Jeg har desværre virkelig været uheldig hvad min telefon angår, og været nød til at få den repareret op til flere gange på kort tid. Jeg glæder mig virkelig over at have en forsikring igennem A... Se mere
Oplevede i dag på ny utrolig dårlig kundeservice fra Aon. Ringer for at tale om en forsikring tegnet hos Aon. Jeg bliver henvist til deres selskab i Holland. Medarbejderne i København har ikke telefon... Se mere
Fra afdækning af forsikringsbehov, til når skaden rent faktisk sker. Jeg har på kort tid anmeldt stenslag i forruden, og mit carport-tag der blæste ned på bilen, med totalskade til følge. Jeg har i d... Se mere
MINforsikring yder det, som jeg værdsætter højst hos et forsikringsselskab; en fair pris, gode dækninger og selvrisici og ikke mindst en kontaktperson, der har styr på sine ting. Hos MINforsikring få... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Det skal være nemt at være kunde i MINforsikring. Derfor kan du hurtigt og nemt få regnet en pris på hvad det koster at forsikre dig og din familie, dit hus, din bil, dit indbo osv. Du kan gøre det, når det passer dig - på www.minforsikring.dk
Strandgade 4C, 1401, København K
- 70 27 70 76
- minforsikring@aon.dk
- minforsikring.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Besvarelse fra MINforsikring
God betjening
troværdige reelle at tale med,gode betingelser,kun tilfredshed
Let bestilling
Enkel og hurtig pris og bestilling, dog vil et forsikringsselskabs værdi først vise sig når man har brug for forsikringen! Det bliver forhåbentligt ikke nødvendigt men vil være en mulighed for genvurdering.
Konkurrencedygtige priser og fin service
Bedste service og pris
Jeg har kunne haft positive oplevelser i forbindelse med at tegn forsikringen. Det er hurtig og nemt at komme i kontakt med en medarbejder. Priserne er som de skal være - lavere end de andre, og alt fungerer.
Den bedste service nogensinde jeg har oplevet :-D
Bedre service skal man lede længe efter,det har helt sikkert været den bedste service/samtale, jeg nogensinde har haft med en sælger.
Henrik Kral Andersen har og vil jeg fremover anbefale, til alle jeg kender,
Han giver sig 100% til en og han vender hurtigt tilbage med løsninger/svar, som samtidigt viser sig at være den ene besparelse, efter den anden til min fordel, som enlig forsørger kan jeg jo kun juble af glæde, samt sprede budskabet videre, jeg har sparet på alle min forsikringer, såsom indbo,bilen,ulykke til mig og min søn,vejhjælp + jeg samtidigt bliver dækket for mere, end jeg har været i Tryg og sidst Top Danmark, så stor tak til Henrik Kral Andersen og Aon <3
DK's bedste forsikring
Er yderst tilfreds med Min Forsikring. Frisk og hurtig og personlig betjening. Bedste priser i DK. Ingen bøvl og indviklede regler, bare go forsikring.
Holder hvad de lover
Go service og holder hvad de lover intilvidere.
Håber jeg os de gør når jeg skal ha forsikret min mc her til januar.
Et super sted til rigtig fornuftige priser!!
Har aldrig haft så gode forsikringere til de priser!
Et opkald værd!!
Super
Jeg har haft en super lækker oplevelse med MINforsikring.
Kanon Behandling og super flinke folk jeg har snakket med. ville gerne ha givet 5 stjerner, men har ikke haft brug for dem i nu så ved ikke hvordan de behandler en når det gælder.
Store besparelser med kompetent og venlig vejledning
Minforsikring sparede min familie for 4000 kr årligt. Indgangen var utrolig god, hvor jeg er vant til irriterende call-centre så var det her kompetente medarbejdere som tog sig tid til en god service og som havde ganske stor viden om de produkter og muligheder Minforsikring kunne tilbyde. Alt i alt en god oplevelse.
Ærligt
Beder dækning billiger pris og super service 3800kr billiger end den næste billigst kan varmt anbefalede dem
forsikringer
rodede forsikringer, som de bliver ved med at nosse rundt i!!!

Besvarelse fra MINforsikring
Bilig
Bare rigtig billige der har de store selskaber noget og leve op til og det kan de ikke
Indtil videre kan jeg ikke sætte en finger på dem
Meget Billigt, Simpelt og kompetent rådgivning.
Policerne er meget nemme at gennemskue. Der er ikke meget der skal tages stilling til, i forhold til andre selskaber.
Samlet fakturerering pr. mnd, kvartal, ½ eller 1 år. Det er fandme lækkert.
Er kunde igennem Spiir.dk, som kan anbefales at kigge på hvis man vil være kunde hos MINforsikring.
Det er min forsikring helt sikkert!
Super søde venlige medarbejdere god service gider godt og tale med deres kunder og fornuftige priser anbefaler absolut
Kan anbefales
Super hurtig betjening, gode priser og dygtige rådgivere. Er anbefalet til alle jeg kender.
venlig og hurtig respons på henvendelser
Indtil videre er jeg meget tilfreds med at jeg har tegnet forsikring hos min forsikring :-) der har ikke været noget at sætte spørgsmålstegn ved
God og hurtig behandling
God og hurtig behandling ved overflytning af forsikringer. Godt konsulentarbejde.
Hurtig kundeservice
Fik skarpe tilbud på mine forsikringer samt hurtige svar på mine spørgsmål.
Om de er gode ved skade kendes ikke. Håber jeg! :-)
Kan klart anbefale dem.
Billigst og bedst!
Jeg kan kun rose minforsikring. De var billigst og servicen fejler intet. (Hej Andreas) Har personligt anbefalet dem til mange. Håber også at de er lige så gode når skaden er sket :-) Det er ikke prøvet og håber heller ikke det vil ske :) Alt i alt har jeg kun oplevet godt ;)