Bokade 14 april en madrasstvätt Bokade 14 april en madrasstvätt via deras egen hemsida. Fick bekräftelse via sms. Idag den 24 april ringer han och börjar tjafsa med mig om att jag inte kan ha bokat... Se mere
Virksomheden har svaret
Soffan blev jättefin. Fick impregnering av soffan och tvätt av soffkuddarna på baksidan gratis, då jag reagerade på att det var otydligt att kostnaden för resan var otydlig på hemsidan. Borde stått a... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag anlitade möbelrent för rengöring av två fläckiga mattor. Resultatet blev över förväntan, och de passade även på att rengöra vår säng när de var här! Så lätt och smidigt att det görs i ditt eget h... Se mere
Virksomheden har svaret
Smidigt att boka online, fick snabbt svar på frågor via mail, det gick förvånandsvärt snabbt att tvätta en matta och väldigt trevligt bemötande! När man ser vad som sugs upp ur ens matta blir man suge... Se mere
Virksomheden har svaret
Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/
Vi finns i Halland & Västra Götaland, 42248, Göteborg , Sverige
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jättenöjd med servicen! Min viskosmatta hade blivit nerspilld och såg ganska förstörd ut. Bokade MöbelRent några dagar senare som verkligen räddade mattan, den ser nästan som ny ut och blev jättefluffig och fin! Killen som kom var verklig trevlig också, han förklarade och gav mig bra tips om olika mattor och skötsel. Allt gick väldigt snabbt och smidigt, så har ingenting negativt att säga alls.

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Väldigt proffsigt utfört arbete när våra mattor och soffa tvättades. Dessutom utmärkt resultat. Trevligt bemötande. Kan rekommenderas.

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Grym service och fick en helt ny soffa i princip:) supernöjda!

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Hade en soffa med massor av fläckar. Blev helt rent. Trevlig personal!

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Snyggt och proffsigt arbete! Gick fortare än väntat, och väl värt pengarna. Trevlig personal, punktlig. Kan inget annat än rekommendera!

Soffan blev som ny. Kom på utsatt tid. Trevligt bemötande

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Tack vare MöbelRent som gjorde min smutsig soffan ny igen.
Jag är mycket nöjd och rekommenderar

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Blir inte mycket enklare och proffsigt! Topp nöjd

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Otroligt smidigt och enkelt att boka tid. Utförandet var exemplariskt och jag köpte tilltjänster som erbjuds på ett mycket professionellt sätt utan att jag kände mig pressad eller tvingad. Kommer definitivt att anlita deras tjänster igen.

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Blev supernöjd med erat jobb idag. Tack.

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Snabb och utmärkt service! Slipper att köpa nya soffor. Kommer att anlita företaget igen.

Möblerna blir riktigt rena, Bra pris, Bra service

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Bästa jag gjort på länge! Fick ett fantastiskt bemötande av Marielle när jag ringde och hade frågor innan jag bokade. Walle var fantastisk som kom tidigare efter att jag ringde och frågade samma dag om det fanns nån möjlighet att boka en tidigare tid. Han var proffsig, kunnig och duktig!
Mina möbler blev jättefina! Är supernöjd! Kommer definitivt boka igen!
Rekommenderas varmt!

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Jätte bra service och bra resultat. Kommer att använda dem igen och rekommenderar dem varmt.

Supernöjd!
Superbra personal, mån om att lämna ett gott resultat, dessutom väldigt trevliga. Lämnade dessutom ett superresultat. Otroligt vettiga priser. Kommer definitivt anlita dessa framöver. J

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.