⭐⭐⭐⭐⭐ Ich bin wirklich sehr zufrieden mit meiner Bestellung bei NoBoringSuitcases! Besonders positiv überrascht hat mich, wie schnell der Koffer fertiggestellt und anschließend versendet w... Se mere
Ich habe heute meinen Koffer erhalten, jedoch komplett demoliert. Sie baten mir an, dass ich den Koffer nochmal kostenlos zugeschickt bekomme, aber das möchte ich nicht. Er scheint ja keine gute Qua... Se mere
Super service en afwerking/kwaliteit, voor de eerste maal besteld, maar wat ben ik blij met mijn bestelling. Toen die geleverd werd ( zeer nieuwsgierig) was ik super blij met mijn bestelling. Wat een... Se mere
Wir als Unternehmen, haben uns vom Anfang der Bestellung, bis zur Lieferung der Ware sehr gut aufgehoben gefühlt. Der Kundensupport war spitze wie auch die ganze Kommunikation im kompletten Bestell... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Heel mooi aanbod van reiskoffers. Handige website. Zeer vlotte service. Keurig afgeleverd. Pico Bello.
C est la 2ème fois que je commande chez vous pour mes petits enfants. Vos produits correspondent pleinement à nos attentes autant sur le plan esthétique que pratique.
La qualité du graphique est superbe.
´Livraison dans les temps
Einfacher Bestellvorgang und Gestaltung des Koffers durch Bild und Schrift… rasche Lieferung.
Leider klemmt der Reißverschluss etwas.
Duidelijke website. Het is gemakkelijk om je eigen ontwerp te gebruiken. De online tool biedt veel mogelijkheden om je ontwerp te fine-tunen.
De afbeelding op de koffer is haarscherp. De kleur (die we zelf met zorg gecreëerd hadden) is perfect weergegeven.
Die Koffer für Kinder sind wirklich toll. Unsere Mädels lieben sie.
Donkerder dan verwacht!
Zo mooi al die verschillende plaatjes voor de koffers! We hebben voor ons kleinkinderen drie koffers gekocht helemaal leuk en handig als kado.
De website werkt handig! Je kunt kleur van de naam en het lettertype zelf uitzoeken, echt prima.
Maar...... Helaas is het de afbeelding wel veel donkerder dan we hadden verwacht en dan wat er op de website wordt getoond, we hebben de drie koffers tegelijkertijd besteld begin mei 2025, en alle drie zijn ze veel donkerder, daarom geef ik drie sterren.

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Ich bin durch Zufall auf die Homepage der Firma noboringsuitcases gestoßen, weil ich nach Reisekoffern für die Kinder gesucht habe.
Von den beiden bestellten (und bezahlten!!!) Reisekoffern kam nur einer an.
Auf mehrfache Kontaktaufnahme via Email wurde nicht reagiert.
Was für ein schlechter Kundenservice.
Ich bin stinksauer. Nicht nur, dass mir eine Menge Geld abhanden gekommen ist...viel schlimmer ist, dass eines der Kinder nun ohne Koffer verreisen muss.
Ich würde hier definitiv nicht wieder bestellen!!

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Mail contact met klantenservice is top. Telefonisch zijn ze ook heel vriendelijk koffer was ook net snel binnen. Ben er heel blij mee top ervaring gehad.
Koffer is prachtig geworden! Bestellen was een fluitje van een cent, communicatie was top en de levering was snel. Het moeilijkste was een keuze maken
Ich bin positiv überrascht. Eigentlich hatte ich bestellt weil sich mein Neffe einen personalisierten Koffer gewünscht hat und war garnicht zufrieden mit der Entscheidung aber die schnelle Lieferung und die Qualität haben mich echt positiv überrascht.
Koffertjes zien er erg leuk uit!
Snel geleverd!
Nu maar hopen dat ze lang mooi blijven en de kwaliteit goed is!
Tot nu toe erg tevreden!
Valise personnalisée avec prénom et dinosaures. Bonne qualité, satisfaite de ce produit et de la livraison rapide.
Tolle Möglichkeit, einen Koffer zu gestalten.
Die Lieferung war schnell und problemlos, die Kommunikation sehr gut.
Opvallend design voor een vriendelijk prijsje
Super super blij met mijn aankoop voor mijn kleinzoon. Mooie koffer. Kwaliteit top. Ben echt heel blij mee. Ben zelfs van plan om een grotere koffer ook bij halen. Zodat hij een mooie set heeft. Raad 100% iedereen aan. Echt heel blij mee. Dankjewel voor een top service.
Leuke kennismakingsactie en het bestellen, de communicatie en de aflevering verliep erg goed!
Goede opvolging na een klacht, dank team klantenservice