STHLM Möbeltvätt Anmeldelser 128

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En helt positiv upplevelse. Jag skickade in några representativa bilder tillsammans med en begäran om offert. Fick svar ganska omgående och bokade tid. Killen kom på överenskommen tid och gjorde ett m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb & effektive service, Mahmud rengjorde soffan & 2 köksfåtöljerna : tog knappt 2.5 timmar & verkligen syns en stor skillnad (främst på fåtöljerna som hade ganska många fläckar, soffan är svart så... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi är så himla nöjda med vår möbeltvätt på sofforna! Mahmud fick oss att spara tusenlappar på att köpa en ny soffgrupp, pga vi hade så mycket fläckar på soffan. Han var jättetrevlig och mycket noggran... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fått en Hästens bäddmadrass rengjord av STHLM Möbeltvätt. Snabbt och professionellt. Företaget Hästen rekommenderade varken vatten- eller kemtvätt. Men det gick visst det, Mahmud klarade det galant. O... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelrensning
  2. Tæpperenseri
  3. Rengøringsservice
  4. Læderrengøring

Skrevet af virksomheden

STHLM Möbeltvätt . Specialister på möbeltvätt i Stockholm – inte vanlig städning – Högkvalitativ Sofftvätt hemma Vi erbjuder professionell Möbeltvätt soffa, fåtöljer & stolar med rätt metod för materialet och på djupet utan att skada tyget. PROFESSIONELL MÖBELTVÄTT Vi erbjuder professionell möbelrengöring med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. I många fall använder vi tvätta möbler i kombination med olika tvättmedel och ångtvätt. Boka möbeltvätt idag! Boka möbeltvätt till bra priser. Vi tvätta möbler i Stockholm med Rut-avdrag. Med möbeltvätt, får du och din familj glädje av er möbel igen. MÖBELTVÄTT AV ALLA SLAGS MÖBLER Vi utför möbeltvätt av alla slags möbler (soffgrupper, fåtöljer, stolar). Våra möbeltvätt experter ser till att allt görs rätt och blir renare och slittåliga möbler och ger förbättrad luftkvalitet. Vi har en lång erfarenhet inom möbelrengöring. MÖBELTVÄTT I STOCKHOLM Vi utför möbelrengöring i Stockholm på små som stora möbler. Vi ger dina möbler ett nytt liv. Dina tyg soffor, stolar och ottomaner kommer att se helt nya ut och hjälpa till att ta fram det vackra i dina nyligen rengjorda mattor. Vi kan rengöra alla tyger och överdragsfläckar på mikrofiber, siden, linne, bomull, mocka och ull samt andra textilier. Du kommer bli förvånad över hur mycket ljusare dina möbler kommer att se ut när smuts, damm, jord, bakterier, svamp, djurhår och mer avlägsnats genom vår grundliga rengöring. MÖBELTVÄTT SOFFA Med professionell möbeltvätt soffa, får du och din familj glädje av er soffa igen. Med att rengöra soffa ha en ren och fräsch soffa, som både luktar och ser ny ut igen. Vi utför möbelrengöring i hela Stockholm. Boka möbeltvätt soffa idag. MÖBELTVÄTT HEMMA Vi förstår att dina möbler kan vara en av de största investeringarna i ditt hem. Med detta i åtanke, kan du räkna med Sthlm möbeltvätt expertis för att få jobbet gjort rätt. Det hela börjar med en undersökning av dina möbler för att fastställa lämplig teknik, särskilt för eventuella problemområden. Då kan vi använda våra speciellt utvalda rengöringsmedel för att kraftfullt men säkert rengöra dina möbler. Tvätta stoppade möbler idag. TEXTILTVÄTT SOFFA Vi utför textiltvätt soffa till bra pris och rätt textiltvätt soffa, ibland ångtvätt med kvalitet, utan att skada tyget. Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textiltvätt soffa. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering med textiltvätt soffa. TA BORT FLÄCKAR PÅ SOFFA Vi har en lång erfarenhet inom möbelrengöring och vi ska tvätta möbler professionellt. Ni kan förvänta ett professionellt sofftvätt resultat. De flesta fläckar går att få bort genom att använda rätt tvättning & fläckborttagning. Beställa möbeltvätt idag och vi kommer till dig på din plats och tvätta möbler professionellt. Tveka inte att kontakta oss! TVÄTTA SOFFKLÄDSEL Vi använder soffor varje dag för att äta, fika, ta en tupplur, titta TV, sitta och ibland till och med äta middag. De är mycket lättfläckade, särskilt om du har en ljusare soffa. Du bör tvätta soffklädsel även om det inte finns några synliga fläckar, eftersom det fortfarande samlar dödaceller, husdjurshår, kroppens naturliga oljor och så vidare. Om du kan ta bort en del av soffklädseln tvättar du den i en tvättmaskin, men om du inte kan, beställa hos oss. Att tvätta soffklädsel beror också på tillverkarens rekommendation. Se till att du tittar på soffklädseln etikett för att se vilken lösning som rekommenderas. Om du använder något du inte ska använda för att rengöra din tygsoffa, kan du råka skada den, så var försiktig. kontakta oss, så rengör vi din tygsoffa.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Superb sofftvätt

Superb sofftvätt! Trevligt och professionellt bemötande och mycket gott hantverk. Prisvärt! Rekommenderas!

17. februar 2026

Besvarelse fra STHLM Möbeltvätt

Tack snälla för din fina recension!
Vi är glada att du är nöjd med din sofftvätt och vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen!

Proffsig

1. Kom i tid
2. Vänligt och proffsigt bemötande
3. Enkel förklaring på vad som behövde göras
4. Kanonjobb
5. Prisvärt

3. februar 2026

Besvarelse fra STHLM Möbeltvätt

Tack Christer för din fina recension! 🙏 Kul att du uppskattade att vi kom i tid, tydlig förklaring och ett proffsigt bemötande. Varmt välkommen igen!

Soffan blev som ny!

Mahmud är artig och svarar på mejl snabbt. Kunde komma redan dagen efter jag hade kontaktat honom. Soffan blev som ny. Kändes bra med fast pris och ett företagsnummer att swisha till. Kan absolut tänka mig att anlita honom igen.

10. december 2025

Snabbt och bra resultat

Det gick väldigt snabbt att få offert och en bokad tid. Supernöjd med rengöringen av mina möbler som stått i ett hem med hundar i över 30 år!
/Siri

27. november 2025

Klockrent

Lätt att boka och planera med. Superbra resultat och nu ser soffan ut som ny!

Tack Mahmud!

Ser ut som ny igen! Rekommenderar verkligen Sthlm Möbeltvätt 🌟🌟🌟🌟🌟

29. september 2025

Tusen tack

Toppen!

Snabb återkoppling och trevlig kontakt. Jättenöjd med resultat av soff- och mattvätt. Rekommenderas!

19. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Resultatet var över förväntan efter att…

Resultatet var över förväntan efter att Mahmud tvättat vår 19 år gamla soffa - den blev som ny. Trevlig och proffsig hela vägen! Kan rekommendera Stockholm möbeltvätt.

2. august 2024

Tack så jättemycket.

Jättenöjd med vår sofftvätt

Mahmud tvättade en soffa som blev jättefin! Den var rätt skitig innan (köpt på auktion) och nu kan vi vänta med att klä om den något år! De var snabba att svara och det gick jättefort att boka in dem. Kan klart rekommenderas!

30. juli 2024

Tusen tack. Mycket uppskattat

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.