Jeg har desværre virkelig været uheldig hvad min telefon angår, og været nød til at få den repareret op til flere gange på kort tid. Jeg glæder mig virkelig over at have en forsikring igennem A... Se mere
Oplevede i dag på ny utrolig dårlig kundeservice fra Aon. Ringer for at tale om en forsikring tegnet hos Aon. Jeg bliver henvist til deres selskab i Holland. Medarbejderne i København har ikke telefon... Se mere
Fra afdækning af forsikringsbehov, til når skaden rent faktisk sker. Jeg har på kort tid anmeldt stenslag i forruden, og mit carport-tag der blæste ned på bilen, med totalskade til følge. Jeg har i d... Se mere
MINforsikring yder det, som jeg værdsætter højst hos et forsikringsselskab; en fair pris, gode dækninger og selvrisici og ikke mindst en kontaktperson, der har styr på sine ting. Hos MINforsikring få... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Det skal være nemt at være kunde i MINforsikring. Derfor kan du hurtigt og nemt få regnet en pris på hvad det koster at forsikre dig og din familie, dit hus, din bil, dit indbo osv. Du kan gøre det, når det passer dig - på www.minforsikring.dk
Strandgade 4C, 1401, København K
- 70 27 70 76
- minforsikring@aon.dk
- minforsikring.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Tilfreds
De er altid super venlige og lytter til en.. De gør virkelig hvad de kan for at hjælpe.. har intet negativt at sige om dem..
Letogligetil
Dejligt nemt at sparre lidt penge samtidig med en bedre dækning. En vind vind.
Hilse jimmi
pas på hvad din forsikring omfatter
Da jeg skiftede forsikringen i sidste år fik tilbudet hos minforsikring kasko og vejhælp til en fornuftig pris.
Jeg brugte vejhjælp for 4 måneder siden og nu fik et regning på 4000 kr da minforsikring har ikke fundet i systemet jeg har vejhjælp inkluderet.

Dårligste forsikringselskab på markedet
Jeg har op til flere gange bedt dem om at ændre min indboforsikring pga. flytning første gang i juni direkte ved assurandøren og tegne en ulykkesforsikring for min kæreste. En mail retur om hendes oplysninger og ny adresse, derefter ingen respons.
Skriver direkte til kundeservice for 3 uger siden, får et svar 4 dage senere igen med oplysningerne, spørger derfor om priserne, hvorefter jeg ikke hører noget selvom automailen siger man kan regne med et svar indenfor 3 arbejdsdage - stadig ikke hørt fra minforsikring.
Det kan godt de har nogle af de billigste priser, men servicen er derefter! Hvad sker der så når man rent faktisk skal bruge dem hvis der sker en ulykke/skade?! Vi har gennem arbejdet pensionsopsparinger gennem deres ejer Aon, forventede meget bedre service da jeg selv har solgt bilforsikringer og jeg må indrømme jeg aldrig oplevet noget lignende!
Jeg skifter helt klart forsikring tilbage igen og giver 3-400kr. mere for nogen der rent faktisk gider betjene deres kunder og ikke bare inkasserer kundernes penge.

Rigtig godt bytte
Vi kan kun være så tilfreds med byttet til Min forsikring.
Vi har haft den bedst fra Min forsikring til at rådgive os Henrik Kral Andersen
Kan kun anbefale at skifte til Min forsikring
Bente Krogh
Aalborg
Aon forsikring
Forsikret gennem Aon via "agent i Skørping Nordjylland".
Billig og tryg fornemmelse at arbejde sammen med forsikringsselskabet, firmaet virker overbevisende og er den første forsikring jeg har haft jeg rent faktisk har tiltro til! Umildbart ingen mangler og meget høj standard hva angår at få fat i agenten på alle tidspunkter af døgnet! Vender tilbage med informerende anmeldelse når første skadesanmeldelse er gennemført, men umildbart frygter jeg intet (imodsætning til mit tidligere forsikrings selvskab der intet kunne)...
Frisk måde at skifte forsikring på.
Fik nye forsikringer og en ny bil. Det fangede autoforhandleren ikke Det og tilmeldte bilen forkerte sted.
Det blev klaret selv om der kom en skade imellem!
super rar agent super billig forsikring
Jeg vil helt klart anbefale det her selskab...... det er billigt og virker solidt..... dejligt med en agent der er til at snakke med.
Tilfreds
Da MIN forsikring kontaktet mig, var det deres venlighed og viden og glade hjælp som fik mig til at vælge dem. De er konkurence dygtig. Ringede til dem op til flere gange, fik altid hjælp.
Super billig forsikring 😊
Kan varmt anbefales sparede cirka 2500 om året på Alle min forsikringer
Mine første forsikringer.
Jeg havde kigget på lidt forskellige forsikringer og fik anbefalet Min Forsikring som er igennem Aon.
jeg vil sige at her stoppede min søgen, for det første var deres priser de bedste jeg kunne støve op, og kundeservicen var fænomrnalt! Sjælden møder man mere venligtsindede, og lige til mennesker, så det at skulle tegne ens første forsikringer var meget mere behageligt og nemt end jeg nogen sinde havde drømt om.
Jeg vil varmt anbefale dem til andre som skal tegne deres første men også til dem som vil skifte til et overordentligt godt kundeservice og fornuftige forsikringer til en overkommelig pris.
Ny kunde
Oplevede præmiestigning hos nuværende selskab. Sparede samlet 3900 ved at skifte villa, indbo, bil, rejse og 3 x hundeforsikring til minforsikring.dk. God og hurtig kundeservice.
Nu mangler jeg bare at teste skadesbehandling. Det er præcis der, man skiller fårene fra bukkene.
God behandling og attraktive priser
Er ny kunde i MINforsikring, så det er for tidligt at bedømme selskabet, men deres service og reaktionstid har været god - positiv start.
altid venlig behandling og super service
Billig forsikring med perfekt dækning . et selskab jeg varmt kan anbefale
forsikring
syntes det har været en rar og behagelig kontakt og service fra min forsikring
Et forsikringsselskab der behandler alle med respekt
Jerg har kun haft positive oplevelser med Min Forsikring, de er gode til at komme med løsninger efter mine behov
Føler mig meget utryg
Jeg er en af de kunder som aldrig har haft brug for min forsikring, heldigvis. Jeg havde en enkelt skade for 15 år siden tror jeg, med en cykel, ellers har jeg ikke haft brug for den.
For et par mrd siden søgte jeg på " findforsikring.dk" og jeg blev ringet op af minforsikring. Jeg fik en go snak med sælger ( er vel det de er)
Jeg vælger at takke ja for deres tilbud. Fik at vide jeg kunne betale mrd vis. Da jeg havde sagt ja tak får jeg så at vide jeg ikke kan betale alligevel..
Jeg kontakter dem da jeg skal betale min regning (3 forsikringer på en samlet regning) blot for at fortælle betalingen bliver 4 dage forsinket. Helt iorden får jeg at vide, skal blot være klar over et mindre gebyr på næste regning. Fint, det er da fair nok..
Men så får jeg en regning på 100kr PR forsikring, altså 300kr i alt for en regning. ( kunne forstå hvis det var 3 forskellige regninger.
Dette gør mig vanvittig usikker, dette er ting jeg slet ikke er blevet oplyst om..
Jeg kontakter dem for at meddele at jeg er rigtig usikker, føler faktisk ikke mig sikker på at skulle uheldet være ude og jeg får brug for min forsikring at de så overhovedet vil hjælpe.
Derfor er jeg i fuldgang med at indhente nye forsikrings tilbud og det har jeg meddelt dem..
Igen, jeg skulle så bare lige være klar over et gebyr på 3 x 500 kr, eller retter 500 kr pr forsikring hvis jeg opsiger..
Okay. med den behandling skal jeg bare væk...

Besvarelse fra MINforsikring
God og hurtigt respons ti Fer pris
Jeg er glad for Min Forsikring aka. Alpha insurance. Jeg syns at respons tiden er fremragende, men få den hjælp men har bruge for og med.hurtigt respons tid. Jeg føler at prisen er også meget god. Der ud over er jeg rigtig glad for at i har ubegrænset km på jers bilforsikringer. Det er bar super 👍.