MINforsikring Anmeldelser 176

3,8

Jeg har desværre virkelig været uheldig hvad min telefon angår, og været nød til at få den repareret op til flere gange på kort tid. Jeg glæder mig virkelig over at have en forsikring igennem A... Se mere

Oplevede i dag på ny utrolig dårlig kundeservice fra Aon. Ringer for at tale om en forsikring tegnet hos Aon. Jeg bliver henvist til deres selskab i Holland. Medarbejderne i København har ikke telefon... Se mere

MINforsikring yder det, som jeg værdsætter højst hos et forsikringsselskab; en fair pris, gode dækninger og selvrisici og ikke mindst en kontaktperson, der har styr på sine ting. Hos MINforsikring få... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Det skal være nemt at være kunde i MINforsikring. Derfor kan du hurtigt og nemt få regnet en pris på hvad det koster at forsikre dig og din familie, dit hus, din bil, dit indbo osv. Du kan gøre det, når det passer dig - på www.minforsikring.dk

3,8

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Det billigste og bedste forsikrinsselskab på markedet .

Jeg har købt en stor SUW ( Cadillac ) og i mit nuværende forsikringsselskab ( ALKA ) påstod de motoren var for stor til at ville forsikre denne , idet stor motor åbenbart betyder stor fart for dem ( Man kan nu også overskride samtlige fartgrænser i såvel by som på land og motorveje med en " kun " 1,2 Liters motor , så det var et plat argument - især når jeg er elitebilist uden skader i mange år ) og hvis de endelig skulle forsikre den ville det koste over 1/3 del af bilens samlede pris pr. år.!! En ven gav mig et råd om at prøve at ringe til MINFORSIKRING , og må indrømme at jeg blev meget positiv og overrasket over såvel den søde , venlige og sobre måde man blev betjent på samt ikke mindst priserne på de forskellige forsikringer , såvel indbo , hus , ulykke , bil osv.osv. Alt sammen forsikringer vi alle har brug for i hverdagen , og her gik jeg og troede at ALKA var de billigste på markedet. Jeg fik et tilbud fra MINFORSIKRING på såvel pris som dækninger på mine forsikringer og søreme om ikke også dækningerne var langt bedre ( Jeg går ellers ikke på kompromis med dækning , jeg vil gerne forsikres godt og trygt i alle henseender ) , udover at MINFORSIKRING også var en hel del billigere. Så er nu skiftet og det har jeg ikke fortrudt eet sekund. Når man ringer ind til MINFORSIKRING , uanset om hvad , får man behandling som en " Konge ". SOFIE fra MINFORSIKRING , som har stået for alt overflytning , oprettelse osv. Er simpelthen en super sød og kompetent medarbejder , og har også snakket med andre medarbejdere , og også altid en venlig behandling der. Så kan kun anbefale enhver , i det mindste at kontakte MINFORSIKRING og forhøre sig om priser , dækninger på forsikringer. .. Du bliver forbavset , kan jeg love dig.
Venlig hilsen KIM DAHL

1. januar 2016

Bedrageri

står PT. uden en bilforsikring, fordi de ikke har sendt nogle girokort, da jeg endelig ringede til dem, sagde de at den var på vej. I 2 måneder fik jeg ellers intet svar, ingen mail, ingen opringning, kun en besked fra skat, om at de ville tage nummerpladerne. Hold jer væk fra disse svindlere

22. december 2015

Hej Dejan

Tak for dit indlæg.

Jeg er ærgerlig over at du ser os som en bedrager og svindler, for det synes jeg bestemt ikke vi er. Vi følger de gængse opkrævningsregler, som er i forsikringsaftaleloven.

I slutningen af september er der sendt det første girokort til dig, hvorefter der er rykket 2 gange for manglende betaling. Da du ikke betaler din forsikring, bliver forsikringen opsagt. Vi er pålagt at underrette SKAT om at forsikringen er ophørt, hvilket er årsagen til at de efterfølgende skriver til dig.

Jeg kan se at du efterfølgende, har været i telefonisk dialog med os og afklaret det udestående. Som jeg ser det, er sagen derfor afsluttet.

Har du nogle spørgsmål eller andet i forhold til dine forsikringsforhold, så er du velkommen til at kontakte os på 7027 7072.

God dag.

Allan Nilsson

God kundeservice

Da jeg købte anden bil, kunne de der skulle indregistrere bilen ikke lige finde jer, så jeg valgte i stedet mit gamle forsikringsselskab, for så at kontakte jer om en ny forsikring, og i havde selv afmeldt den forsikring jeg havde tegnet ved indregistreringen, og det var noget jeg ikke var forvænt med, har altid selv skulle ordne den slagt, og hele vejen igennem med overflytningen af mine forsikringer til jer,har i været hjælpsomme

21. december 2015

Kære Anette,

På trods af at du ”kun” giver os to stjerner (5 er bedst), så tolker jeg din anmeldelse, som om det du faktisk har været tilfreds med den service vi har ydet, bl.a. i forbindelse med at opsige din forsikring i dit gamle selskab.

Der er en god grund til, at du ikke har kunnet finde MINForsikring i forbindelse med indregistrering af din bil. Det hænger sammen med at vi bruger Alpha Insurance, som forsikringssamarbejdspartner. I praksis betyder det ikke noget for dig, medmindre det er i en situation som denne, hvor du skal indregistrere en bil. Uanset hvad så er du kunde i MINForsikring og det er os du skal henvende dig til, hvis du har spørgsmål til dine forsikringer. Det gør du på 7027 7072.

Afslutningsvis så glæder det mig at høre, at du har været tilfreds med den service du har fået.

Teamleder

Billigste forsikring i Danmark!

Har brugt Mr Skørping som min forsikrings mand, og jeg må sige at jeg stadigvæk kan blive overrasket. Mig og min kæreste har sparet langt over 7000kr om året ved at skifte til Minforsikring. Han er altid ved telefonen, også om aftenen, hvilket er mega lækkert!

17. december 2015

Vejhjælp

Forsikringen dækker fint mine behov bortset fra mangel på tilbud om vejhjælp?

16. december 2015

Hej Benny
Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med de forsikringer du har tegnet hos os. Du skriver at du ikke blev tilbudt vejhjælp til din bil. Det er jeg lidt overrasket over at læse, for vi tilbyder faktisk vejhjælp som et tillæg til vores bilforsikring.

Hvis du gerne vil tilføje denne dækning på din forsikring, så opfordrer jeg dig til at kontakte vores callcenter på 7027 7076.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Teamleder

Lødig forsikring uden bøvl!

Fra afdækning af forsikringsbehov, til når skaden rent faktisk sker. Jeg har på kort tid anmeldt stenslag i forruden, og mit carport-tag der blæste ned på bilen, med totalskade til følge. Jeg har i disse sammenhænge kun oplevet hurtig behandling, god kundeservice uden ventetid samt udbetalinger/dækning af skaderne, UDEN at MINforsikring på nogen måde har prøvet at kante sig uden om. En klokkeklar anbefaling her fra.
Kalle

12. december 2015

Venlige

Hende jeg talte med var venlig og var god til at finde en forsikring der passer til mit behov

5. december 2015

Super godt

MinForsikring er super godt, giver hurtigt gode tilbud og til en fornuftig pris, det er nemt og hurtigt også klare de en med at komme ud af sin forrige forsikring. Jeg er rigtig godt tilfreds.

29. november 2015

Empati og forståelse

De er nok de første der virkelig har hjulpet igennem forsikrings helvedes.
Her er det enkelt og ligetil og til at forstå.
Her er det ikke kun sælgere, men også mennesker bag produktet..
Her bliver udvist empati og forståelse for dig og din situation.

21. november 2015

skadeanmendelse

anmeldte skade på opvaskemaskine der var kortsluttet og så skulle i have både ditten og datten -og opvaskeren var smidt ud . da den ikke kunne rep.... fik ikke en pind ud af anmendelse .--lidt for dårligt

20. november 2015

Hej Inger

Det ærgrer mig hvis du sidder med følelsen af dårlig skadebehandling.

I forbindelse med din anmeldelse af en kortsluttet opvaskemaskine, beder vi om relativ lidt dokumentation. En købskvittering samt en undersøgelsesrapport, fra den hvidevarereparatør du benyttede inden anmeldelsen. Denne rapport bruger vi til at vurdere, om der er tale om en dækningsberettiget skade eller ej. At bede om både købskvittering og undersøgelsesrapport som dokumentation er helt almindeligt i forsikringsbranchen.

Efter vi beder dig om indsendelse af kvittering og rapport, hører vi imidlertid ikke fra dig igen, og derfor er nu henlagt.

Hvis du ønsker at genåbne anmeldelsen, beder vi dig indsende den førnævnte dokumentation. Du kan sende det til os på skade@minforsikring.dk.

Med ønsket en god dag.

Allan Nilsson
Teamleder

Dårlig service, og ingen respons

Min kæreste og jeg valgte at skifte forsikringsselskab, hvor vi fandt MINforsikring rigtig fornuftigt, da det var billigt og tilbød månedlig betaling. Det hele lød næsten for godt til at være sandt, men vi vælger at stole på selskabet, og tegne en forsikring.
Vi har, for det første, aldrig modtaget en police på de forsikringer vi har. Derudover er der kun problemer med betalingen. Det foregår således, at vi ikke modtager vores regninger, og når vi har rykket for det, sker der stadig ikke noget. Lige pludselig kommer der en kuvert i postkassen som er fyldt med regninger for flere måneder, og så er den fyldt med rykkere!
Vi blev fortalt, at der vil blive opkrævet et månedligt gebyr på 10kr. for at lave månedlig betaling - dette accepterede vi selvfølgelig. Da vi så efter lang tid modtager den første regning viser det sig, at det er 10kr. pr. forsikring - dette er vi ikke blevet informeret om. Det ender jo lige pludselig ud i at være langt dyrere end først antaget.
Nu står vi i den situation, at vi gerne vil skifte selskab, men dette kan vi ikke få lov til, fordi vi ikke har betalt vores regninger, men regningerne kan vi ikke betale, fordi vi aldrig modtager dem! Derudover skal vi betale et urimelig højt beløb for at skifte, fordi vi ikke har været hos MINforsikring i et år.
MINforsikring er ikke et selskab jeg vil anbefale til nogen. Jeg har aldrig i mit liv fået så dårlig en behandling - virkelig uacceptabelt.

13. november 2015

Hej Simone
Vi har nu fået indsigt i, hvad der er hændt i forbindelse med, at du er blevet kunde hos os, og det står nu klart, at det er et lidt uskønt forløb, du har været igennem. Vi er på ingen måde tilfredse med dette og tager det fulde ansvar.

Det er ikke et udtryk for vores generelle service, da det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Men fejl sker, når nogle af processerne er afhængige af mennesker, og det tyder på, at det er tilfældet i denne sag.

Siden din anmeldelse har vi talt med dig/jer og på denne baggrund er en løsning fundet, forhåbentlig til din/jeres tilfredshed.

Ingen er mere ærgerlige over dette forløb, end vi er, og det vil vi gerne beklage endnu en gang.