Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over de luchthavenparking aan de Typolevlaan bij Schiphol. Ik had per ongeluk het verkeerde uur geboekt en stond daardoor voor een gesloten slagboom, maar ik werd heel vriendel... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Met de app kun je reserveren. Echter NIET via de site pagina. Waardeloos iedere keer wanneer je telefoonnummer probeert in te vullen knalt de pagina er bij het eerste cijfer eruit. Met de mobian app... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

28-03-2026 Parkeerplek P+R - Hoornwijck - Dagpas 28-03-2026 HTM tram ticket Hoornwijck - 3 Personen Impossible de scanner le code QR pour revenir dans le PArking. Heureusement, un autre voyageur a... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Parkeringsplads
  2. Lufthavnsbus
  3. Cykeludlejning
  4. Gratis parkeringsplads
  5. Parkeringsanlæg

Skrevet af virksomheden

MOBIAN biedt Park & Ride oplossingen bij luchthavens, in steden en bij evenementen. Bij luchthavens zijn deze mobiliteitshubs (MobiHubs) in combinatie met een shuttledienst, taxi of het openbaar vervoer. In de steden Amsterdam en Rotterdam kun je gratis parkeren op één van onze MobiHubs wanneer je een fiets direct bij je parkeerplek reserveert.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Onoverzichtelijk hoe je de qrcode voor de tramtickets moet krijgen.

Ten eerste wij hebben geparkeerd in Den Haag Hoornwijck. Toen was het onduidelijk hoe we de tram tickets qrcode konden krijgen , is me s'avonds bij terugkomst pas gelukt, dus hebben eigenlijk zwart gereden haha. Maar verder alles prima.

4. april 2026

Hoi,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat alles verder goed verliep.

We begrijpen dat het verwarrend was hoe u de QR-code voor de tramtickets kon verkrijgen. Dat had duidelijker moeten zijn, zeker zodat u deze direct bij vertrek kunt gebruiken. We nemen dit mee om de instructies beter en duidelijker te maken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Handig om zo Den Haag en Scheveningen…

Handig om zo Den Haag en Scheveningen te zien voor een mooie prijs

3. april 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u Den Haag en Scheveningen zo gemakkelijk en voor een mooie prijs heeft kunnen bezoeken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een voorbeeld bedrijf als het gaat om slechte die

Een voorbeeld bedrijf als het gaat om slechte dienstverlening. En daar schamen zich ook niet voor. Klanten service hebben ze niet. Ze doen net alsof, op de app schrijven ze dat ze een medewerker zoeken om je te woord te staan, inmiddels een dag geleden. Ze hebben helemaal geen medewerkers. Op hun site kun je ook geen contact maken. Hee logisch, met wie dan?
Nooit zaken mee doen, vreselijk verdienmodel!

3. april 2026

Hoi,

Het spijt ons om te horen dat het voor u niet eenvoudig was om contact met ons op te nemen. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.

We hebben uw gegevens nagekeken en zien dat de boeking uiteindelijk niet succesvol bij ons is afgerond en dat het volledige bedrag inmiddels aan u is terugbetaald.

Hoe simpel kan het zijn

Hoe simpel kan het zijn: reserveren, inrijden, parkeren, uitrijden, klaar.

31. marts 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review! Mooi samengevat. Fijn om te horen dat alles zo simpel en soepel verliep.

Parkeerplaats moeilijk te vinden

Parkeerplaats moeilijk te vinden. QR code niet te vinden op hun app. App werk niet. Een groot stress net voor onze vakantie. Nooit meer.
Geen aanrader.

25. marts 2026

Hoi,

Het spijt ons om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen goed dat dit voor veel stress heeft gezorgd, zeker vlak voor uw vakantie. Dat de locatie moeilijk te vinden was en de app en QR-code niet werkten, is uiteraard niet de bedoeling.

We willen dit graag verder voor u onderzoeken en begrijpen wat er precies is misgegaan. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via support@mobian.global met uw reserveringsgegevens? Dan kijken we dit graag voor u na en zoeken we naar een passende oplossing.

Een zéér goede ervaring Mobian en Service desk

Een zéér goede ervaring bij Mobian. Mobihub Westergasfabriek Amsterdam, dit is een hele schone en ruime parkeergarage. Waar wij simpel binnen konden rijden met kenteken herkenning en de Servicedesk krijgt een grote pluim ! Wij hadden namelijk op 13 maart via website een reservatie gemaakt voor 16 maart, deze reservatie werd om onbekende oorzaak terug op de 13 maart gezet. Servicedesk gebeld en situatie uitgelegd. Men was behulpzaam en zéér professioneel. We konden een verzoek tot terugbetaling per email sturen. Het betaalde bedrag werd teruggestort. Kortom een aanrader.

13. marts 2026

Hoi,

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Fijn om te horen dat uw ervaring bij Mobihub Westergasfabriek zo positief was en dat alles soepel verliep met de kentekenherkenning.

Ook goed om te lezen dat onze servicedesk u snel en professioneel heeft kunnen helpen met de reservering en de terugbetaling netjes is afgehandeld.

Bedankt voor uw aanbeveling!

Dit werkt super

Goede prijs. Tram zeer toegankelijk en parkeergarage ook.

29. marts 2026

Hoi,

Dank voor uw feedback! Mooi om te horen dat u tevreden bent over de prijs en dat zowel de parkeergarage als de tramverbinding goed bereikbaar en gebruiksvriendelijk waren.

Prima!

Kon na reservering vlot parkeren, werd bij slagboom direct herkend

29. marts 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u na de reservering vlot kon parkeren en direct werd herkend bij de slagboom.

QR CODE Impossible...

28-03-2026 Parkeerplek P+R - Hoornwijck - Dagpas
28-03-2026 HTM tram ticket Hoornwijck - 3 Personen

Impossible de scanner le code QR pour revenir dans le PArking. Heureusement, un autre voyageur a appelé avec le bouton d'aide. Pour sortir avec la voiture, c'était le même problème. Le système n'a pas reconnu notre immatriculation. Le système nous demandait de payer 10€ ! J'ai appuyé sur le bouton et la barrière s'est ouverte ! Ce n'est pas très clair.. Mais excepté ce problème, la solution est merveilleuse !

28. marts 2026

Bonjour,

Merci pour votre retour. Nous sommes désolés pour les difficultés rencontrées avec le QR code et la reconnaissance de la plaque, ce n’est bien sûr pas l’expérience que nous souhaitons offrir.

Heureusement que la situation a pu être résolue sur place, mais nous comprenons que cela n’était pas clair et a pu être frustrant. Nous prenons votre remarque en compte afin d’améliorer la fiabilité et la clarté du système. Ravis malgré tout de lire que vous trouvez la solution globalement excellente !

Cordialement,

Kenteken herkenning super!

Kenteken herkenning super!
Goedkoop naar Den Haag en Scheveningen!

Hoi,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de kentekenherkenning super werkte en dat u voordelig naar Den Haag en Scheveningen kon.

Alles werkte naar behoren

Alles werkte. fijne fiets en snel op en neer naar afspraak in Amsterdam-Zuid. Tip voor verbetering: fiets was moeilijk in rek terug te zetten.

Hoi,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles goed werkte en dat u snel op en neer kon naar uw afspraak in Amsterdam-Zuid. Dank ook voor uw feedback over het terugzetten van de fiets in het rek. We nemen dit mee als verbeterpunt.

Makkelijk te vinden

Makkelijk te vinden, snel contact

21. marts 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de locatie makkelijk te vinden was en dat het contact snel verliep.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij hebben een parkeerplaats geboekt…

Wij hebben een parkeerplaats geboekt bij Charleroi bij Ecopark via Mobian. Formulieren en adres gekregen. We komen daar aan zegt de man aan de poort dat we daar niet hebben geboekt. Dit was Fastpark
We hebben Mobian gebeld. Eerst konden ze ons niet vinden in systeem later wel. We waren op het verkeerde adres? We kregen een ander adres maar daar was niets.
Geen parkeerplaats in ieder geval. Weer gebeld. We kregen weer iemand anders en weer een ander adres.
Daar was ook niets. Weer gebeld en deze meneer gaf ons weer het eerste adres waar we al waren geweest.
We zijn toen maar naar P 4 gereden en hebben daar geparkeerd. Al met al waardeloos dus.
Zijn we later op luchthaven aangekomen en worden gebeld of we nog kwamen naar de parkeerplaats
Wat is dit nou?. .
Wij willen sowieso 50 euro terug en uitleg hoe dit nou kan
Gr Jos van de Laar

Hoi,

Onze excuses voor het ongemak en de verwarrende ervaring die u heeft gehad. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit moet zijn geweest, zeker vlak voor een vlucht.

We hebben uw case nagekeken en zien dat de parkeerlocatie inderdaad is gewijzigd. Het spijt ons dat u hier niet duidelijk van op de hoogte bent gebracht, waardoor u van adres naar adres bent gestuurd zonder oplossing. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen dit graag netjes met u oplossen en kijken naar een passende compensatie. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via support@mobian.global met uw reserveringsgegevens? Dan pakken we dit verder voor u op.

Super vlot

Super vlot! Op voorhand reserveren gaat vlot en het ticket voor de tram heb je dankzij de app altijd bij de hand.

21. marts 2026

Hoi,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het reserveren zo vlot ging en dat u het tramticket gemakkelijk via de app bij de hand had.

zeer slecht

zeer slecht: geen QR code om toegang tot de fietsenstalling te krijgen, haperende app bij het openen van het fietsslot, Als je na lang wachten eindelijk iemand van de klantenservice te pakken hebt: in de wacht worden gezet voor 20 minuten terwijl je in een fietsenstalling staat en uiteindelijk nog niet worden geholpen door medewerker klantenservice. Ben maar gaan lopen! Bus/tram! Een andere medewerkers was vervolgens welwillend om het geld voor de fiets terug te storten - ik ga er vanuit dat dat goed komt!

Hoi,

Het spijt ons om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen goed hoe frustrerend het is als de toegang niet werkt en u zo lang moet wachten op hulp.

We hebben uw boeking nagekeken en zien dat de QR-code wel op de voucher stond vermeld. Dat neemt uiteraard niet weg dat het proces voor u niet soepel verliep, zeker in combinatie met de haperende app en het wachten op de klantenservice.

We nemen uw feedback serieus en zullen dit gebruiken om het proces en de duidelijkheid rondom toegang en gebruik verder te verbeteren.

MOBIAN GLOBAL SCHANDE

Had al een parkeerplaats gereserveerd bij MOBIAN GLOBALvoor 16 euro maar ik kreeg mijzelf niet aangemeld,(ik kwam noet verder in het systeem)binnen een half uur geannuleerd .En wat schetst mijn verbazing van de 16 kreeg ik 11,90 terug.klacht ingediend krijg ik te horen dat is 15 % administratie kosten.Punt 1 binnen een half uu mag dit?punt 2 dat is toch geen 15 % volgens mij is dit 2,40.
MAAR dan nog wat een schande ik heb gereserveerd bij Parkbee,dit was sneller en goedkoper.
Contact gehad 1 week geleden zou terug betaald worden.
NIET DUS,EN ZE REAGEREN NIET MEER OP DE MAIL,WAT EEN SLECHT BEDRIJF.
PARKBEE 19 X BETER!!!!!

16. marts 2026

Hoi,

Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor de verwarring en het ongemak. We hebben uw case teruggevonden en zien dat de afhandeling langer heeft geduurd dan verwacht, waarvoor onze excuses.

Inmiddels is alles opgelost en zien we dat u het volledige bedrag heeft teruggekregen voor de snelle annulering.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Duidelijk informatie in de app en makkelijk te gebruiken

Duidelijk informatie in de app.
Slagboom van de parkeergarage ging meteen open.
Wist niet waar de oplaadpunten waren - was handig geweest om dat van te voren te weten.
Kon niet makkelijk inchecken in de tram omdat mijn Applewallet bleef opengaan in plaats van laten de QR code lezen. Ik wist ook niet precies waar ik moet houden om het te laten lezen.

16. marts 2026

Hoi,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat de informatie in de app duidelijk was en dat de slagboom direct openging bij aankomst.

Jammer dat het niet duidelijk was waar de oplaadpunten zich bevinden en dat het inchecken in de tram niet soepel verliep door de QR-code en Apple Wallet. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen dit mee als verbeterpunt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn om je geen zorgen te hoeven maken…

Fijn om je geen zorgen te hoeven maken over de auto en vrij op en neer te kunnen reizen naar het centrum van Den Haag voor een dag.

15. marts 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zorgeloos kon parkeren en vrij heen en weer kon reizen naar het centrum van Den Haag.

Parfait service

15. marts 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre retour ! Ravi d’entendre que le service vous a plu.

Cordialement,

Amsterdam ijsbaanpad

Twee dagen parkeren gereserveerd via de app. Bij arriveren gaat de slagboom al automatisch open. Geen QR, geen code, gewoon via kentekenherkenning. Ideale plek als je in Amsterdam-Zuid verblijft.

12. marts 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles zo soepel werkte met kentekenherkenning en dat u zonder gedoe kon inrijden.

Team MOBIAN

Læs mere om andre typer anmeldelser.