Hvis du vil være helt sikker på ikke at kunne få det med hjem som du har på din indkøbsseddel skal du handle i Føtex Albertslund… man kan tydeligt se at butikken er afhængig af medarbejdere der i den... Se mere
Som sædvanlig i Føtex, ingen varer i delikatesse og slagter afd, kun varer mærket med gult, som er sidste salgsdag. Rådne bananer og alt frugt dårlig kvalitet Manglende opfyldning overalt, manglen... Se mere
Albertslund Føtex. Masser af tomme hylder, udvalget meget lille på div varer. Forsøgte at få refundering i ikke opdateret tilbudspris v kassen. Gik til service kassen, hvor tlf i afd ikke virkede... Se mere
Føtex Kolding burde informere deres vagtpersonale noget bedre i corona restriktioner, så de ikke uberettiget overfuser en ung kvinde, der ikke bærer mundbind med fuldt gyldig grund! Selv da vi viser... Se mere
Posen.dk is the easiest way for groceries online.
Skavholmvej 5, 8520, Lystrup, Storbritannien
- lokalbutik.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Virkelig ringe Føtex Ballerup
Virkelig ringe Føtex Ballerup
Bar lidt naiv i den tro at Føtex Ballerup havde cykeltøj.Kunne ikke finde noget og spurgte derfor en medarbejder,han vidste det ikke og ringede til en anden usoigneret gut med langt hår og gedeskæg,som stod som et stort spørgsmålstegn og udbrød,det ved jeg ikke om vi har.Det virkede øjensynligt som om at det ikke lige var studenterhuen det trykkede,og jeg måtte selv holde samtalen i gang med at spørge om hvor textil-afdelingen lå,da de åbenbart var total handlingslammet.
Er lidt irriteret🙁
Er lidt irriteret🙁. Handlede i Føtex på Frederiksberg og da jeg betalte, sagde kassemedarbejderen, at han ikke ville tage imod 50 kroneseddelen, da jeg betalte, fordi den var misfarvet, var en lille smule grå. Men sjovt nok dagen før, da jeg handlede i selv samme Føtex, fik jeg den, da jeg skulle have penge tilbage. Så det var iorden at give den til mig 😡
Havde travlt i Føtex Helsingør
Havde travlt, og der stod 15 personer i kø ved den rigtige kasse. Prøvede så igen der automatiske kasser, og så gik det helt galt. Måtte hidkalde hjælp 3 gange, varer blev smadret m.v. Dette system er elendigt. Som kunde kan jeg vælge en anden kæde, men det er synd for personalet, at de skal være vidne til så mange, mange dårlige kundeoplevelser. Så hvis du vil have en dårlig oplevelse, så prøv disse automatiske kasser. Det sker hver gang, og jo flere varer du har, jo værre er oplevelsen.
Føtex Amagercentret.
Føtex Amagercentret.
Det er som at komme i en ungdomsklub…Det unge personale snakker privat..hen over hovedet på kunderne,ekspedere hinandens private køb før kunderne.
De skiltede priser stemmer ofte,ikke overens med den endelige pris ved kassen.
Scan selv kasserne er en joke.Altid skal et personale tilkaldes da der sker en “fejl”.
Een ekspidient i kiosken og…..4 meter kø!
Altid……
Føtex Bolbro
Har altid handlet i Føtex Bolbro, men nu er det slut. Det ferske kød, grøntsager og frugt er forringet i uhyggelig grad. Stampersonalet er udskiftet med en skøn blanding af (unge) på en eller anden uddannelsesparatheds ordning, hylderne er næsten aldrig trimmet og man bliver efterladt med indtrykket af en butik, hvor ønsket om at spare omkostninger vejer tungere end ønsket om glade og tilfredse kunder. Vores månedlige indkøbsbudget på dagligvarer kommer Coop tilgode herefterdags. Ærgerligt men nødvendigt.
Ingen kundeservice i Føtex i Hillerød
Ingen kundeservice i Føtex i Hillerød, ingen kasser åbne og ingen hjælp til selvbetjening, så det blev sidste gang vi handlede der, de varer vi ikke kunne skanne lod vi lægge, så må de sgu selv rydde på plads
Hakkebøf fra delikatessen er rå efter…
Hakkebøf fra delikatessen er rå efter tilberedning iflg. anvisning. Ingen svar på reklamation, dårlig support.. en undskyldning fra en elev der intet havde med maden at gøre..
Jeg vil bare sige at jeg fik en af de…
Jeg vil bare sige at jeg fik en af de skønneste lækreste pålægskagemand i lørdags … og sikke en service fra slagerter afd og bageren …Kom alt for sent med min bestilling og ja de fik ski fikset det så jeg kunne få den til tiden …Tusind tak for jer 💐
Den flotte pålægskagemand blev frembragt fra Kokkedal Føtex
Prismærkning Føtex Thisted
Adidassko, der stod 299 kr på alle æsker undtagen den med min størrelse, det par kostede så 349 ved kassen. Der var ingen hyldeopmærkning udover noget til 99 kr. I butikken var der flere eksempler på dårlig opmærkning, i køledisken er det rent kaos. Man skal gennem flere prisskilte inden man finder den aktuelle. Priserne er et stort virvar noget er mærket med det store læsbare tal i 1/2 kilo andet i stykpris, nogle priser fandt jeg ikke. Det er simpelt hen dårligt købmandskab og kundefjendtligt. Arme kasse medarbejdere, der skal lægge ryg til det gedemarked
Hvad sa.an
Hvad sa an
Har betalt for en pk oksekød med 700 gram, men min vægt siger 600 gram, rent bondefangeri
Kan og vil ikke åbne flaskeautomaten på en almindelig eftermiddag
Føtex Lyngby Hovedgade i går eftermiddags (altså en helt almindelig tirsdag). Begge flaskeautomater var ude af drift, og der er ikke nogen klokke. Så ned med flaskerne i bilen igen, og køre dem hjem igen. Da jeg bad ekspedienten om at ordne maskinen sagde han at det kunne han ikke, for de var kun 2 på arbejde. Rimelig ringe, især når man tænker på at automaten deles med en Netto.
I øvrigt fik jeg de varer jeg skulle bruge - men må køre rundt med mine flasker et stykke tid endnu.
Åbner kl 7.08 selvom det er kl
Åbner kl 7.08 selvom det er kl. 7.00- jamen dem der plejer at gøre det er der ikke. Dårlig undskyldning.
Og så mangler de kaffekopper som lige skal hentes ovenpå først.
Simpelthen for ringe hvis man forventer at have kunder. Det drejer sig om Føtex i Ikast
Føtex i kokkedal har om nogen den…
Føtex i kokkedal har om nogen den dårligste service.
Når man skal hente pakker kan man få lov til at stå og vente ret længe , klokken bliver fuldstændigt ignoreret.
Frugt og grønt er der meget ofte rådne vare og det bliver ikke fjernet.flaskeautomaten er et stort kaos, de går tit i stå og når man ringer efter hjælp, sker der ikke en fløjtende skid. 😡😡
Kassedamen
Jeg er yderst tilfreds med Føtex, som jeg har rost til skyerne i Trust Pilot.
Men jeg vil lige bemærke, at man gerne må forklare de unge ved kasserne, at man ikke snakker sammen, når man intaster varerne ind, men koncentrere sig om kunden og sit arbejde.
Det oplevede jeg i Carlsbergbyen d. 15. Juli.
Køb af Clever spa bad fra Føtex Herning👎👎
I forbindelse med mit køb af Clever Spa i Føtex i 2020. Har jeg den fornøjelse og kan give højst 1 stjerne, det hænger sammen med den var gået i stykke og skrev til firmaet, som der står på brugsanvisningen og kun en kvittering fra Føtex, da de ikke skrev tilbage efter 2 måneder og min garanti var udløbet, henvendte jeg mig til kundeservice, som siger, jeg skal pakke den sammen og aflevere den i butikken, Føtex i Herning, der bliver jeg henvist til en ung mand i elektronik afd. jeg forklare ham problemet og han ser kvitteringen, så griner han resten af tiden, for det er over garantien, ydermere ber jeg om at han kontakte firmaet, for Clever Spa har ikke svaret mig, men den unge mand prøver at finde firmaet, men opgiver og griner og siger, Føtex kan ikke hjælpe med noget, han ser også svaret fra kundeservice, dertil svare han, det passer ikke kundeservice på nettet kender ikke reglerne. Han sagde også jeg skulle have henvendt mig til Føtex først. “som jeg ser på min brugsanvisning, der står skrevet højt og tydeligt, jeg skal skrive til firmaet i tilfælde af spaen ikke virker” “ hvor står det på den kvittering hvad jeg skal !!! Jeg fortælle ham jeg vil regere på dette svar, igennem kundeservice, trust pilot. Men en er så sikker nu, jeg køber aldrig mere nogle produkter i Føtex med garanti, som slet ikke eksistere for hverken Føtex/ Bilka som er det samme.Føj en service
Fuldstændig uanstændig opførsel i føtex i Helsingør.
Fuldstændig uanstændig opførsel i føtex kiosken i bycenteret i Helsingør forleden. Oplevede forleden at jeres teamleder Nicoline quintas under en betjening passerede en medarbejder og bagtalte mig i forbifarten med ordene '' sikke et klamt hår'' til medarbejderen som var igang med at betjene mig. Er det normal kotyme at i ansætter medarbejdere der åbenlyst bagtaler kunder på en sådan arrogant og ubehagelig facon? Meget ubehagelig oplevelse og gik meget ked af det derfra. Håber at i bare sørge for at jeres medarbejdere bliver coachet en smule i kundebetjening, for det der var da klart fyringsgrundlag.
fantastisk service i Førtex Holme
Hej
har haft en fantastisk positiv oplevelse i Føtex , Holme.
mandag den 11. juli besøgte jeg butikken for at høre om det var muligt at bestille
150 stk. smørrebrød til onsdag formiddag (skal bruges til en begravelse), vidste godt det var ferietid og det var i sidste øjeblik.
den ansvarlige i delikatesse afd. tryllede lidt med arbejdsplanen og mødte selv ind i morges kl 04.30,
og kunne derfor afhente de mange flotte stykker smørrebrød kl. 9.00, fantastisk service, tusind tak
mvh
Rasmus
HEJ BEGGE FØTEX I FREDERICIA .12 JULI…
HEJ BEGGE FØTEX I FREDERICIA .12 JULI KL 900 TIL 1100 VAR JEG I JERES BUTIKKER OG MED SAMME RESUTAT SOM SIDST , DET RODER MED TOMME PALLER , PALLER MED VARER DER FYLDER I GANGENE , SKAL KØRER SIK SAK GENNEM JERES BUTIK MED MIN EL SCOOTER , SÅ NU ER JEG TRÆT AF IKK AT KOMME RUNDT I JERES BUTIKKER SÅ VIL IKK HANDLE MERE HOS JER .
Føtex Nørresundby
Engang var var Føtex et sted man handlede, når man skulle have noget ekstra god eller specielt, men det er slut !
Generelt: Varerne på Fra Salling Group fylder mere og mere på hylderne, i stedet for de specielprodukter og specialiteter man kunne få engang:
Slagter: Her er den helt store tilbagegang. Næsten kun To Go færdig retter, kun en lille smule ekstra i weekenden. Delikatesse er det lang fra mere. En Slagter findes der ikke mere, som man kan spørge til råds. Har fået en forklaring på at det kommer fra toppen og de ikke har indflydelse på dette !!
Vinafdelingen: Er blevet en stor rodebutik. Afdelingen er slet ikke så trimmet som den var engang. En lokal vinmand stod der engang og præsenterede vin en gang i mellem om fredagen, det solgte godt og var meget hyggeligt.
Frugt og Grønt: Er stadig OK
Blomster: Købte bukket hver fredag, men det er slut. Blomster holder kun til dagen efter, så må de smides ud, så det gør vi ikke mere.
Om det er generelt i alle Føtex butikker ved vi ikke, men godt er det ikke mere. Vi har handlet dagligt i Føtex de sidste 12 år, men nu går vi andre steder først. Ærgerligt når vi bor tæt på Føtex.
Personalet er dog stadig flinke og rare, men kan mærke på dem, når man spørger ind til det at de er kede af det.
Forkert pris
Det kan godt være at Føtex har prisgaranti på flere hundrede varer pt., men hvad hjælper det når der så snydes med andre priser.
Var d.d. i Føtex Greve Center og ville købe en krogmodnet flæskesteg til kr. 195.- pr. stk. og med en kilo pris på kr. 127.- (skiltet i kølemontren ved varen og på Føtex app.) Den jeg ønskede at købe vejede 1.12 kg. og det kan da ikke blive kr. 195.- men slagteren sagde bare at han ville oprette en sag og jeg skulle betale kr. 195.- for flæskestegen. Hvor svært ville det have været at regne ud hvad den skulle koste med en kilopris på kr.127.-? Dårlig kundeservice og ingen flæskesteg til mig, for give kr. 195.- for en vare der kun skulle koste ca. kr. 160.- rækker min fantasi ikke til ØV Føtex en dårlig oplevelse.