MINforsikring Anmeldelser 176

3,8

Jeg har desværre virkelig været uheldig hvad min telefon angår, og været nød til at få den repareret op til flere gange på kort tid. Jeg glæder mig virkelig over at have en forsikring igennem A... Se mere

Oplevede i dag på ny utrolig dårlig kundeservice fra Aon. Ringer for at tale om en forsikring tegnet hos Aon. Jeg bliver henvist til deres selskab i Holland. Medarbejderne i København har ikke telefon... Se mere

Fra afdækning af forsikringsbehov, til når skaden rent faktisk sker. Jeg har på kort tid anmeldt stenslag i forruden, og mit carport-tag der blæste ned på bilen, med totalskade til følge. Jeg har i d... Se mere

MINforsikring yder det, som jeg værdsætter højst hos et forsikringsselskab; en fair pris, gode dækninger og selvrisici og ikke mindst en kontaktperson, der har styr på sine ting. Hos MINforsikring få... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Det skal være nemt at være kunde i MINforsikring. Derfor kan du hurtigt og nemt få regnet en pris på hvad det koster at forsikre dig og din familie, dit hus, din bil, dit indbo osv. Du kan gøre det, når det passer dig - på www.minforsikring.dk

3,8

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Forstående

God og meget professionel betjening uden alt for mange ligegyldige spørgsmål. Men først og fremmest meget hurtigt svar på prisen

10. november 2015

God, hurtigt og effektiv service

Efter anmeldelse af skade omfattet af husforsikring fik vi hurtigt svar, besøg af taksator og tilsavn og dækning af udbedring af skade. Selskabet får de bedste anbefalinger herfra.
Emmi & Laurits

2. november 2015

Forsikring

Jeg synes det er et rigtig godt forsikringsselskab. Altid er de klare til at hjælpe, og svarer også gerne på spørgsmål der kan/vil opstå hen ad vejen.

31. oktober 2015

er ganske fornuftig

jeg fik et tilbud efter ca 24 timer, og det var ganske fornuftigt,...
men da jeg så modtog policen, var der fejl, men den blev rettet lynhurtigt.
det var dog en smule irriterende at der var fejl i den, da jeg havde indsendt alle de oplysninger de skulle bruge..

27. september 2015

Kære Karina

Det glæder mig at høre at du finder vores svartider tilfredsstillende. Det bekræfter, at vores målsætning om at vi skal være imødekommende og tilgængelige i forhold til vores kunder, bliver opfyldt.

Vi er naturligvis ikke glade for at der er begået en fejl i din policeudstedelse. Heldigvis fik vi den hurtigt rettet, så du nu kan være tryg ved at have dine forsikringer hos MINforsikring.

Thomas Elkjær Pedersen

Månedlig betaling er ikke kundevenlig

Super gode priser og venlig betjening - alt godt så langt. Men månedlig betaling er simpelthen umulig at finde ud af. Betalingsspecifikationerne er svære et gennemskue. Desuden har jeg gentagne gange tilmeldt mine girokort til Betalingservice men der bliver ved med at dukke girokort op. Jeg sidder desværre med en dårlig og utryg fornemmelse af det hele:-(

26. september 2015

Kære Rasmus

Jeg er ærgerlig over at læse at du ikke føler dig tryg på baggrund af det der er sket. Hvad angår din tilmelding til BS så er det formentlig en menneskelig fejl der ligger bag. Hvis f.eks. de indtastede kontooplysninger ikke er korrekte så kan en BS-tilmelding fejle. Andre ting kan også gå galt og det kan være det der ligger til grund for det hele.

Omkring betalingsspecifikationerne, så erkender jeg, at det kan være en temmelig meget tekst der kommer til at stå, når man har som i dit tilfælde – fem forsikringer hos os. Baggrunden for at vi skriver det vi gør, er at vi ønsker at fortælle hvad man konkret skal betale i reel forsikringspræmie og hvad der bl.a. er afgift til staten. Noget af teksten er vi i øvrigt også pålagt at skrive lovmæssigt. Uanset hvad, så er det et punkt vi nok vil se nærmere på i fremtiden, så vores teksten på vores opkrævninger giver det overblik de skal.

Afslutningsvis så håber jeg, at der nu er kommet styr på det hele og at du er helt tryg ved dine forsikringer. Vi ser jo gerne at du er en tilfreds kunde hos MINforsikring i lang tid fremover og har du brug for yderligere afklaring, så er du velkommen til at kontakte mig på trustpilot@minforsikring.dk

Med ønsket om en god dag.

Allan Nilsson
Teamleder, kundeservice

Langsom og uvidende

Er lige blevet ny kunde. Det har taget 2 måneder at få mine policer fordi agenten arbejdede så langsomt at han måtte holdes i gang hele tiden, selv om jeg leverede alle detaljerede oplysninger til ham så tog det ham stadig 2 måneder at få dem bekræftet. Overvejer allerede at skifte igen da jeg frygter at ekspeditionen vil være lige så dårlig hvis jeg får en skade.

25. september 2015

Kære Tonni

Tak for anmeldelse.

Fra vores perspektiv er det også utilfredsstillende, at du har haft den dårlige oplevelse med et langsommeligt sagsforløb. Det vil jeg gerne undskylde for.
Helt konkret, så har vi desværre ikke kunnet nå at opsige dine forsikringer før til 1/10, da vi først har modtaget din accept med alle nødvendige oplysninger fra dig i midten af august. Opsigelser af forsikringer kræver løbende måned + 30 dage.

Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at du ikke er blevet orienteret om forløbet undervejs og det afspejler ikke den måde vi ønsker at håndtere håndtere kundehenvendelser på. Skulle uheldet være ude og du har en skade, kan jeg forsikre dig om at vores skadesbehandling er 1. klasses. Det kan du også blive bekræftet i, hvis du nærlæser de anmeldelser her på Trustpilot, der vedrører skadesbehandling.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentar, hører jeg gerne fra dig på minforsikring@aon.dk

Thomas Elkjær Pedersen
Teamleder, MINForsikring

Supergod service og rigtig venlig betjening

Jeg fik den bedste service, og rigtig god vejledning, af en superAgent fra Skørping..
Han ikke bare leverede exellent service, han sparede mig for Mange penge årligt..
Jeg kan Kun anbefale alle mine venner og bekendte, at skifte til AON.
Heidi Klærke

24. september 2015

God oplevelse

Jeg havde aldrig hørt om dette selskab før,fik oplyst det af en bekendt,kontaktede dem og fik en god dialog,har flyttet alle mine forsikringer derover,og anbefaler andre at gøre det samme.

24. september 2015

Fremragende! Ud over det sædvandelige!

Nu har jeg snart været kunde i 1 års tid og har desværre haft den første skade. Kontaktede min rigtige gode agent i Skørping som fortalte hurtig hvordan jeg skulle forholde mig.
Kontaktede skades afdelingen dagen efter og sagen blev derfra givet videre i systemet. 3 dage efter blev jeg ringet op, hvor en meget venlig dame kunne fortælle mig hun havde set min skade igennem. Alt var i den fineste orden så de vil overføre pengene til mig. 2 timer efter stod pengene på min konto!!! DET ER SGU SERVICE!
4 dage og den sag var afsluttet og jeg havde pengene, klar til et nyt produkt.
Har aldrig været så tilfreds med et forsikringsselskab og vil ikke være nervøs, hvis der mod forventning skulle opstå en skade mere i hjemmet.

15. september 2015

I er jo rockstjerner!

Sådan helt bogstaveligt talt :-) Den gode agent fra Skørping leverer helt fantastisk service og rådgivning, og er ufatteligt behagelig at kommunikere med. Nåjo, priserne slår også hvad jeg ellers har fundet med indtil flere længder - det skal man ikke klage over!

12. september 2015