Jeg har desværre virkelig været uheldig hvad min telefon angår, og været nød til at få den repareret op til flere gange på kort tid. Jeg glæder mig virkelig over at have en forsikring igennem A... Se mere
Oplevede i dag på ny utrolig dårlig kundeservice fra Aon. Ringer for at tale om en forsikring tegnet hos Aon. Jeg bliver henvist til deres selskab i Holland. Medarbejderne i København har ikke telefon... Se mere
Fra afdækning af forsikringsbehov, til når skaden rent faktisk sker. Jeg har på kort tid anmeldt stenslag i forruden, og mit carport-tag der blæste ned på bilen, med totalskade til følge. Jeg har i d... Se mere
MINforsikring yder det, som jeg værdsætter højst hos et forsikringsselskab; en fair pris, gode dækninger og selvrisici og ikke mindst en kontaktperson, der har styr på sine ting. Hos MINforsikring få... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Det skal være nemt at være kunde i MINforsikring. Derfor kan du hurtigt og nemt få regnet en pris på hvad det koster at forsikre dig og din familie, dit hus, din bil, dit indbo osv. Du kan gøre det, når det passer dig - på www.minforsikring.dk
Strandgade 4C, 1401, København K
- 70 27 70 76
- minforsikring@aon.dk
- minforsikring.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Kan på ingen måde anbefale dette selskab
At modtage et brev fra skat om at de snart kommer efter ens nummer plader, fordi ens biler ikke har været forsikret i over 3 måneder, er hvad jeg oplevede sidste år.
Ingen opkald. Ingen rykker. Ingen opsigelse. Blot et brev fra skat.
Samtlige betalinger foregik via aftale med deres forsikrings agent. At kunne kontakte sin forsikrings agent i 18 timer af døgnet er da en fin service. - men hvad hjælper det når de ikke har styr på noget.
Lad jer ikke narre af de priser de har. Du får hvad du betaler for.
Kundebetjening på højt niveau
Min forsikring, tydeligere kan det ikke siges
Jeg har fået råd og vejledning og god kundebetjening hele vejen af en meget kompetent og dygtig sagsbehandler, der ALTID kan træffes og giver hurtige svar.
Af jeg desuden har fået bedre dækning til færre penge er jo bare et ekstra plus - MinForsikring kan klart anbefales ✅👍😀
Mega God
Rigtig god kunderådgivning og en god pris så vi er glade
Hurtig og kompetent service
God oplevelse, sødt menneske, tingene er i orden
Er nytegnede kunde.
Super vejledning mht forsikringer og skidt.
Kan anbefales
Lever op til navnet, Min Forsikring
Efter en lidt kaotisk start m.h.t. præmie betalingen, så køre det rigtig godt nu. Og det er til konkurrencedygtige priser.
Behagelig kundebetjening :)
Kan anbefales til andre hvilket jeg også har tænkt mig at gøre ..
Totalt i orden...!!!
Jeg har personligt, aldrig fået så go' betjening af et forsikringsselskab. ..
Tingene er i tip top og de er så glade og nede på jorden at snakke med...
OG DE LYTTER...
For at sige det på dansk...
De har sgu styr på pisset og kører med klatten....
5 stjerner fra mig til jer...!!!
Super hurtig ekspedition
Jeg er meget tilfreds med den hurtige ekspedition som jeg fik med min anmeldelse hos min forsikring.
Fantastisk
Super service, helt i top hele vejen rundt, specielt agenten fra Hellum 👍👍
Kan klart anbefales af folk der ønsker en billig forsikring og bedre dækning.
Da min exmand sagde jeg skulle snakke med en assurandør fra Hellum ved Skørping, tænkte jeg at det kunne da altid blive til en god samtale, men det blev meget mere end det........
Udover en yderst behagelig samtale, blev vi bedre dækket og sparede en tredjedel af prisen på vores forsikringer.
Kan kun anbefale andre at tage springet.
Noget JEG rigtig godt kan lide er at vi altid kan ringe til vores assurandør, og det er osse ham vi skal henvende os ti ved eventuelle skader.
Skrevet 17-08-2015
Dejligt selskab
Pisse søde medarbejder. Fair priser og de dækker og giver den hjælp og rådgivning der skal til :)
indbryd
kan kun sige de gange jeg har skulle bruge min forsikring har de bar vært i top hjelp som og søde vil aldrig skifte igen vil varmt anbefale alle og tag dem
professionel holdning, nem kommunikation og hurtig løsning af sagen
Super fantastisk godt
Indtil videre har der ikk været en finger at sætte på hverken service eller ekspeditionstid, og så er prisen jo oz bare helt i top (bund) ;-P