt efter.
Nordstrøm??? Nej tak.
Jeg fik en super dejlig oplevelse af…
Jeg fik en super dejlig oplevelse af nordstrøm, blev taget så godt imod det var jeg utrolig glad for, mere er der ikke at sige til det, de sødeste hilsner Ole.Frederiksen. 🥰🥰🥰

Besvarelse fra norstrom.dk
Jeg havde en dejlig samtale med Deres…
Jeg havde en dejlig samtale med Deres medarbejder. God til at forklare alt om Deres firma. Fik et godt tilbud og tog i mod det. Det betyder også meget, at det er mere grønt strøm jeg fra nu af modtager. Jeg håber mine forventninger til Deres firma,vil blive indfriet.
Venligst
Birte Krusborg Eriksen
Vejle

Besvarelse fra norstrom.dk
Bliver ringer flere gange ugentligt
Bliver ringer flere gange ugentligt - meget irriterende foretagende👿
Nordstrøm har hyret et…
Nordstrøm har hyret et telemarketingsfirma til at ringe rundt til folk og de fatter overhovedet ikke at det er ulovligt for elselskaber at ringe til folk uanset om disse står på Robinsonlisten eller ej.
Skodfirma
Jeg tilmeldte mig via en sælger som…
Jeg tilmeldte mig via en sælger som ringede. Men da jeg efterfølgende tjekke hjemmesiden og trustpilot blev jeg bekymret. På hjemmesiden var der en startbetaling på 200 kr som jeg ikke var blevet informeret om. Så alle ting lagt sammen fortrød jeg. Men tilgengæld vil jeg sige at fortrydelses retten på de 14 dage fungerede perfekt. Jeg ringede og forklarede hvorfor jeg fortrød og så 5 min efter modtog jeg en mail der bekræftede dette.

Besvarelse fra norstrom.dk
Nordstrøm er et løgnagtigt elselskabNu er jeg endnu engang blevet ringet op…
Nu er jeg endnu engang blevet ringet op af en ung mand fra Nordstrøm, som endnu engang forsøger at bilde mig ind at han kan levere den billigste el på markedet, hvilket er decideret løgn😡. Jeg har checket deres priser og de er tværtimod nogle af de dyreste på markedet👎🏼. De snakker og griner hele tiden og forsøger at charme sig ind....
I øvrigt står jeg på Robinsonlisten, men det afholder dem åbenbart ikke for at ringe🤬
Hold jer langt væk!!!!!!!!!!!!
Musikken i mens man venter i kø er ikke…
Musikken i mens man venter i kø er ikke musik men tortur og det grunden til i kun får 4 stjerner ellers havde i fået fem stjerner.

Besvarelse fra norstrom.dk
Jeg er fuld ud tilfreds:)
Jeg fik en god beskrivelse af sælger om hvad der kunne tilbydes og vel og mærke hvilke vilkår de leverede under. Endvidere er jeg meget imponeret over det overblik der er over ens forbrug på hjemmesiden.
Jeg er fuld ud tilfreds som kunde:)

Besvarelse fra norstrom.dk
Nemt og komme i kontakt med
Nemt og komme i kontakt med, søde og forstående mennesker, som er meget tolmodig med at, hjælpe en med at, forstå sytemmet, hvis man måske er lidt tumpet til at regne det ud, hvordan det fungere haha.. Ellers køre det bare som det skal :)

De ringer hele tiden
De ringer hele tiden, selvom man siger nej tak og man ikke er interesseret så kører de videre og prøver at give skyld følelse samt at sige man må være meget rig når man ikke vil bruge dem og spare penge.
Jeg skiftede over til Nordström for el…
Jeg skiftede over til Nordström for el leverance og fik en god tilbudspris. Også fik en meget god betjening på telefon hvor alle mine spørgsmål var besvarede med god portion tålmodighed. Tak.

Besvarelse fra norstrom.dk
Så har modstrøm ringet igen
Så har modstrøm ringet igen. Hvornår bliver de dømt til at lade os være i fred, når ikke vi har bedt dem om at ringe.