VARNING!! Ett riktigt bluff företag, beställ inget från detta bolag. Vi bokade ordern: 9822 i januari och blev ombedda att betala innan lev. drygt 16.000:- vilket vi gjorde 28/1-2026. Ingen leverans h... Se mere
Kräver förskottsbetalning men levererar ej varor i rimlig tid. Dåliga på att svara i telefon samt på mail. Kommer välja annan leverantör vid nästa beställning.
Riktigt nöjd med köpet! Produkten fungerar som den ska och supporten var både snabb och trevlig när jag hade en fråga!
Proffsigt bemötande och mycket bra support när jag behövde hjälp.
- Gaffeltruckforhandler
- Bilreservedelsmarked
- Bilreservedelsbutik
- Producent af maskindele
- Leverandør af lastbilreservedele
- Forhandler af brugte lastbiler
förmedlar Truckar och Maskiner nya som begagnade inkl försäljning av reservdelar och service.
Norra Torggatan 1 , 43430, Kungsbacka , Sverige
- 0300-286 88
- Info@maskinexperten.com
- maskinexperten.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Proffsigt bemötande och mycket bra…
Proffsigt bemötande och mycket bra support när jag behövde hjälp.
Glad för hjälpen jag fick med mina…
Glad för hjälpen jag fick med mina reservdelar
Lite sen återkoppling men produkten…
Lite sen återkoppling men produkten fantastisk.
Dubbla tummar upp på denna affären
Dubbla tummar upp på denna affären. Fin truck.
Tack för hjälpen av service på min…
Tack för hjälpen av service på min maskin
Beställde en reservdel till min skylift…
Beställde en reservdel till min skylift Hinowa den 7 maj och fick omgående en faktura på 4101 kr. Faktura skulle betalas inom 10 dagar och en dröjsmålsränta på 36% och med hårda villkor. Jag betalade fakturan men ingen leverans. Ringer man kundtjänst blir man hänvisad till att maila på deras mailadress för leveranser. Mailade den 27 maj och fick ett automatiskt svarsmail att de ska återkomma inom 48 timmar. Ingen återkoppling! Mailade återigen deras kundtjänst 15 juni och fick återigen att de ska återkomma inom 48 timmar. Nu har även den tiden gått och inget svar! Detta företag borde inte finnas med hur de behandlar sina kunder.
Polisanmälan nästa! Ett bedrägligt företag!
Beställde 2 st tippcontainrar i…
Beställde 2 st tippcontainrar i december-25 har ännu inte fått leverans på dom. betalade förskott (26000kr) Trots påtryckning om återbetalning så kommer ursäkt efter ursäkt om var varorna är någonstans. De skall levereras om någon vecka då vi får in de på lagret. "Vi har en båt som de är på den kommer in om två veckor så ska de packas om, inom tre veckor skickar vi dem" men de kommer aldrig in så nu är droppen som får bägaren att rinna över nådd. Jag rekommenderar inte att köpa några varor från detta företag då de inte kan leverera på rimlig tid om ens alls.
Snälla och glada tack för hjälpen
Snälla och glada tack för hjälpen
Tack för jag fick handla trots min…
Tack för jag fick handla trots min budge 👌 fast kund.
Trevligt bemötande och snabbt utfört…
Trevligt bemötande och snabbt utfört arbete. Kan rekommendera
Letade efter en bättre beg
Letade efter en bättre beg. truck och efter en beskrivning av de arbetsuppgifter som ska utföras fick vi flera intressanta förslag och valde en passande truck
Stort tack för den fina hjälpen med ac…
Stort tack för den fina hjälpen med ac servicen på min maskin
Fick våran truck och visste inte hur…
Fick våran truck och visste inte hur jag skulle göra men fick bra support
Letade delar till min maskin och fick…
Letade delar till min maskin och fick hjälpen jag behövde
Snabb hjälp med reservdelar
Tack för hjälpen med säljandet av våran…
Tack för hjälpen med säljandet av våran lastmaskin
"Väldigt tillmötesgående och…
"Väldigt tillmötesgående och supportinriktade. Så borde flera företag vara."