Kommer virkelig til at savne jer. Vi har altid været meget glade for at være kunder hos jer. Ingen tvivl om at det bliver meget svært for os at finde et selskab med samme service og priser...
Ved skift fra WaterCircles til et andet forsikringsselskab, blev vi kontaktet af Lenny ( W. ). Han gjorde opmærksom på, at den nye forsikring vi havde tegnet, var dyrere og havde en dårligere dækn... Se mere
Hvor heldig kan man være?!! Saglig og omhyggelig gennemgang af de ønskede forsikringer - blev orienteret om fordele og ulemper på en yderst kompetent måde! Prisen er også helt okay - I kunne god... Se mere
Jeg har været kunde hos Watercircles i omkring 5 år og har heldigvis aldrig haft brug for dem før. Men her i julen havde jeg desværre en oplevelse, hvor det blev nødvendigt. Heldigvis gik ekspeditione... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
WaterCircles er en innovativ forsikringsvirksomhed med kontorer i Danmark, Norge og Sverige. WaterCircles tilbyder miljørigtige privatforsikringer til konkurrencedygtige priser og med fokus på god service. Hos os er der ingen tastevalg eller pausemusik. Du kommer direkte igennem til en erfaren rådgiver som kan hjælpe dig.
Gammel Vartov Vej 6B, 2900, Hellerup, Danmark
- info@watercircles.dk
- watercircles.dk
Altid hjælpsomme
De gange hvor jeg har haft brug for mit forsikringsselskab har jeg hver gang modtaget imødekommende og effektiv betjening. Fedt at man kommer direkte igennem til en medarbejder og ikke skal sidde i telefonkø i 20 min og høre på en diskant version af Thomas Helmig. Watercircles er klart det bedste forsikringsselskab jeg har været kunde i.

Super service og priser
Tak til Watercircles for en altid super betjening og assistance når man har brug for det. Ved de bilskifter jeg har haft gennem min kundetid, er jeg altid blevet betjent hurtigt og professionelt, og tilbudt nogle rigtig gode priser i forhold til hvad forhandleren har kunne tilbyde. Som kunde gennem 3 år kan jeg varmt anbefale Watercircles hvis man er på udkig efter et mindre selskab, hvor man får personlig service og priserne er fair.

Besvarelse fra WaterCircles Danmark A/S
Hvis du tror de er på din side..så tro om igen
Watercircles var super da jeg meldte mig ind ... men da det kom til erstatning for skader så var det en helt anden sag. Følte mig virkelig dårlig behandlet og anklaget for at snyde. Tog konsekvensen og skiftede selskab. Her knap to måneder efter, har jeg ikke set skyggen af de penge de skylder mig for indbetalt forsikring, ej heller set en opgørelse fra dem. Og det til trods for to rykkere og de søde venlige mennesker som tager telefonen når jeg ringer.

Uprofessionel sags/skadesbehandling m.m.
Man kender først sit forsikringsselskab/forsikringsagent, når man anmelder en skade, og i mit tilfælde har det været en ualmindelig dårlig oplevelse . Jeg anmeldte en skjult utæthed i mit varmeanlæg, og beskrev i telefonen præcis hvor utætheden kunne være. Aftalen var, at selskabet skulle rekvirere et firma, der skulle lokalisere og reparere skaden. Det kunne firmaet ikke klare men forklarede overfor selskabet, hvor utætheden kunne være, præcis det samme som jeg fortalte sagsbehandleren i telefonen. Nu dækkede skaden ikke. Hvorfor fik jeg det ikke at vide i telefonen? Jeg kritiserede selskabets sagsbehandling, og selskabet kvitterede med en opsigelse af forsikringen, selvom der ikke udbetales erstatning.
Når man via mail beder om en opdeling af bilforsikringspræmien i ansvars- og kaskopræmie, får man intet svar trods flere rykkere.
Det er omsonst at klage over en afgørelse. Det viser sig nemlig, at den klageansvarlige har været med til at træffe en beslutning, man klager over.
Jeg vil på det kraftigste fraråde nogen at tegne forsikringer i WaterCircles. Man får kun problemer, når man anmelder en skade.
Miljøet tænkt ind i forsikring, rimelige præmier, god dækning og fin personlig betjening
Jeg havde gennem noget tid tænkt på at skifte forsikringsselskab - jeg havde en billig bilforsikring, og mit bilkøb for seks år siden var grunden til at jeg valgte at placere alle mine forsikringer hos et bestemt selskab. Så kom tilbuddet fra Watercircle, og derfor kan man sige at der var lidt tilfældighed i at det blev dem jeg valgte. Men jeg valgte dem af flere grunde: Deres miljøprofil - jeg var jo blevet kontaktet fordi jeg var Naturenergi-kunde - , deres priser, der samlet var over 1000 kr billigere end den samlede pris hos mit daværende selskab, og deres dækning, der på en række punkter (ikke alle) var bedre. Jeg fik en god personlig betjening med fin forståelse for hvad der afgjorde mine forskellige forsikringsbehov. Jeg vil godt anbefale Watercircles til andre.
Super respons
Jeg kan kun klart anbefale Watercircles til alle der ønsker at få deres forsikringer gennemgået og gjort bedre. Min oplevelse er masse af mail og opringninger for at mine nye forsikringer skulle blive helt som jeg ønsker...
Hurtig ekspedition og god personlig betjening!
Watercircles er uden tvivl det forsikringsselskab, jeg har haft, der har handlet mest effektivt og opmærksomt. Dagen efter min skadesanmeldelse var sendt ind var den behandlet og pengene overført til min konto. Sjældent har jeg også oplevet så personlig betjening som hos watercircles. Følte mig ikke bare som et nummer!
jeg vil bare sige at Jeg aldrig har fået sådan en gode og prcise forklaringer omkring alle de ting som handler om forsikring og forskel på forsikringer. Nikolaj som har være så gode og hjælp mig med
Jeg er mega taknemmelig for Nikolaj som er konsulent og for hans professionelle hjælp og en meget gode forklaringer på alt omkring jeres forsikring og hvad er fordelen ved jeres forsikringer. Nikolaj er i fuld gang med at flytte min forsikringer fra min tidligere forsikring over til jeres. Jeg glæder mig meget over at være kunde hos jer . Jeg vil derfor rose Nikolaj for hans professionel hjælp og som en meget venlig og dygtige person. Og som en der gøre en forskel.