MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt Anmeldelser 254

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bokade 14 april en madrasstvätt Bokade 14 april en madrasstvätt via deras egen hemsida. Fick bekräftelse via sms. Idag den 24 april ringer han och börjar tjafsa med mig om att jag inte kan ha bokat... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Soffan blev jättefin. Fick impregnering av soffan och tvätt av soffkuddarna på baksidan gratis, då jag reagerade på att det var otydligt att kostnaden för resan var otydlig på hemsidan. Borde stått a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag anlitade möbelrent för rengöring av två fläckiga mattor. Resultatet blev över förväntan, och de passade även på att rengöra vår säng när de var här! Så lätt och smidigt att det görs i ditt eget h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidigt att boka online, fick snabbt svar på frågor via mail, det gick förvånandsvärt snabbt att tvätta en matta och väldigt trevligt bemötande! När man ser vad som sugs upp ur ens matta blir man suge... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelrensning
  2. Tæpperenseri
  3. Renseri
  4. Vaskeri
  5. Vaskeservice

Skrevet af virksomheden

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Misleading Price Communication!

My partner had booked a cleaning of our sofa. We believed it would cost 1190 for a three seat sofa cleaning. But in small letters, spread out on the website they also charge 756 additional for cleaning supplies /stain removal and 399 for driving to your place. Then I wonder what I pay the 1190 for? Is that not already for cleaning the sofa? There is no reason why these costs should not already be included in the price from the get go. This is only so that they seem cheaper at first sight and customers will go to them. Misleading!

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för din feedback. Vi vill gärna förtydliga hur vår prissättning fungerar.

Priset 1190 kr och behandling/ samt eventuell reskostnad. Dessa priser är inte dolda utan framgår tydligt på vår hemsida under prislistan.

Informationen om behandling samt reskostnad står även angiven i våra bokningsvillkor som visas innan man slutför en bokning online. Vi uppmuntrar alltid våra kunder att ta del av denna information innan bokning för att undvika missförstånd.

När vi är på plats hos dig gick vi igenom priset innan arbetet påbörjas och innan betalning sker, just för att allt ska vara tydligt och godkänt av kunden.

Vår avsikt är självklart att vara transparenta med våra priser, och därför finns alla kostnader specificerade på hemsidan samt i bokningsvillkoren.

Tack för att du tog dig tid att lämna din synpunkt
MVH möbelrent .

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

dolt pris jag betalade dubbelt så mycket som de annonserade

Var försiktig med priser, små bokstäver och dolda kostnader, oavsett vad du räknar med att lägga till runt 1000 kr mer. Oärligt och opportunistiskt. Jag skulle aldrig anlita den här tjänsten igen.

--- Svarar här på ditt svar.

Det är inte sant, det stod inte på din webbplats och när du var hemma hos mig informerade du mig aldrig om det nya priset, bara efter att du var klar med rengöringen.

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för din feedback. Vi vill gärna förtydliga situationen.

Det pris du bokade var 1599 kr för den valda behandlingen, vilket framgår tydligt på vår hemsida. Utöver detta tillkom endast en reskostnad på 399 kr. Denna information står både i prislistan samt i bokningsvillkoren som visas innan man slutför bokningen online.

När vi var på plats gick vi även igenom priset tillsammans med dig och visade informationen. Du nämnde då själv att du hade missat detta vid bokningen, vilket vi har full förståelse för – det kan hända.
MVH möbelrent

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totalt missvisande prislista som…

Totalt missvisande prislista som tydligen endast visar arbetskostnaden. Sedan tillkommer kostnad för rengöringsmedel samt milersättning så den faktiska kostnaden blir dubbelt så dyr som priset i prislistan. Skäms på er.

Hej
Tack för din kommentar. Vi vill gärna förtydliga hur vår prissättning fungerar.

Du betalade exakt det pris som framgår av vår prislista för den tjänst som utfördes. Utöver detta tillkommer en reskostnad, vilket vi alltid informerar om. Den informationen står tydligt angiven under våra priser på hemsidan samt i bokningsvillkoren innan man slutför en bokning online.

När vi var på plats gick vi dessutom igenom priset tillsammans med dig och visade informationen innan betalning togs emot, just för att allt ska vara tydligt och godkänt.

Det finns därför inga dolda eller missvisande priser på vår hemsida. Om något har missats vid genomläsningen förstår vi att det kan upplevas som förvirrande, men informationen finns tydligt angiven.
MVH möbelrent

Mattvätt

Bokade mattvätt av heltäckningsmatta i dotterns rum. Trodde aldrig mattan kunde bli så fräsch igen! Ett stort plus för trevligt bemötande & smidig kommunikation. Återkommer absolut för andra dotterns rum!

12. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag anlitade MöbelRent för att tvätta…

Jag anlitade MöbelRent för att tvätta min matta som hade fått en kaffefläck, och jag är jättenöjd med resultatet! Fläcken är helt borta och mattan ser ut som ny. Väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

15. oktober 2025

Jag är supernöjd!

Jag är supernöjd!
Killarna som kom var väldigt duktiga, trevliga och kom precis i tid. Mattan blev jättefin efter tvätten och resultatet överträffade verkligen mina förväntningar. Rekommenderar verkligen detta företag!

3. oktober 2025

Vilseledande prissättning vid soffrengöring

Jag bokade rengöring av en dubbelsoffa i Göteborg via deras webbplats. Enligt prislistan skulle tjänsten kosta 949 kr. När städarna kom berättade de att totalkostnaden i stället skulle bli 1 800 kr, eftersom en ”extra avgift” på 756 kr ”alltid tillkommer”.
På webbplatsen finns ett separat avsnitt med titeln ”Fläckborttagning” där det står att en extra avgift på 378–756 kr tillkommer vid fläckar, kräkningar, avföring, urin, missfärgningar eller även uppfräschning. Detta framstår som en valfri tjänst, inte något som alltid ska läggas till.
Min soffa hade inga fläckar alls, och jag sa uttryckligen till städarna att jag endast ville ha en grundrengöring, inget extra. Deras svar var att den extra avgiften alltid tillkommer och att jag inte hade något val. Men om en sådan avgift alltid gäller borde den vara inräknad i det ordinarie priset.
Jag betalade hela beloppet och kontaktade sedan företaget för att klaga och begära återbetalning för extrakostnaden. De svarade att deras webbplats och prisstruktur är granskade och godkända enligt svenska konsumentskyddsregler.
Jag anser att företagets prissättning är vilseledande och otydlig, eftersom den extra kostnaden inte redovisas eller motiveras korrekt. Informationen på webbplatsen överensstämmer inte med vad de kommunicerar och gör när de kommer till kunden.

8. oktober 2025

VARNING för bluff!

VARNING! Anlita inte detta oseriösa företag!!

Jag har försökt att få tag på dem via mail i en vecka nu, men de återkommer inte. När jag försökte göra en recension via BokaDirekt visade det sig att de hade avbokat min beställning, som "No show", vilket inte stämmer. Det verkar vara ett effektivt sätt att hålla borta negativa recensioner på Boka Direkt.

De var här i ca 20 minuter, men jag tycker inte att mattan ser renare ut nu än innan de rengjorde den.

Vid beställning var det en väldigt otydlig prissättning, då det under prislistan står att det kostar 139:- /kvm. Mattan som tvättades är 6 kvm stor. I prislistan nämns allt från ryamatta till heltäckningsmatta upp till 90 kvm.

Efter rengöring får jag reda på att det tillkommer en avgift för de rengöringsprodukter som används, som ligger inom spannet 378-756 kr, varav man tar ut den maximala avgiften. När jag kollar på hemsidan ligger denna informationen under en bild med rubriken "Före/efter". Alltså på helt fel ställe. Extremt missvisande!

Dessutom står det på hemsidan att resekostnaden är 99 kr inom Göteborgs och 249 kr utanför Göteborg. Jag bor i Göteborg, men får trots det betala 199 kr.

Från att ha förväntat mig att betala 999 + 99 kr (1098 kr), så landade detta på 1789 kr, dvs nästan 70 procent mer än vad som utlovades på hemsidan.

När jag sedan ringer numret på hemsidan hamnar jag hos en av de två killarna som var hos mig. Han uppger då att resekostnaden på 99 kr gäller i centrala Göteborg, "typ vid centralstationen".

Har mailat vid upprepade tillfällen, men inte fått svar.

9. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt jobb jag hade en väldigt…

Fantastiskt jobb jag hade en väldigt svårt fläckad sammetssoffa fåtölj och fotpall i viscos som dom lyckades fantastiskt med och jag är så nöjd väldigt trevligt bemötande också .Kan Varmat rekommendera detta företag !! Mvh Marie i Göteborg

12. juni 2024

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.