Hvis du vil være helt sikker på ikke at kunne få det med hjem som du har på din indkøbsseddel skal du handle i Føtex Albertslund… man kan tydeligt se at butikken er afhængig af medarbejdere der i den... Se mere
Som sædvanlig i Føtex, ingen varer i delikatesse og slagter afd, kun varer mærket med gult, som er sidste salgsdag. Rådne bananer og alt frugt dårlig kvalitet Manglende opfyldning overalt, manglen... Se mere
Albertslund Føtex. Masser af tomme hylder, udvalget meget lille på div varer. Forsøgte at få refundering i ikke opdateret tilbudspris v kassen. Gik til service kassen, hvor tlf i afd ikke virkede... Se mere
Føtex Kolding burde informere deres vagtpersonale noget bedre i corona restriktioner, så de ikke uberettiget overfuser en ung kvinde, der ikke bærer mundbind med fuldt gyldig grund! Selv da vi viser... Se mere
Posen.dk is the easiest way for groceries online.
Skavholmvej 5, 8520, Lystrup, Storbritannien
- lokalbutik.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Føtex i Greve
Mit besøg i Føtex i greve, nok også den sidste.
På vej ind i Føtex er der denne medarbejder der løber efter nogle unge drenge og beder højt om en kvittering hvor alle kigger på og de unge panikker.
Jeg tager det jeg skal og betaler ved selvscan, i det jeg er på vej ud af selvscan efter jeg HAR BETALT, er der en medarbejder på vej ind med en bunke kurve som sætter "selv scan indgangens alarmer i gang", hvilket fører til at den samme medarbejder løber RÅBENDE imod mig og siger følgende "unge dame har du betalt".... Dette var en yderst krænkende oplevelse for de 50 andre der stod og handlede og var til stede kiggede på mig.
Jeg var i tvivl om hun var en medarbejder eller en politimand som fangede kriminelle.
Syntes virkelig ikke det var en rar oplevelse, derfor bliver det nok mit sidste besøg.
Føtex Lyngby hovedgade
Jeg handler med jævne mellemrum i Føtex Lyngby hovedgade og har flere gange oplevet manglende personale ved scan selv kasserne som går ned hele tiden. Priser der ikke er rigtig indtastet i deres system, så tilbuddet ikke slår igennem. I dag havde de sat Naturlig havredrik produkter sammen alle sammen på en palle med et nedsat pris skilt over. Da jeg tager to af en slags slår den ind til en anden pris. I kundeservice venter man en krig på at en medarbejde nede i butikken skal reagerer - jeg tilbød selv at gå ned og tage et billede. Der stod flere medarbejdere og små snakkede i kundeservice og havde på ingen måder travlt, men ingen af dem kunne gå ned i butikken åbenbart. Til sidst kommer slagteren op og siger at liiiige den variant jeg har taget er ikke til tilbudsprisen, på trods af de har sat alle samlet. Hvis det ikke er bondefangeri så ved jeg ikke hvad det er.
Trist at en pæn butik bare ikke fungere på service.
Jeg er simpelthen så skuffet
Opdateret: Jeg fik en god snak med varehuschef, som undersøger, hvad der er gået galt i forhold til vores kagemand. Jeg fik en personlig undskyldning og den rette hjælp, så det øger helt sikkert stjernerne.
Jeg er simpelthen så skuffet! Vi havde i starten af maj måned bestilt en kagemand til vores datters 1 års fødselsdag, samt en masse morgenbrød. Da vi kommer til dagen, afhenter jeg brødet i Kolding Syd, og spørger hertil, om det hele er der. Det var det, så jeg kører videre. Jeg bør have eftertjekket, for da jeg kommer hjem 20 km senere, opdager jeg, at det vigtigste mangler... Kagemanden. Jeg ringer ind for at høre, om de kan bringe den ud, eller i så fald give en lille kompensation, da benzin jo ikke er billigt de her dage og det var trods alt deres fejl. Nej, der var intet at komme efter. Ikke nok med at de havde glemt at give mig den med, MEN de havde også glemt at lave den i første omgang, så det eneste der var at gøre, var en refundering af kagen. Hvor er det for dårligt.... Vi er meget skuffede.
Føtex Thisted tyr til rystende metoder for at få en kunnde forvist fra deres butik.
Har handlet en del i Føtex i Thisted. Angående deres bager kan jeg desvære på ingen måde anbefale, at I handler der. Jeg har utallige gange gjort dem opmærksom på, at det er kritisabelt, at de allerede kl 9.20 ingen rundstykker har tilbage. Da jeg spurgte i dag til hende den lyshåret krøllet pige, som møder ind hver morgen når de åbner, om ikke hun synes det var kritisabelt, at der allerede var udsolgt af rundstykker. Hun svarede og jeg citerer. "Næh det synes jeg ikke" Jeg bad om at få lov at tale med chefen, men de var alle til møde. Da jeg ankom senere på dagen, blev jeg bedt om at forlade butikken. For jeg havde overfuset en medarbejder, og det var ikke første gang det var sket. Det eneste jeg på noget tidspunkt har ytret, er at jeg synes det er kritisabelt, at de så tidlig på dagen allerede har udsolgt ar håndværkere. For 3 uger siden gjorde jeg dem også opmærksom på dette, og jeg talte med en chef i butikken. Han gav mig ret i, at det ikke var i orden, at der var så tidligt udsolgt, og han ønskede også gerne at de kunne sælge rundstykker til kl. 12. Men at der jo var det som hed madspild også. Men han beklagede mange gange, og ville gerne sende det videre til bagerafdelingen igen igen igen. Og ja han sagde igen igen igen, Men i sidste uge var der en dag jeg var dernede også udsolgt, og her i dag fredag var der så også udsolgt. Det er som om, at de er total ligeglade, og ikke tænker på, at om fredagen er der mange der tager morgenbrød med på deres job, inden de holder weekend. Jeg synes det er yderst kritisabelt, at de ikke kan tåle kritik, og når de bliver træt af at høre på en, ja så bruger de en undskyldning for at få mig stoppet med at handle der, at jeg har overfuset en ansat. Og det har jeg aldrig aldrig aldrig gjort. Men kritik kan de bare ikke tåle at høre. Hvis de nu bare sørgede for at der var rundstykker nok, så ville de jo aldrig få at vide, at det er kritisabelt. Men det sker så mange gange, at jeg på ingen måde begriber, at de ikke lærer af deres fejl. De siger de bestiller de antal hos deres egen bager, som de tror de får solgt. Men åbenbart sker det vældig ofte, at de ikke bestiller nok. Og med hensyn til madspild, så koster det ikke engang 50 øre at lave et rundstykke. Og hvis de ville, kunne de jo sælge dem under appen Food To Go. Men som sagt er det rystende, at fordi de ikke kan tåle at høre på mig længere, når jeg møder op og der er udsolgt, at de så tyr til sådanne metoder, at nu har jeg så overfuset en medarbejder. I dag vinkede jeg til hende da jeg gik ud af døren. Jeg besluttede i dag, at jeg nu stopper med at handle rundstykker hos dem, og vælger i stedet Bager Munk. Og med hensyn til studenterbrød hos føtex i Thisted, ja så ligner de nogle som ikke har set et eneste garm kakaopulver, som man ellers bruger i studenterbrød. Deres skagenshorn med hindbærmarmelade eller remonce/marcipan er heller ikke længere en typisk dej man bruger til sådanne horn. Det er i dag nærmest bolledej de bruger. Men det var bare lige en sidebemærkning. På mandag ringer jeg til varehuschefen i Thisted og snakker med ham. Og hvis han stadfæster at jeg ikke skal komme i den butik længere, fordi jeg kritiserer at de meget ofte mangler håndværkere ved bageren, og stadfæster, at de mener jeg har overfuset en medarbejder som jeg på ingen måde har gjort, ja så må det desværre få konsekvenser. Og det handler ikke om trusler eller noget i den stil. Konsekvenser kan være mange ting. Men jeg vil gerne at I hos ledelsen i koncernen, tager kontakt til varehuschefen og tager det her med ham, inden jeg ringer til ham. Og vil gerne at I griber ind i den her sag, for jeg vil simpelthen ikke finde mig i, at fordi jeg hver gang fortæller at det er kritisabelt, at der ingen rundstykker er tilbage når jeg kommer så tidligt på dagen, at de så er nød til at ty til så rystende metoder og opdigte at jeg har overfuset en medarbejder. De er simpelthen nød til at kigge ind af på sig selv, og se om ikke der er noget de selv kan gøre, så der også er rundstykker kl 9.20. Hvis ikke de kan det, så er der simpelthen noget ravende rystende galt dernede. Jeg vil gerne fortsætte med at handle dernede, og har intet imod disse mennesker personligt. Men jeg bliver dybt provokeret af, at de er ligeglade og bare lader det fortsætte, og ikke mindst at de opdigter en overfusning af en ansat som aldrig har fundet sted. Så igen, jeg vil meget gerne, at I tager kontakt til chefen for butikken i Thisted, og får bragt dette her i orden, og oven i købet snakket om, hvad de kan gøre for at der også er rundstykker til os der kommer kl. 9.20. PS Jeg stod ude foran føtex i dag efter jeg blev bedt om at gå. Og der kunne jeg se at pigerne inde i bageriet gik og grinede, og ofte kiggede ud af vinduet mod gågaden for at se om min scooter stadig holdte længere henne. Og bare til jeres orientering, så var jeg på apoteket og hente TREO og hos IMERCO og kigge efter noget. Så de ikke finder på, at det også var en trussel
Føtex Nørrebro
Føtex Nørrebro
Har det mest uduelige personale jeg længe har set. Man spørg en medarbejde om det muligt at åbne en ny kasse. Til min overraskelse fik jeg svaret “det ved jeg ikke noget om”!! Hvad er det dog for et svar at give til en kunde. Kasse medarbejderen arbejdet ufatteligt langsomt, og gav ingen form for reel kundeservice. Fik bare scannet mine vare, for så at få en kvittering smidt i hoved. Intet med “god dag” eller noget i den stil.
Hvis i kan, så vil jeg forslå at undgå at handle i denne Føtex. Da de ikke giver en flyvende skid, omkring deres kunder. Hvertifald på den møde personalet behandler kunder henvendelser, samt standard kundeservice praktik.
Manglende kommunikation i Føtex Østerbro
Jeg var i Føtex Østerbro for at købe nogle gummistøvler i en bestemt størrelse for en af mine venner. Hun havde fået oplyst at de havde to par, men at de lå på lageret, så nogen skulle hente dem der, når jeg kom.
Det oplyste jeg til ekspedienten som ringede til en anden, der oplyste, at hende aftalen var lavet med, var gået for i dag, så jeg måtte prøve igen i morgen ...
Da min ven skal bruge støvlerne i morgen, spurgte jeg så, om de havde dem i Føtex Nørrebro, hvilket ekspedienten søgte efter på nettet uden held og gav så op.
Jeg prøvede så selv at ringe til Nørrebro butikken, som heldigvis havde dem i den rigtige størrelse og sagtens kunne finde ud af at sætte dem til side til mig.
Men jeg fatter ikke, at de på Østerbro ikke i det mindste kan PRØVE at gå ud på lageret og kigge eller selv kan finde ud af at ringe til Nørrebro, når jeg nu tydeligt viser, at jeg er parat til at tage derhen, hvis de har varen. Der er virkelig ringe kundeservice!!
Føtex Faaborg
Jeg har i dag været i Føtex Faaborg sammen med min datter! Vi ville ind og finde nogle nye sko som Vi nemt og hurtigt fandt, så gik vi forbi 3 stativer med vrs børnetøj hvor der stod tag 2 stk for 79kr! Jeg tager så to sommerkjoler som min datter selv havde valgt. Da vi så kommer til kassen får vi af vide det gælder alt undtagen kjoler, hvilket IKKE stod skrevet på skiltet.. dette er ikke er spørgsmål om penge for mig, men det er virkelig ringe service at man ender med at stå med en datter der bliver ked af det fordi hun så ikke længere kunne få!
Endte så med at købe det til fuld pris da pris ikke er spørgsmålet, men ringe service!
Har netop været i Føtex Lyngby…
Har netop været i Føtex Lyngby Hovedgade, pæn forretning, uden personale,ved kassen står der, benyt venligst selvskanning 2 ud ad af 4 virker ikke, ved den tredje står en kunde der ikke kan få den til at virke, hun har været rundt for at finde en medarbejder, alts 1 maskine til ja vi stod tre og ventede på at komme til, når man så siger til den stakkels medarbejder at det bare ikke er godt nok, ryster han på hovedet og siger hvad skal jeg gøre da det ikke virker, det er bare ikke i orden, hverken overfor kunderne eller personalet, men hvad, man kan ikke klage over servicen for der er ingen.
Føtex Frederiksberg Center
Jeg havde bestilt smørebrød en uge før levering og får en bekræftelse på levering. 3 dage før modtager jeg at Føtex beklager men de kan ikke levere grundet mange ordre. Det kalder jeg meget dårlig planlægning. Man kan ikke bekræfte og så lade gå 4 dage før det går op for Føtex at der er et problem.
Det er bare uacceptable kundeservice.
Føtex Rosengårdscenteret
Der er ikke plads til en kørestol imellem betalingskasserne i føtex rosengårdscenteret, og når man henvender sig i ''kundeservice'' får man svaret; Det kan vi jo ikke gøre noget ved
Roskilde ros grønt afdeling er under…
Roskilde ros grønt afdeling er under alt kritik. Der er ikke fyldt op. Mange halv dårlige grønsager
Var inde i Føtex food på Rolighedsvej…
Var inde i Føtex food på Rolighedsvej her 2. Påskedag.. Ville købe to Ben og Jerry is.. Men 79 kr for en is.. EN IS!!! 😡😡😡 Hvad bilder I jer ind.. Magen til optrækkeri, skal man lede længe efter 😡😡😡 Gik ind i Fakta ved siden af og købte billigere is…
Øv! til bageren i Føtex, Nørregade Vejle
Bliver ærgerlig efterhånden,når jeg skal købe brød hos bageren, da det er SÅ afbagt at det er mørkt og helt udpint! Det gælder både boller, pølsehorn og kager...
Kunne man måske prøve at tage brødet ud af ovnen lidt før? Det gælder både for dem i butikken og for selve bageren!? Er ellers fast kunde til ALT slags brød og kager i Føtex...
Føtex Egedal
Hej
I går blev jeg orienteret om, at mit barnebarn, grundet mavesmerter, havde behov for en varmepude, jeg søgte på nettet og fandt på Føtex side en pude der kunne bruges.
Føtex Egedal havde ifølge hjemmesiden, 5 stk. hjemme, så sammen med min datter kørte vi fra Ølstykke stationsby til forretningen hvor vi, trods hjælp fra de søde unge mennesker, ikke kunne finde en eneste varmepude, man mente at det nok var en sæsonvare så varmepuderne måske stod på lageret på nogle paller mellem en masse andre varer så det ikke var til at finde.
Et lyspunkt var, at vi mødte en kassedame Pia som havde fri, men som alligevel forsøgte at finde varen til os, hun var rundt fire fem steder hvor hun kunne tænke sig at den var, det synes vi var flot gjort.
Der er utroligt dårligt, at man skal spilde tid og transport, når det tydeligt fremgår af hjemmesiden, at man har varen hjemme.
Man føler sig rent til grin. Vi var i forretningen D. 4/4 2022 ca. kl. 2000
Wallah min mælk er for gamle
Fantastisk service i Greve hos bageren
Hvor er det dog fantastisk at møde og blive betjent af så serviceminded kvindelig ansat kl 0700 om morgenen, samt at se og høre hvordan hun tålmodigt oplærer en ny ung medarbejder👏👏 Det håber vi Føtex vil værdsætte. Det er efterhånden en sjælenhed mange steder.
Det kan kun gå hen og blive en skøn dag😊
En dårlig Ludvig okse culotte…
Vi købte 5/3-22 en okse culotte kvalitet “Ludvig”, som skulle være garanteret mør. Men Ak og Ve, det kød var så sejt at det var uspiseligt. Man kunne dårligt tygge det. Det var højst uheldigt, for vi serverede stegen for gæster. De tog det dog fra den humoristiske side og “grinte en del af det sålelæder”. Men det ødelagde dog vor aften en del.
Mvh Jørgen Friis-Nielsen
Handlede ind i Føtex Frederikshavn…
Handlede ind i Føtex Frederikshavn søndag efter kl 18.00.
Købte en varer der var på tilbud på i deres app.
Kigger min kvittering efter og ser at rabatten ikke er fratrukket.
Retter henvendelse til information og en sød ung pige - forstår ikke hvordan hun skal give mig mine 5kr. retur (rabatten)
Hun spørger en mandlig kollega -
Han svarer “ Har hun kort på app (jeg står lige ved siden af)”
Ung pige.. Ja det siger kunden.
Han svarer.. Du skal tjekke .. det siger DE ALLESAMMEN!!!!!
Nu følte jeg mig virkelig som den STØRSTE LØGNER - jeg blev vred (utrolig flov) - ked af at blive behandlet på den måde.
LÆR JERES UNGE MENNESKER AT TALE PÆNT TIL KUNDEN.
Han kunne ha sagt… må jeg de din app om der er problemer med dit kort.. så kan vi lige få det rettet..
Jeg gik i vrede uden mine 5kr..
Kortet tjekkede jeg hjemme / ingen problemer ..
jeg købte et kondom,
jeg købte et kondom,
men det sprang så nu skal jeg være far/onkel
Jeg handler i Føtex
Jeg handler i Føtex, Broberg Parken 2, 8250 Egå flere gange om ugen, og køber faktisk for mange penge i forretningen.
Forretningen har et meget flinkt og imødekommende personale.
Jeg skriver denne anmeldelse, fordi vi har et stort tilbagevende problem med skiltet “nye forsyninger er bestilt”
Skrevet på dansk, de har ikke varen.
Føtex aviser som udsendes starter fredag. Den har ugens prishug. Den har Søndags Prishug.
Avisen gældende fra fredag den 18. februar 2022 til torsdag, den 24. februar 2022 indeholder blandt andet AMA margarine til kr 8.
Søndags Prishugget den 20. februar 2022 indeholder Salling juice til kr 9 pr flaske
Vi handlede fredag den 18. februar 2022 hvor avisens tilbud fra gældende fra.
Der var ingen AMA margarine til prisen kr 8, men skiltet nye forsyninger på vej var der.
Vi tog i Føtex Søndag den 20. februar 2022.
Der var ingen juice til kr 9 kun prisskiltene
Jeg kontaktede en medarbejder som undersøgte om der var på lager, men nej der var der ikke.
Søndags Prishug fremgår af side 4
Nu har jeg lige opdaget at overskriften på denne side er
“ gælder fra Søndag den 20. Marts 2022
Jeg skriver fordi i mange tilfælde har denne forretning ikke varerne jvf tilbudsavisen
Jeg tror kun de bestiller meget lidt som er hurtigt udsolgt. En time efter åbning selvom avisen gælder 7 dage
Og sådan er det med skrabeæg, kaffe, frosne pizzaer på tilbud
Jeg håber Føtex er opmærksom på fejlen i avisen og fremover sørger for at varerne findes. Skiltet nye forsyninger kan ikke spises.
Dette var en lang smøre men jeg kunne blive ved.
Såfremt tingene ikke ændrer i forretningen, vil jeg ikke handler der mere.