Jeg har desværre virkelig været uheldig hvad min telefon angår, og været nød til at få den repareret op til flere gange på kort tid. Jeg glæder mig virkelig over at have en forsikring igennem A... Se mere
Oplevede i dag på ny utrolig dårlig kundeservice fra Aon. Ringer for at tale om en forsikring tegnet hos Aon. Jeg bliver henvist til deres selskab i Holland. Medarbejderne i København har ikke telefon... Se mere
Fra afdækning af forsikringsbehov, til når skaden rent faktisk sker. Jeg har på kort tid anmeldt stenslag i forruden, og mit carport-tag der blæste ned på bilen, med totalskade til følge. Jeg har i d... Se mere
MINforsikring yder det, som jeg værdsætter højst hos et forsikringsselskab; en fair pris, gode dækninger og selvrisici og ikke mindst en kontaktperson, der har styr på sine ting. Hos MINforsikring få... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Det skal være nemt at være kunde i MINforsikring. Derfor kan du hurtigt og nemt få regnet en pris på hvad det koster at forsikre dig og din familie, dit hus, din bil, dit indbo osv. Du kan gøre det, når det passer dig - på www.minforsikring.dk
Strandgade 4C, 1401, København K
- 70 27 70 76
- minforsikring@aon.dk
- minforsikring.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Lang svartid og manglende dækning
Lang svartid på mail. Et af de eneste selskaber, der ikke tilbyder udvidet vandskade på hus/villa.

Besvarelse fra MINforsikring
Ingen problemer
En spritter parkerede hans bil inde i min på
p-pladsen. Minforsikring.dk klarede det uden problemer.
God oplevelse trods lidt knas
I januar skulle vi bruge forsikringen til et tv. Da jeg efter nogen tid ikke havde hørt fra Minforsikring, ringede jeg og fik oplyst at min forsikring ikke var betalt. Men få uger forinden havde Minforsikring kontaktet mig og fortalt at der var sket en fejl i deres pbs opkrævning, men at det ikke ville få indflydelse på min dækning og at opkrævningen bare ville komme måneden efter.
Så giver det lidt "støj" i hverdagen at man må bruge tid på at ringe rundt til forskellige afdelinger for selv at forklare situationen.
da alt var forklaret og accepteret betalte Minforsikring uden problemer.
Alt i lat en rimelig oplevelse der havde givet en stjerne mere hvis der havde været bedre intern styring så jeg ikke selv skulle forklare alt.
Kanon godt forsikring selskab
Kan kun varmt anbefale dette skønne forsikring selskab til andre vil give dem 1000 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
god service
det er en god service jeres sælger har også er i billige med jeres mc forsikringer
Nemt, enkelt og billigt..
God oplevelse ifm skift fra tidligere selskab. Alt forløb gnidningsfrit. Meget konkurrencedygtigt selskab på pris contra dækning. Har ved skiftet haft behov for at ringe med spørgsmål 2 gange - ingen ventetid på tlf :-)
Nemt, hurtigt og kompetent
Oplevede hurtig og professionel ekspedition
Fremragende service
Det har været helt igennem en perfekt service og medarbejderne svare på alt og snakker med venlighed
SUPER betjening
Kan kun anbefale MINforsikring.
God betjening, venlig og hurtig, samt god pris.
Tak for hjælpen
Jeg kører motorsport og fik for nylig en skade på min kørerudrustning. I første omgang var det ikke noget min ulykkesforsikring kunne dække, men efter lidt snak frem og tilbage, faldt det hele alligevel på plads.
Jeg synes det er fedt, at MINforsikring ikke er blege for at indrømme, at de havde lavet en fejl. Der var således ingen slinger i valsen efterfølgende. En særlig tak skal der lyde til vores agent [navn fjernet], for hans håndtering af sagen, hvilket betyder, at jeg alligevel bliver klar til sæsonstarten om 14 dage.
verdens bedste forsikring
Jeg skiftede over til minforsikring. for ca 1 mdr siden og aldrig før har jeg mødt en mere flink og veltiltalende aussuandør end [navn fjernet]. Den mand forstå virkelig at fortælle om det nye selskab han har arb for i 10 mdr nu. Og nej han er bestemt som alle andre aussuandører fra andre selskaber. Han forstår virkelig at sætte folk ind i sagerne ang forsikringer uanset hvad man spørger ham om. Og for mit eget og mine forældres vedkommende ja så har vi aldrig til dags dato mødt mere veltiltalende og sympatisk aussuandør. Og jeg kan så nævne et eksembel ang et andet selskab nemlig if. Exen og jeg fik besøg a en aussuandør fra if han spurgte hvilken forsikringer vi ønskede os det fortalte vi,også sagde han la os kigge på det og efter ca 15 min ja så sagde han jamen det skal vi da have tegnet til jer og havde fundet papirerne frem hvor vi skule skrive under ja så tænkte vi sku vores i stedet for at forklare os det hele men nej det eneste han tænkte på var sku bare at sælge en forsikring hurtigst mulig og tjene nogle hurtig penge så nej vi tegnede ikke ved if. Så den bedste forsikring for både mig selv mine forældre og nogle venner som har ringet til mig og sagt det er bestemt minforsikring.
Kan kun anbefale minforsikring.dk på det varmeste. Forsikringen kunne tilbyde gode produkter samtidig med at prisen var bedre således at jeg samlet sparede 7000 kr årligt.
Ydermere var det en kompetent forsikringrådgiver i form af [navn fjernet] der guidede os hele vejen.
uvidenhed, i hvor langt jeg er i processen
Jeg har skullet ringe til minforsikring, flere gange for at finde frem til hvor langt jeg var i processen med at overgå til dem...
Men der er kommet styr på det nu
en god forsikring
det er en meget god forsikring,men den kunne være billigere, men okay når man tænker på hvor meget man er forsikret for. :)

Besvarelse fra MINforsikring
ros til en medarbejder
Jeg har fået den bedste vejledning og rigtig gode råd hos en af jeres ansatte. [navn fjernet]. Jeg har simpelthen valgt at anbefale ham til flere af mine venner og bekendte. Det er første gang siden 1988 at jeg har haft det godt ved at tegne forsikringer. Jeg fik al den info og vejledning jeg havde brug for, og jeg var ikke bare et nummer af kunder der ventede på betjening. Jeg er helt overrasket og overvældet over den fantastiske service og jeres gode tilbud. I må endelig takke [navn fjernet] for den gode service.
god forsikring
de sikrer sig du får det hele på plads og hvis nået skulle gå galt kan man altid ringe til dem og finde en løsning skide flinke osv