Ich habe heute meinen Koffer erhalten, jedoch komplett demoliert. Sie baten mir an, dass ich den Koffer nochmal kostenlos zugeschickt bekomme, aber das möchte ich nicht. Er scheint ja keine gute Qua... Se mere
Wir als Unternehmen, haben uns vom Anfang der Bestellung, bis zur Lieferung der Ware sehr gut aufgehoben gefühlt. Der Kundensupport war spitze wie auch die ganze Kommunikation im kompletten Bestell... Se mere
Sehr guter Seitenaufbau mit einer Vielzahl an tollen Produkten. Lieferung nach Bestellung war rasend-schnell Top!
Svarer typisk inden for 24 timer
Super service en afwerking/kwaliteit, voor de eerste maal besteld, maar wat ben ik blij met mijn bestelling. Toen die geleverd werd ( zeer nieuwsgierig) was ik super blij met mijn bestelling. Wat een mooi resultaat, je heb er een tevreden klant bij, dank je wel 👍
⭐⭐⭐⭐⭐
Ich bin wirklich sehr zufrieden mit meiner Bestellung bei NoBoringSuitcases!
Besonders positiv überrascht hat mich, wie schnell der Koffer fertiggestellt und anschließend versendet wurde. Gerade bei einem personalisierten Produkt hätte ich mit einer deutlich längeren Bearbeitungszeit gerechnet.
Auch die Qualität des Koffers hat mich überzeugt. Er wirkt stabil, hochwertig verarbeitet und macht insgesamt einen sehr guten Eindruck. Die Personalisierung macht ihn natürlich zusätzlich zu etwas Besonderem.
Von der Bestellung über die schnelle Fertigstellung bis hin zum Versand hat alles reibungslos funktioniert.
Klare Empfehlung von mir!
Ich habe heute meinen Koffer erhalten, jedoch komplett demoliert.
Sie baten mir an, dass ich den Koffer nochmal kostenlos zugeschickt bekomme, aber das möchte ich nicht. Er scheint ja keine gute Qualität zu haben!
Jetzt wollen sie mir diesen nicht reklamieren, da er anscheinend ein personalisiertes Produkt wäre, was nicht stimmt. Ich habe ihn auf der Seite gefunden aus dem angebotenen Sortiment.

Top!

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Snelle levering, keurig verpakt. Prachtige koffer.

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Simpel leuke koffer besteld en is afgeleverd..hoe het zich gaat houden zal het reizen vertellen

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Wat betreft levering en communicatie bestelproces niets op aan te merken.Prima bedrijf.Alleen is de koffer na nog maar 1x gevlogen te hebben,in het bagageruim al flink beschadigd.Zo jammer.Aan de kant waar de afbeelding zit,is een plastic laag,beetje vergelijkbaar met het plastic wat je over een houten tafel doet ter bescherming.En dat is nu dus al flink beschadigd.We zagen op het vliegveld nog een koffer van no boring suitcases,en die was er nog veel erger aan toe.En dan vind ik ze wel aan de prijs.Leuke koffer als je niet gaat vliegen.😉
Een snellere levering dan ik had verwacht. En het zag er goed uit.

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Mijn ervaring met NoBoringSuitcases was helaas allesbehalve positief.
Ik ontving achtereenvolgens een koffer in de verkeerde kleur, daarna een gebruikte koffer en vervolgens een beschadigde en gedeukte koffer. Dat alleen al vond ik onacceptabel.
Vervolgens begon een wekenlang traject van e-mails over de terugbetaling. Ik ontving steeds vrijwel dezelfde reacties, terwijl de terugbetaling volgens de klantenservice al verwerkt zou zijn. Uiteindelijk heb ik mijn geld wel teruggekregen, maar pas na veel aandringen en nadat ik een negatieve beoordeling had geplaatst. Later ontving ik een e-mail dat mijn review was goedgekeurd en gepubliceerd. Toen ik deze vervolgens wilde terugzoeken, bleek hij nergens zichtbaar te zijn. Daarom heb ik besloten mijn ervaring hier op Trustpilot te delen.
Wat mij het meest is bijgebleven, is niet eens de terugbetaling, maar het gevoel dat ik als klant niet serieus werd genomen. Het heeft mij veel onnodige tijd, energie en stress gekost.
Twee weken nadat de terugbetaling eindelijk was ontvangen, merk ik dat het mij nog steeds bezighoudt. Ik kan er met mijn hoofd nog altijd niet bij dat een bedrijf gebruikte en duidelijk beschadigde koffers naar klanten verstuurt. Dat is voor mij simpelweg onacceptabel en heeft mijn vertrouwen blijvend beschadigd.
Fouten kunnen gebeuren, maar de manier waarop hiermee is omgegaan, heeft ervoor gezorgd dat ik hier niet nogmaals zal bestellen.

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Hele snelle levering. Degelijke koffer. Mooie kwaliteit van foto. Zeer tevreden met de aankoop!

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Makkelijk besteld en snel geleverd. Heel erg blij met de mooie print!

Geweldige koffer
Super blij mee
Jammer dat dpd mijn bestelling niet op het ingevulde punt bracht maar 15 min verderop.

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Fantastische service en hulp bij het goed krijgen van een foto op de koffer. De klantenservice reageert snel, vriendelijk en hulpvaardig! De koffer zelf is ook top.

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Super slecht bedrijf! Tijdens het bestelproces wilde ik een koffer met naam bestellen. Ik kon de naam niet invoeren in het systeem en kreeg geen hulp van de klantenservice. Alleen automatische antwoorden. Toch de koffers (2 stuks) maar besteld zonder naam. Deze zijn wel betaald, maar nooit geleverd. Nu ben ik al een paar weken bezig om mijn geld terug te krijgen, maar dit is tot nu toe ook niet geregeld. Wel blijf ik mailtjes krijgen of ik tevreden ben over de koffers en de klantenservice.

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Mein Koffer kam heute an und obwohl das Paket von außen unversehrt war (!!), war der Koffer an zwei Seiten komplett demoliert und eingedrückt!!Sah aus als wäre er aus einer Müllpresse raus gezogen worden!!
Ich habe sofort nach dem Auspacken den Kundenservice kontaktiert und sogar Fotos des völlig demolierten Koffers mitgeschickt.Ich hoffe jetzt auf möglichst rasche Antwort!Bin gerade total wütend!Wie kann man so etwas verschicken?😡😡😡

Besvarelse fra Noboringsuitcases
Drama klantenservice, ze lezen niet eens. Sturen standaard mail terug en je kan weer 48 uur wachten. Spoed bestelling gedaan maar niet even de moeite nemen om te zorgen dat alles geregeld word. 1 van de 3 koffers binnen … nog steeds 2 vermist