Maskinexperten AB  Anmeldelser 99

3,0

Kräver förskottsbetalning men levererar ej varor i rimlig tid. Dåliga på att svara i telefon samt på mail. Kommer välja annan leverantör vid nästa beställning.

Riktigt nöjd med köpet! Produkten fungerar som den ska och supporten var både snabb och trevlig när jag hade en fråga!

1. Gaffeltruckforhandler
  2. Bilreservedelsmarked
  3. Bilreservedelsbutik
  4. Producent af maskindele
  5. Leverandør af lastbilreservedele
  6. Forhandler af brugte lastbiler

förmedlar Truckar och Maskiner nya som begagnade inkl försäljning av reservdelar och service.

3,0

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

VARNING!

VARNING!! Ett riktigt bluff företag, beställ inget från detta bolag. Vi bokade ordern: 9822 i januari och blev ombedda att betala innan lev. drygt 16.000:- vilket vi gjorde 28/1-2026. Ingen leverans har kommit ännu. Har ringt flertalet gånger och hamnar då på ett callcenter dom tar emot ärendet men inget händer. Så det är ett rent bedrägeri företag! Köp inget från dom, betala inte i förskott!!

5. januar 2026

ingen leverans

Beställde reservdelar 11/5, betalade (tyvärr) 13/5 leveranstiden skulle vara en vecka, fortfarande ingen leverans, får inget svar om leverans eller om jag kan få pengarna åter så jag kan beställa från annan leverantör. Känns inte seriöst. ordernummer 10383

11. juni 2026

"Jag har haft med Maskinexperten att…

"Jag har haft med Maskinexperten att göra, jag kontakta dom angående en generator jag hade som var jättesvårt att hitta en ny.Jag mailade dom en fråga på kvällen och på morgonen dagen efter så ringde dom upp.Dom sa att jag skulle skicka den till dom så skulle dom kolla om det gick att laga.Jag skickade den till dom och dom kollade och lagade den och på 2 dagar sen skickade dom tillbaka den!Jag är grymt imponerad av deras servic och snabba återkoppling, när jag skickade sms till dom så ringde dom alltid tillbaka inom 3-5min.Jag kan verkligen rekommenderra detta företag"

15. maj 2026

Fruktansvärt uselt företag 😡 Beställde…

Fruktansvärt uselt företag 😡 Beställde en handtruck och de begärde förskott. Har fortfarande inte fått någon truck, skickat mail och de hänvisar att de inte fått containern. Ringde dem och då sa de att de hade fått den och höll på att montera, kommer ett mail efter det där de säger att ingen container har anlänt ännu. Nu har jag svarat tillbaka att jag häver köpet, vill ha en kredit samt pengarna insatta på kontot. Händer det inget så blir det polisanmälan och kronofogden!!

29. maj 2026

Blufföretag

Blufföretag

Den 5/12-25 fick vi en kreditfaktura. Vi har fortfarande inte fått tillbaka våra pengar trots en massa mail och telefonsamtal med Marcus Berg (VD) så åter igen köp ingenting av detta blufföretag.

28. maj 2026

Köp ej här !

Köp ej här!
Företaget har just nu över 1 MSEK i kundkrav enligt Kronofogden.
Levererar ej , utlovar leverans info som inte heller det kommer. Bolaget borde sättas i konkurs innan de lurar fler bolag. De kommer säkert ge något otrovärdigt svar på detta inlägg.

27. maj 2026

Oseriöst företag

Kan bara fylla på med att detta företag är oseriöst. Beställde en traktorskopa för en tid sedan och gjorde misstaget att betala i förskott. Har haft kontakt med företaget via telefon, mail och fått information att beställningen fastnat på ekonomiavdelningen, att de är på inköpsresa för tillfället men kollar detta när de är tillbaka, till att detta fixar vi till. Har pratat med en mängd mycket trevliga telefonister, som också lovar att rätt person skall återkomma. Men inget händer. Tyvärr har de satt detta i system att lura kunderna. Konstigt att de fortfarande får driva företag. Varnar alla som funderar på att handla här. Uppskattar att företaget hör av sig och gör rätt för sig, så lovar jag att ta bort mina kommentarer.

25. maj 2026

Er dette din virksomhed?