norstrom.dk

pas på Fauna - de ringer og laver ulovligt telefonsalg. De hed før Norstrøm og fik en politianmeldelse fra Forbrugerombudsmanden for telefonsalg og ulovlig omgang med CPR. Damen der ringede påstod... Se mere

Bliver opringet af dem og de kommer med en meget indviklet forklaring på, hvordan jeg kan få billigere strøm. De siger, atde har aftalt med min nuværende udbyder, at de må tilbyde os samme pris men... Se mere

Fauna energri og norstrøm er blevet politianmeldt p.g.a deres bedrageri/svindleri, har kun dårligt og sige om dem og når man siger at de er svindler/bedrager så er det kun sandt, har takket nej til de... Se mere

Det var en god betjening jeg fik

Det var en god betjening jeg fik, da jeg ringe til jer 😄

9. februar 2021

Hej Yvonne,

Tak for din søde anmeldelse.
Jeg er glad for at vi kunne give dig en god betjening og håber at den er en 5 stjernet anmeldelse værd næste gang ;-)

Juliane

Jeg har fået en meget venlg og…Perfekt

Jeg har fået en meget venlg og informativ behandling,bedre end hos noget andet el-selskab.

Hej Hans,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for at Victoria, har kunne vejlede dig og give information som har været brugbart for dig.
Vi siger tak fordi vi må levere strøm til dig.

Kriminelle løgnere og snydepelse

Man hører meget dårligt om energi-selskaber for tiden, men jeg tænkte man bør tage det med et gran salt. Det behøver man dog ikke når det kommer til Nordstrøm her. De decideret lyver over for mig i salgstalen, hvor kvinden garanterer mig billigere el end jeg får hos min nuværende leverandør. Hun fortæller at hun ikke kan sende garantien på skrift, men at alle telefonoptagelser bliver gemt, så man altid kan gå tilbage og tjekke hvad vi har talt om. De laver så en fejl i opstarten, så den bliver forsinket, men da jeg så endelig skal starte ser jeg at prisen er dyrere end mit nuværende selskab, endda betydeligt højere, og da jeg beder dem gå tilbage og tjekke det løfte de afgav siger de, at de ikke gemmer telefonoptagelserne, og en chef ikke kan ringe mig op, som jeg beder om, da de arbejder hjemmefra, men bare vil annullere min aftale. De tænkte "går den, så går den og hvis ikke er det bare borgerens tid jeg har spildt".
Alt dårligt I har hørt om de her gribbe er sandt.

Hej Line,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Jeg sørger for at give rosen videre til Malou, som du har talt med :-)

Tak fordi vi må levere strøm til dig. Ring og skriv endelig til kundeservice, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Juliane

Efter mange genvordigheder med…

Efter mange genvordigheder med Velkommen er vi hos Nordstrøm til vor store glæde. Kh JN

6. februar 2021

Hej Jytte,

Tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for at vi må være jeres elleverandør og håber at vi kan blive ved med at leve op til jeres forventninger.

Tak fordi vi må levere strøm til jer.

Juliane

Nemt og hurtig besvarelse af min…

Nemt og hurtig besvarelse af min opkald.Og også god problemløsning.Det eneste som er måske et smule irriterende er denne vente musik når man venter til at blive betjenet.Jeg vil nok forslå nogen musik som er lidt mere afslappet.Måske noget klassik,og rolig.

5. februar 2021

Hej Jens,

Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Jeg er glad for at der ikke var lang ventetid hos vores kundeservice og Karoline kunne hjælpe dig med at løse dine udfordringer. Jeg tager din kommentar omkring vores ventetone med videre og ser hvad jeg kan gøre :-)

Juliane

Dum som jeg er,lod jeg mig overtaletil…

Dum som jeg er,lod jeg mig overtaletil "billiere kwh strøm af telefonsølgeri Eltron, som ville ordne alt for mig "så jeg ikke skulle betale dobbelt for samme strømfra 01.02.2021.Bindingsperiodenvar ikke noget problem -for ham. Mailede til jer i går aftes. Venlig hilsen Hans H. Truelsen

5. februar 2021

MEGET MEGET dårligt firma!!

MEGET MEGET dårligt firma!!! Jeg blev kunde i juni 2020. Derefter salgsafdeling har forsat med at chikanere mig i 1 ½ måned, ved at ringe op på alle telefoner vi har i huset. hver gang skal jeg give dem mit kundenummer for at bevise at jeg er kunde hos dem. Til sidst advarede jeg dem at jeg vil opsige kontrakt, hvis de ringer igen. Efter tredje opkald sagt jeg op, og bestilt at jeg flytter EL til et andet firma.
Jeg fik at vide at det vil koste mig 1000 kr. extra at komme ud af bindings periode på 6 måneder.
Jeg sagt ja til det, og de prøvede at snyde mig en gang til, ved at binde mig til endnu en ny aftale. Men det lykkedes dem ikke. Jeg fik slutafregning i december, og de skulle tilbage betale alt for meget indbetalt. Det er nu februar 2021, og jeg har ikke set penge endnu.

4. februar 2021

Hej Anders,

Tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er glad for rosen og sørger for at give rosen videre til Victoria du har talt med :-)

Vi siger tak til dig, fordi vi må levere strøm til dig og fordi du er med til at sørge for at vi kan plante vores træer.

Juliane

Blev ringet op af en sælger der havde…

Blev ringet op af en sælger der havde min 10 år gamle adresse og havde sat falsk bagrundsstøj på så det løs som om han var omringet af 100 mennesker (er han jo nok ikke under lockdown). Han var både kort for hovedet og decideret uhøflig. Selvom jeg ikke boede i lejlighed ville jeg aldrig bruge dette firma.

3. februar 2021

Når man er kunde

Når man er kunde, ringer de om andre tilbud end el. De er blot et telefonsælger firma, med samme opbygning som Velkommen. Bryder mig ikke om konstruktionen af sådanne firmaer, da de udelukket lever af at snyde en til dyre løsninger.
(Trustpilot certificering kunde nummer 30645)

3. februar 2021

Hej Jacob.

Jeg er ked af din anmeldelse og det indtryk du har. Ligesom mange andre selskaber har internet, fjernsyn osv hos dem, har vi også andre ting vi kan tilbyde. Ønsker man ikke dette, kan man ALTID sige nej. Vi vil hellere have at kunderne er glade på et af vores produkter, end medium på to eller utilfreds på tre løsninger.
Skulle du have spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice mellem 10-16.

Løsningsorienteret

En meget løsningsorienteret tilgang med hurtig respons i forbindelse med skift til anden leverandør som indeholdt kontraktlige problemer.

2. februar 2021

Hej Svend,

Tak for din flotte anmeldelse og søde ord. Både her og på mail.
Som skrevet tidligere, håber jeg at I får det godt hos vores konkurrent og vi måske er så heldige at se jer en anden god gang :-)

Tak fordi vi måtte levere strøm til jer.
God vind fremover og god dag.

Meget tilfreds

1. februar 2021

Hej Melisa,

Tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er glad for at kundeservice gav dig en god service og siger det videre til dem :-)

Juliane

Jeg blev ringet op og besnakket imens…

Jeg blev ringet op og besnakket imens jeg var træt og syg. Var egentlig tilfreds med OK men jeg sagde ja, desværre. Fik en regning som skulle forudbetales. Det var bagud med OK hvilket betød at jeg måtte tage pengene fra en opsparing, som skulle bruges til tandbehandling. Nu har jeg skiftet til et andet el-selskab men har netop i dag fået en mail om, at jeg skal betale 800 kr. fordi der er en bindingsperiode???

29. januar 2021

Jeg er ny kunde hos jer

Jeg er ny kunde hos jer, og har indtil videre været tilfreds med kundeservicen.

28. januar 2021

Hej Kenneth,

Jeg er glad for at vores kundeservice har kunne hjælpe dig og jeg giver rosen videre til Karoline, som du har talt med.
Jeg håber vi forsat kan leve op til dine forventninger.

Juliane

nordstrøn har ikke overholdt derse…

nordstrøn har ikke overholdt derse aftale efter vi er blevet kunde

27. januar 2021

Hej John,

Jeg er ked af vi ikke har overholdt det der eventuelt skulle være aftalt.
Du er altid velkommen til at tage fat i kundeservice mellem kl 10-16, så kan de måske hjælpe dig.

Dygtige medarbejdere

Dygtige medarbejdere, hurtig tilbagemelding, tak for det.

26. januar 2021

Hej Tommy,

Tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er glad for at Karoline kunne hjælpe jer :-)

Tak fordi vi må levere strøm til jer og for at I er med til at plante vores træer.