Ik ben zeer tevreden over de luchthavenparking aan de Typolevlaan bij Schiphol. Ik had per ongeluk het verkeerde uur geboekt en stond daardoor voor een gesloten slagboom, maar ik werd heel vriendel... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ten eerste wij hebben geparkeerd in Den Haag Hoornwijck. Toen was het onduidelijk hoe we de tram tickets qrcode konden krijgen , is me s'avonds bij terugkomst pas gelukt, dus hebben eigenlijk zwart ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Met de app kun je reserveren. Echter NIET via de site pagina. Waardeloos iedere keer wanneer je telefoonnummer probeert in te vullen knalt de pagina er bij het eerste cijfer eruit. Met de mobian app... Se mere
Virksomheden har svaret
28-03-2026 Parkeerplek P+R - Hoornwijck - Dagpas 28-03-2026 HTM tram ticket Hoornwijck - 3 Personen Impossible de scanner le code QR pour revenir dans le PArking. Heureusement, un autre voyageur a... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
MOBIAN biedt Park & Ride oplossingen bij luchthavens, in steden en bij evenementen. Bij luchthavens zijn deze mobiliteitshubs (MobiHubs) in combinatie met een shuttledienst, taxi of het openbaar vervoer. In de steden Amsterdam en Rotterdam kun je gratis parkeren op één van onze MobiHubs wanneer je een fiets direct bij je parkeerplek reserveert.
Kontaktoplysninger
Leidsevaartweg, 99, 2106 AS, Heemstede, Holland
- 0885700141
- support@mobian.global
- mobian.global
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Amsterdam
Wir hatten Räder gebucht damit wir durch Amsterdam Radeln können. Erstmal konnte man sich nicht in der App anmelden, das ging dann nach einiger Zeit.
Dann wurden uns Fahrräder vorgeschlagen die nicht vor Ort waren. Somit konnten wir dann alles zu Fuß abgehen.
Zahlung per PayPal ging ruck zuck.
Frech finde ich das ich 41€ bezahlt habe, mich rum Ärgern musste weil keine Räder verfügbar waren, und dann nur 36€ erstattet bekommen habe.
Wofür 5€ einbehalten? Denke dann sollte man schon alles zurück bekommen wenn man schon nichts machen konnte.

Handige combi auto & fiets
Heel handig om van de auto de fiets op te kunnen stappen en je op de fiets door Amsterdam te kunnen bewegen. IJsbaanpad was goed te vinden en gelukkig stonden er op het laatst ook nog wat bordjes, om het helemaal duidelijk te maken waar je moest zijn. Ik snap dat een ophangsysteem voor de fietsen minder ruimte kost, maar veel fietsen stond toch op de stoep. Ik had even moeite met het vinden van de fiets, maar gelukkig bracht een telefoontje uitkomst. Ik bleek ook nog de bluetooth te hebben moeten activeren.

Besvarelse fra MOBIAN
Uitstekende locatie en goede prijs
Uitstekende locatie, je kan zelfs overdekt parkeren. de fietsen stonden klaar. Niet in de rekken (ik denk dat mensen dat een te moeilijke optie vinden). Met de App had ik de fiets zo rijklaar en hup de stad in.
Volgende keer doe ik het weer op deze manier.

Makkelijk te gebruiken
Makkelijk te gebruiken. User friendly and duidelijk.

Quick and easy!
Quick and easy booking via mobian for P+R for den Haag centrum. Plenty of parking spaces and with a nearby tram connection.

Prix, accessibilité, simplicité
J'utilise MOBIAN lorsque je voyage aux Pays-Bas et je ne suis jamais déçu : prix, simplicité, top.

Besvarelse fra MOBIAN
Perfecte P+R Hoornwijck voor dagje naar centrum te gaan.
Het was geweldig om in het centrum te komen voor een schappelijke prijs met P+R Hoornwijck, maar was op de terugweg wel even zoeken en daarom omlopen, omdat we met tramlijn 15 heen gingen en tramlijn 1 terug van P+R van/naar centrum. Staat niet aangeven hoe je er moet komen.

Perfect en betaalbaar
Perfect! Eindelijk een betaalbare parkeerplaats in het centrum!

Schone parking
Mooie, proper, brede parking.
Enkel jammer voor de herkenning van nummer plaat. Ik heb een gepersonaliseerde Belgische nummer plaat met 3 letters enkel en de slimme camera herkend die niet

Besvarelse fra MOBIAN
Een mooie locatie voor een acceptabele…
Een mooie locatie voor een acceptabele prijs.

Besvarelse fra MOBIAN
Goede reviews gelezen die allemaal…
Goede reviews gelezen die allemaal uitkwamen. Voor herhaling vatbaar!

Aanrader
De slagboom herkende mn kenteken, genoeg parkeerplekken en de fiets ontgrendelen werkte ook goed. Heel fijn systeem voor een lage prijs

Ga voor gemak
Eenvoudig en goed geregeld. Goede verbinding naar de stad.

Voor het eerst!
Alles was duidelijk aangegeven en het werkte zonder stress.

Besvarelse fra MOBIAN
De gereserveerde en betaalde fiets was…
De gereserveerde en betaalde fiets was niet beschikbaar. Bedrijf kon geen alternatief aanbieden. Dit was eens maar nooit meer. En helaas geen betaling ontvangen! Schandelijke diensten van MOBIAN. En helaas vandaag 13-2 nog steeds geen geld terug van MOBIAN, ondanks harde toezegging. Als je zo met je klanten omgaat zullen er op termijn niet veel meer van overblijven.

Besvarelse fra MOBIAN
Goedkoop maar ingewikkeld. Bejaarden en touristen zouden dit nooit snappen.
Het was wel goed omdat het goedkoop was. Maar één deur wilde niet openen met de QR code. Bovendien moest ik bellen om te vragen hoe alles precies werkte. Want: Ik vond het niet duidelijk dat je de app tóch ook moest downloaden en moest registreren.
Verder stond de QR code in een PDF onderaan een mail. Vond ik ook niet duidelijk.

Besvarelse fra MOBIAN
Ik heb een perkeer plaats geboekt op…
Ik heb een perkeer plaats geboekt op zaventem .dat was perfect en goedkoop

Onduidelijk insturcties voetgangers deur
Toegang tot de parkeerruimte ging perfect, en het is een handig locatie. Ik had van 11:30-18:15 geboekt en ging halverwege de middag terug naar de auto om iets te halen. De Mobian app lijkt niets te doen, blijft steken op 'toegang verlenen' of zoiets, maar scannen van de QR code op een (vieze) kaart die bijna op de grond stond werkte wel ("open voetgangersdeur"). Maar toen ik rond 18 uur terug kwam om weg te rijden toonde deze QR code app geen keuze "open voetgangers deur". Ik moest bellen met een medewerker om de deur open te krijgen. Dus iets meer duidelijkheid over of je meerdeere keren naar je auto mag en hoe het werkte zou fijn zijn.

Besvarelse fra MOBIAN
Læs mere om andre typer anmeldelser.