WaterCircles Danmark A/S Anmeldelser 31

4,6

Kommer virkelig til at savne jer. Vi har altid været meget glade for at være kunder hos jer. Ingen tvivl om at det bliver meget svært for os at finde et selskab med samme service og priser...

Hvor heldig kan man være?!! Saglig og omhyggelig gennemgang af de ønskede forsikringer - blev orienteret om fordele og ulemper på en yderst kompetent måde! Prisen er også helt okay - I kunne god... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

WaterCircles er en innovativ forsikringsvirksomhed med kontorer i Danmark, Norge og Sverige. WaterCircles tilbyder miljørigtige privatforsikringer til konkurrencedygtige priser og med fokus på god service. Hos os er der ingen tastevalg eller pausemusik. Du kommer direkte igennem til en erfaren rådgiver som kan hjælpe dig.

4,6

6 stjerner !

29. december 2020

Topkarakter for hurtig og professionel behandling

Tak for rigtig god og imødekommende oplevelse i forbindelse med min bilskade. Det er fedt at føle at man er i helt trygge hænder i den situation. Jeg er meget tilfreds med jeres vejledning og forslag til løsninger undervejs. Alt fungerede bare 100% !

10. juni 2020

Altid pålidelig

Jeg har været kunde hos Watercircles i 6 år og har altid været fuldt tilfreds. Supergode priser og altid smilende service. Holder altid hvad de lover.

Jeg kan kun anbefale Watercircles!

2. april 2019

Mega god service

Mega god service. Fik stjålet min næsten helt nye cykel, anmeldte tyveriet til Watercircles og inden for et døgn stod pengene på kontoen. Sådan! Thumbs up!

28. marts 2019

Super god service

Har været kunde i en snes år, altid super god service, kan kun anbefales.

29. november 2018

Kære Dan,

Tak for din positive tilkendegivelse og de fem stjerner.
Vi sætter meget pris på, at du har taget dig tid til at vurdere os.

WaterCircles Danmark A/S

Det er en ommer, men ikke med mig ombord som kunde.

Har nu være kunde hos WaterCircles Danmark i under et år, og hvilken oplevelse det har været. Desværre ikke en positiv oplevelse.

Lenny, ham som solgte mig mine forsikringer, han er som sunket i jorden. Den selvrisiko jeg havde på min bil som blev totalskadet (modpart påtog sig 100% af skylden), den har selskabet beholdt, lige ind til jeg efter 9 måneder truede med bål og brand. På mystisk vis havde WaterCircles dagen inden, modtaget en mail fra modparts forsikringsselskab, om at jeg var uden skyld, og derfor kunne de nu godt udbetale min manglende selvrisiko. Oplevelsen med den taksator WaterCicles bruger ved skade på bil, er en helt anden historie, men det var også en kamp.

Jeg kan kun sige, ok priser, søde ansatte (jeg tror det er en 2 mands biks), men som forsikringsselskab halter den gevaldig.

19. september 2018

Kære Henrik,

Tak for din feedback.

I din relativt korte tid som kunde hos os, har vi, i vores optik, ydet dig en god service og vejledt dig på bedste vis gennem diverse skader såvel som bilskifter.

Vi er i sagens natur ikke herre over hvor længe en regressag hos et modpartsselskab tager, og du må ikke glemme, at vi har været i dialog undervejs. Selvrisikoen blev overført da sagen var afsluttet.

Du insinuerer endvidere, at der skulle have været uenighed med vores taksator, hvilket er nyt for os. Det er naturligvis i alles interesse, at eventuelle problemer påpeges når de opstår, således at disse kan udredes inden sagen afsluttes.

Vi er et forholdsvis lille forsikringsagentur for det norske forsikringsselskab WaterCircles Forsikring ASA – det har vi aldrig lagt skjul på, men at kalde os for en "to mands-biks" er måske lige i overkanten.

Du ønskes alt held og lykke i fremtiden.

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales.

Vi har igennem vores forløb oplevet mange fejl og mangler. Vi har selv skulle tjekke alt igennem fra punkt til prikke, for det vi aftalte i telefonen var ikke realiteten.

Da vi en dag oplever at have brug for vores forsikring, oplever vi total ansvarsfraskrivelse.
Beskeden fra Watercircles er " i er velkomne til at tage den i ankenævnet, vi har aldrig tabt en sag"

Vi vandt denne sag i ankenævnet, og har næsten et år efter endelig fået forsikringen.

Vi har skiftet forsikringsselskab nu.

Beklager men under al kritik. Derfor 1 stjerne.

28. juni 2018

Kære Camilla,

Tak for dit feedback.

Desværre forekommer det til tider, at man har vidt forskellige opfattelser af en skade. Dette er tydeligt i forbindelse med jeres sidste skade hos os.

Det er værd at nævne, at I allerede havde opsagt jeres forsikringer hos os inden den sidste skade blev anmeldt og således ikke blev opsagt grundet denne.

Vi ønsker jer held og lykke i fremtiden.

WaterCircles Danmark A/S

Vi kom til selskabet sidste efterår og…

Vi kom til selskabet sidste efterår og har været lidt uheldige efter skiftet. Indbrud i bilen og mistede dage på en ferie.

Karina fra skadesafdelingen har været rigtig sød til at hjælpe og da vi i Thailand skulle bruge en bekræftelse på at vi havde dækning, blev der sendt relevant dokumentation med det samme på mail.

Nu har vi også fået dækning for mistede feriedage.

Så ingen klager herfra.

16. maj 2018

Kære Jacob,

Tusind tak for de fem stjerner.

Jeg er rigtig glad for, at du har fået en god service i forbindelse med din skade - både da I havde brug for bekræftelse på dækning undervejs på ferien men også under den egentlige sagsbehandling. Det er vigtigt for os at være der, når kunden har brug for vores hjælp.

Jeg vil sørge for at give din ros videre til Karina.

Såfremt du mener, der er noget, vi kan gøre bedre, hører vi naturligvis gerne fra dig.

Sarah

Hurtigt ekspedition ved udbetaling af forsikringspenge

Jeg har været kunde hos Watercircles i omkring 5 år og har heldigvis aldrig haft brug for dem før. Men her i julen havde jeg desværre en oplevelse, hvor det blev nødvendigt. Heldigvis gik ekspeditionen uden problemer og jeg havde mine forsikringspenge en uge efter jeg anmeldte tyveriet. Dejligt, trods situationen!

7. januar 2018

Kære Søren,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for, at du oplevede en meget hurtig og problemfri sagsbehandling af din skade. Vi ønsker at give den gode service både i rådgivningen, men også i skadessituationen. Når skaden sker, er det derfor vigtigt for os, at sagsbehandlingen sker så hurtigt som muligt, så vores kunder kan komme hurtigt videre.

Sarah

Du finde ud af om der er det rigtige forsikrings selskab, når de skal dække dig.

Havde skade på vores iPhones. Meldte det som man nu gør, hvorefter der er en behandlingstid på 3-4 uger, det er bare ikke ok. Hvor efter man får afslag på skadesdækningen, fordi jeg "snydt dem" da jeg tegnede mine forsikringer. Hvorefter man bliver smidt ud med hoved og hale
Jeg havde oplyst til Lenny at jeg havde haft 1-2 skader inden for de sidste 3 år( han skrev 1 skade ind i oplysningerne).Men jeg havde sku husket forkert, da det viste sig at jeg havde haft nogle skader på vores Ipads for næsten 2 1/2 år siden, som jeg ikke lige var kommet i tanke om.
Så Husk.
Når de skal op med penge, kontakter de de gamle forsikringsselskaber, for at hører om det er rigtigt, havd du i tidernes morgen har oplyst. Måske de skal gøre det før men tager kunder til sig. Men det er jo dejligt med kunder der kun skal betale.
Så hvis men skal tegne forsikringer hos WaterCircles, så husk rigtigt.
For ellers bliver man smidt ud fra den ene dag til den anden.
Jeg vil aldrig nogle sinde anbefale dem til andre, for tænkt hvis de huskede forkert, så står de også uden forsikringer.

29. december 2017

Imponerende

Var yderst tilfreds med mit nu gamle selskab,men da jeg undersøgte markedet, fandt jeg ud af der var mange penge at spare årligt.
Må sige at jeg, er meget tilfreds med den service og information Lenny gav. Takker mange gange.
Nu håber jeg ikke vi får brug for forsikringerne, men dog ser jeg frem til, om I er lige så dygtige med servicen der, som med priserne og servicen til start.
Men kan indtil videre kun give mine varmeste anbefalinger.
Mvh
Mikkel

7. juli 2017

Fik tilbud via forsikringsportalen som …

Fik tilbud via forsikringsportalen som prismæssigt og dækningsmæssigt var i top. Har fået god information fra rådgiveren, som også er mit single point of contact. Det er rart.
Forsikringer er jo indkøb man egentlig aldrig ønsker at skulle gøre brug af. Og det har jeg da heller ikke haft endnu. Men opstart har været upåklagelig.

27. juni 2017

Ved skift fra WaterCircles til et andet …

Ved skift fra WaterCircles til et andet forsikringsselskab, blev vi kontaktet af Lenny ( W. ). Han gjorde opmærksom på, at den nye forsikring vi havde tegnet, var dyrere og havde en dårligere dækning. Vi har nu fået opdateret vores forsikringer og forbliver i WaterCircles til samme pris som tidligere. Tak for rigtig god behandling!

Jytte og Søren Vinding

12. juni 2017

Hvor heldig kan man være?!!

Hvor heldig kan man være?!!
Saglig og omhyggelig gennemgang af de ønskede forsikringer - blev orienteret om fordele og ulemper på en yderst kompetent måde! Prisen er også helt okay - I kunne godt tage lidt mere når man tager den gode kundeservice i betragtning!! Har talt med flere forskellige på kontoret, og har fået den samme gode service hver gang - hurtig betjening og altid med et smil på læben!!
Roser til jer og varme anbefalinger - det kan ikke gøres bedre!!

30. maj 2017

overflytning af forsikringer

Under min behandling fra den nærværende assurandør ,fik jeg kort og præcist de svar og løsninger som jeg jeg havde forespurgt .
Prisen er helt i top og en særlig service fra "Lenny "
Håber på et fortsat godt samarbejde mvh susanne

12. maj 2017

Superfin og fabelagtig service

Superfin og fabelagtig service. Jeg har kun gode ting at bemærke om Watercircles. De har levet fuldt ud op til mine forventninger.
Og en ekstra hilsen og tak til Lenny for sin ihærdige indsats og hjælp:)

4. maj 2017

Meget tilfreds

Fik skadet min bil i trafikuheld. Havde ikke prøvet det før, men watercircles bistod og hjælp mig igennem hele processen. Følte mig i trygge hænder og er meget tilfreds!

14. november 2016