MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt Anmeldelser 254

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bokade 14 april en madrasstvätt Bokade 14 april en madrasstvätt via deras egen hemsida. Fick bekräftelse via sms. Idag den 24 april ringer han och börjar tjafsa med mig om att jag inte kan ha bokat... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Soffan blev jättefin. Fick impregnering av soffan och tvätt av soffkuddarna på baksidan gratis, då jag reagerade på att det var otydligt att kostnaden för resan var otydlig på hemsidan. Borde stått a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag anlitade möbelrent för rengöring av två fläckiga mattor. Resultatet blev över förväntan, och de passade även på att rengöra vår säng när de var här! Så lätt och smidigt att det görs i ditt eget h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidigt att boka online, fick snabbt svar på frågor via mail, det gick förvånandsvärt snabbt att tvätta en matta och väldigt trevligt bemötande! När man ser vad som sugs upp ur ens matta blir man suge... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelrensning
  2. Tæpperenseri
  3. Renseri
  4. Vaskeri
  5. Vaskeservice

Skrevet af virksomheden

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bokade 14 april en madrasstvätt

Bokade 14 april en madrasstvätt
Bokade 14 april en madrasstvätt via deras egen hemsida. Fick bekräftelse via sms. Idag den 24 april ringer han och börjar tjafsa med mig om att jag inte kan ha bokat det via nätet för han åker inte till Åkersberga för 899kr!! (Försökte tidigare se på deras hemsida och hade räknat ut att ca 2200kr kommer det kosta mig). Otydliga priser. Sen började han räkna högt i huvudet. Tillägg för det ena och tillägg för det andra. Det kommer att dig kosta 3800kr. -Du behöver inte komma. Adjö, sa jag o la på. Sen får jag en avbokningsbekräftelse via Boka Direkt som jag aldrig har bokat via. Oseriöst.

24. april 2026

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Vi vill förtydliga att vårt bokningssystem sker via BokaDirekt, vilket också är det system som används när bokningar görs via vår hemsida. Och när man bokar en tid hos oss får man bekräftelse via Bokadirekt..

Vid online bokning framgår det tydligt vilka områden vi täcker. Åkersberga ingår inte i vårt arbetsområde, och vi tar därför inte emot onlinebokningar därifrån. I din bokning har du angetts som centrala Stockholm, vilket inte stämmer överens med den faktiska platsen.

Vi har ett stort antal bokningar dagligen och har inte möjlighet att manuellt kontrollera varje enskild adress i efterhand. Det är kundens ansvar att ange korrekt information vid bokning ,

När vi uppmärksammade avvikelsen kontaktade vi dig direkt för att reda ut situationen. Vi kan tyvärr inte utföra uppdrag som ligger utanför vårt område eller innebär orimlig restid i förhållande till priset .

Med detta sagt ser vi att bokningen avslutades korrekt och att inget ytterligare behöver hanteras från vår sida. Vi har tydliga priser på hemsidan på alla område vi täcker
MVH möbelrent

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, kom i tid, bra service och super nöjd med resultatet. Det va dessutom väldigt prisvärd. Allt görs på plats och ingen krångel.

19. marts 2026

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både service, resultat och pris.

Vi strävar alltid efter att vara punktliga, leverera hög kvalitet och göra det så smidigt som möjligt för våra kunder – därför är det extra roligt att du uppskattar att allt sker på plats utan krångel.

Varmt välkommen att höra av dig igen!

Soffan blev jättefin

det var otydligt att kostnaden för resan var otydlig på hemsidan. Borde stått att det bara var en väg. Trevligt bemötande.

19. marts 2026

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Stort tack för ert fina omdöme och er rekommendation! Vi är väldigt glada över att ni är nöjda med resultatet.

Eftersom ni bor cirka 35 km utanför Göteborg tillkommer en milersättning för enkel resa.

Bra resultat

Bra resultat. Prisvärt

10. marts 2026

Hej Kent,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och uppskattar verkligen din feedback.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nöjd med tvätt av min soffa och det är…

Nöjd med tvätt av min soffa och det är prisvärt

10. marts 2026

Hej Tina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med tvätten av din soffa och att du upplevde tjänsten som prisvärd.

Du är varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp i framtiden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super resultat på min soffa och matta

Super resultat på min soffa och matta , trevliga personal som kom i tid och gjorde fantastiskt jobb . Det var prisvärt.
Rekommenderar starkt

6. marts 2026

Hej Amanda,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med resultatet på både soffan och mattan. Vi uppskattar också att du nämner vårt bemötande och att vi kom i tid – det betyder mycket för oss.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabbt och bra resultat

Snabbt och bra resultat. Madrassen känns fräsch!

5. marts 2026

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet och att madrassen känns fräsch igen.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp i framtiden.

Möbelrent

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super nöjd med resultat på tvätt av min…

Super nöjd med resultat på tvätt av min soffa, alla fläckar är borta. Personal var super trevliga. Det var prisvärd

17. februar 2026

Hej Ahmed,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är supernöjd med resultatet och att alla fläckar på soffan försvann. Det betyder mycket för oss att du också uppskattade vårt bemötande och att du upplevde tjänsten som prisvärd.

Kan rekommendera

Två trevliga killar var här och gjorde jobbet . Kom på utsatt tid och ringde innan.Jag blev jättenöjd och mina mattor och den av hundarna välanvända fotpallen fick nytt liv och blev fräscha och kan hänga med några år till.

14. februar 2026

Hej Helene,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! Vi är väldigt glada att höra att du blev nöjd med resultatet och att både mattorna och fotpallen fick nytt liv igen.

Tack också för de fina orden om vårt bemötande och att vi kom i tid – det betyder mycket för oss.

Fantastiskt duktiga och trevliga

Fantastiskt duktiga och trevliga! Professionell rengöring som får möblerna att hålla längre!

13. februar 2026

Hej Susanna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd och att du uppskattade både resultatet och vårt bemötande.

Det är precis vårt mål – att ge möbler nytt liv så att de kan användas längre.

Professionella och noggranna

Supertrevliga och kunniga killar som hjälpte mig med mina två mattor. De var väldigt professionella. Väldigt noggranna med att jag var nöjd och de fick mattorna se helt nya ut.

11. februar 2026

Hej Louise,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med resultatet och att dina mattor känns som nya igen. Det betyder mycket för oss att du uppskattade vårt arbete och vårt bemötande.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevliga killar som håller tiden och…

Trevliga killar som håller tiden och gör noggrant jobb

10. februar 2026

Hej Johanna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd och att du uppskattade att vi kom i tid och utförde arbetet noggrant.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kom i tid och jobbade effektivt

Kom i tid och jobbade effektivt. trevligt besök! Mattorna blev rena. De var smutsigare än jag trodde:)

9. februar 2026

Hej Maja,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt besök och att du är nöjd med resultatet. Det är alltid roligt när mattorna blir renare än man först trodde.

Supernöjd!

Supernöjd!
Trevliga killar som kom enligt avtalad tid. Fick min smutsiga ullmatta som ny igen. Tvättade och impregnerade den.
Väldigt fin service och ett riktigt bra jobb!
Rekommenderar verkligen Möbelrent.

6. februar 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! Vi är väldigt glada att höra att du är supernöjd och att din ullmatta känns som ny igen efter tvätt och impregnering.

Tack också för de fina orden om vårt bemötande och service – det betyder mycket för oss.

MVH möbelrent Sverige AB

Mycket

Mycket, mycket nöjd med arbetet de gjorde med mina mattor. De blev otroligt fräscha och fick verkligen nytt liv.

20. januar 2026

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.