Som sædvanlig i Føtex, ingen varer i delikatesse og slagter afd, kun varer mærket med gult, som er sidste salgsdag. Rådne bananer og alt frugt dårlig kvalitet Manglende opfyldning overalt, manglen... Se mere
Albertslund Føtex. Masser af tomme hylder, udvalget meget lille på div varer. Forsøgte at få refundering i ikke opdateret tilbudspris v kassen. Gik til service kassen, hvor tlf i afd ikke virkede... Se mere
Føtex Kolding burde informere deres vagtpersonale noget bedre i corona restriktioner, så de ikke uberettiget overfuser en ung kvinde, der ikke bærer mundbind med fuldt gyldig grund! Selv da vi viser... Se mere
Posen.dk is the easiest way for groceries online.
Skavholmvej 5, 8520, Lystrup, Storbritannien
- lokalbutik.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
En ikke eksisterende service som man betaler for
Hvis du vil være helt sikker på ikke at kunne få det med hjem som du har på din indkøbsseddel skal du handle i Føtex Albertslund… man kan tydeligt se at butikken er afhængig af medarbejdere der i den grad er uafhængig af jobbet og en butikschef som intet ansvar tager, når der gang på gang kan være så tomt på alle hylder og specielt på avis-vare. Det skulle jo meget gerne være en EXTRA service man betalte mere for ved at gå i Føtex, problemet er bare enkelt du betaler for noget som ikke er eksisterende… der mangler simpelthen intet mindre end flere medarbejdere med kompetence. Og en butikschef som går forrest!
Albertslund Føtex.
Albertslund Føtex.
Masser af tomme hylder, udvalget meget lille på div varer.
Forsøgte at få refundering i ikke opdateret tilbudspris v kassen. Gik til service kassen, hvor tlf i afd ikke virkede, de forsøgte at kalde en og ingen reagerede. Stod derefter meget længe og ventede på der skulle ske noget 🥴
Køen bag mig voksede og ingenting skete. Personalet var nærmest ligeglade og jeg følte jeg ikke alene spildte min , men også deres tid, så jeg forlod forretningen m uforrettet sag. 👎👎👎
Rigtig DÅRLIG service, og jeg kommer ALDRIG til at handle i FØTEX mere !!!!
Hilsen Laila
Føtex Frederikshavn
Manglende opfyldning overalt, manglende kassepersonale
Forstår intet vil være de bedste, men I er jo de dårligste
Gamle mænd render og samler papkasser, men deres evnerrækker vel ikke til mere
Håber der sker noget
Lydpåvirkning uden fravalg – Føtex bør tage ansvar
I det tidligere Østtyskland blev borgere udsat for ufrivillig lydpåvirkning via højtalere i det offentlige rum – en konstant strøm af militærmusik uden mulighed for fravalg. I Føtex oplever jeg en moderne parallel: muzak spiller uafbrudt i hele butikken, og der er ingen mulighed for at vælge stilhed.
Som en stille protest spillede jeg kortvarigt østtysk militærmusik i butikken – ikke højt, men nok til at kunderne stirrede. Det illustrerer, hvor absurd det føles, når lydpåvirkning bliver ensrettet og ufravigelig. At vende perspektivet blot et øjeblik afslører, hvor lidt plads der er til afvigende behov.
Jeg opfordrer Føtex til at indføre musikfrie tidsrum. Det ville være et enkelt og inkluderende tiltag, som respekterer alle kunders ret til at handle i et miljø, der passer dem – ikke kun dem, der nyder baggrundsstøj.
Besøgte d.d
Besøgte d.d. Føtex i Vibenhuscenter for at købe sirup Barmix ( brombær) da det fremgår at de skulle have det i forretningen men nej. Tog til Føtex på Vesterbrogade ved Frederiksberg alle. Igen uden resultat.. Medarbejder oplyse at der var 5 på lager Føtex Amager center. Men nej. Personale oplyste at man ikke kan regne lager via nettet. Der er en utrolig dårlig service slut med at handle i Føtex. 👎👎👎👎👎👎
Var i Føtex Nordre Fasanvej d
Var i Føtex Nordre Fasanvej d. 15.01 . Fandt en vare mayo salat der var mindst holdbar til d. 13.01. Jeg tog den med til kunde service og viste den var gået over dato, men fik at vide den da var holdbar til d.16. Der var simpelthen sat et tilbudsmærke på der - vupti- lige gjorde den holdbar 2 ekstra dage. Men påtalte det men fik at vide at det skam var helt ok - er det lovligt lige at gi’ varer et par ekstra dage der er overskredet på dato!!!
Føtex friheden skulle hente en pakke…
Føtex friheden skulle hente en pakke tag et nr der er 17 før mig da det var min tur sige en pige jeg skal hente pakker i en tom butik spørge hvor det står, de har sat er skilt op hvor der står rigtigt mange mennesker og venter så ikke til at se hvorfor ikke sætte et skilt op ved pakke udleveret??? Pc køen det andet sted var meget lang så fik ikke hente pakke i dag
Føtex Vanløse - kan gøres bedre
Føtex Vanløse! Desværre min nærmeste butik. Dårlig ledet butik. Ofte ingen kasser åbne eller kun 1 og stor kø ved scan selv - scan selv som ikke virker på mange varer bla hjemmebagt rugbrød og vejr selv grønt frugt.Og nej det ikke kun midlertidig - det har været sådan et år. kan gøres bedre.
Så er den gal IGEN ,det er ikke længe…
Så er den gal IGEN ,det er ikke længe siden det var broccoli salat med bacon ALTSÅ BARE UDEN BACON i Føtex Glostrup centeret .
Idag var det så en pålægspakke på køl med 2 deller ,2 fiskefileter og en leverpostej ,det hele endte i skraldespanden DET VAR SIMPELTHEN USPISELIGT ,
før for sa…… intet var fra dd men virkede flere dage gammelt ,leverpostejen kunne næsten ikke skæres ud af foliebakken og der var ikke engang mulighed for og smører det på et stykke rugbrød ,det skøjtede rundt ovenpå som en papskive ,fiske kunne ikke tygges og sej som sålelæder , frikadellerne var tørre og helt usmagelige ,remuladen var helt hvid ovenpå ,det er ufatteligt så gammelt mad bliver ompakket og solgt som “ delikatesse “ mad ,FY FOR SATA…..
Nu har Føtex to muligheder ,et gavekort på 250 kr el
En tidligere kunde .
Føj en ringe biks
Føtex Sønderborg
Føtex Sønderborg
Hentet forskellige rundstykker søndag morgen. Ingen af dem var sprøde, alle var seje som gammel rundstykker.
Frost rundstykker er helt sikker at fortrække i sted for de seje rundstykker i føtex Sønderborg.
Dagens dato (mellem 19 og 19:50) var…
Dagens dato (mellem 19 og 19:50) var jeg til to Føtex butikker for at hente noget varer der var i avisen som jeg modtager pr mail Salling økologisk Skyr 1 kg og frugttilbud på 2 kr stk.:
1. Føtex Skejby Aarhus: Prisen på frugter var 2,5 jeg spurgte en ekspedient efter ngt tid kom hun tilbage de er på tilbud. (godt) så gå jeg hen for at vælge nogle blandt frugter: det var nærmere sagt end gjort: bananer gamle, delvis revner i, det opgav jeg gamle frugter idet i tilbuddet stod ikke noget om at det drejer sig om gamle frugter. Så gik jeg hen for at hente Salling Skyr. det var ikke noget steder at finde. Så gå jeg hen og fortæller den ansvarlig og om frugterne fik jeg ikke rigtig noget at vide, og vedkommende vidste ikke at de har Skyr på hylderneog så kom hun og tjekkede og så fik jeg at vide at Skyr blev ikke leveret. 2. Føtex Stor Center Nord: Præcis det samme oplevelse. her tog jeg 10 stk frugter(stadig væk gamle...) og gik til kassen 25 kr , men de er på tilbud og så ringer kassedamen til den ansvarlige men jeg frabad mig om at vente på svar og sagde tak for ulejligheden. På vej ud tænkte jeg hvad er der sket med Føtex, jo måske Føtex drives nu som en Bazar i Aarhus hvor man sælger gamle frugte, rådne frugter bare billigere end Føtex. Må jeg kondolere med tabet af min elskede supermarked Føtex til salling Group
Gode tilbud - med livet som indsats
Føtex Niels Bohrs Vej, Aalborg Ø:
To-tre flugtvejsdøres ofte blokeret af løsøre. Det kan være rullevogne, pakkebure, emballage oa. Personalet sætter ofte forhindringer foran flugtvejsdøren i frugt & grønt-afd., ved postindleveringen samt ved kundetoiletterne, som både kunder og ansatte skal kunne komme hurtigt og uhindret ud af, hvis der bliver brand/røgudvikling/røveri/terror. Det er et tilbagevendende problem gennem adskillige år - trods flere uvarslede besøg fra brandmyndighederne - senest i maj. 2. juli 2024 kl. 19:25 var der hensat blomstervogn foran en flugtvejsrute ved kundetoiletterne. Det kan skyldes dårlig ledelse med mangelfuld instruktion af personalet i omgangen med flugtveje.
Føtex Ølstykke.
Føtex Ølstykke.
Næsten hver gang jeg går i Føtex Ølstykke så får jeg en "ekstra oplevelse". Normalt betaler jeg normal pris for varer på tilbud, andre gange er stort set alle de varer jeg er ude for at købe udsolgt, dette specielt når der er tilbud på disse (og det drejer som ofte om helt almindelige dagligvarer). Kommer jeg senere på dagen, så tror man at butikken er plyndret. For f.eks brød hylden er helt tom. Mit sidste besøg, der virkede kasse apparatet ikke, eller rettere blev fejlbetjent. Så jeg blev nødt til at betale først ved kasse og derefter ved kassen i kiosken. Trods det at jeg var sikker på at min betaling var gennemført (da betalingen fejlede med dobbelt betaling kode). Så nu skal jeg retur til Føtex og have refunderet den ene af disse betalinger, for 850 kr x 2 er lige i overkanten...
Man spilder sin tid i Føtex Ølstykke med en masse "sjov" som det nævnt ovenfor. Så "hvis du vil blive 50 minutter ekstra" eller ønsker at komme retur for f.eks dobbelt betalinger så gå i Føtex Ølstykke, ellers vælg en butik hvor du kun bruger tiden på selve indkøbet...
Føtex Roskilde - en førhen glimrende detailforretning i frit fald mod bunden.
Føtex har efter min mening tidligere været en god detail forretning, hvor det var en god oplevelse at handle sine dagligvarer.
Det må jeg så bare sige, det løb er vist kørt. Butikken har haft frit fald gennem de senere år.
Og hvad fik så mig til tasterne? at jeg rent faktisk gad bruge 15 min af min aften på at gå ind og skrive det her indlæg?
Jeg handler ind kl. 18.30. Og her konstaterer jeg at der hverken er letmælk eller sødmælk i køleboksen. Hakket oksekød er også udsolgt. Generelt set konstaterer jeg ufattelig mange tomme hylder på helt almindelige dagligvarer.
Personalet er nok det samme som at komme ind i et sodavandsdiskotek på dette tidspunkt. Er der overhovedet en voksen? Det unge personale snakker med hinanden, virker ligeglade, og taler hellere med hinanden end at hjælpe de kunder der har brug for hjælp nede ved kassen, som så er næste punkt.
Man skal lige huske at lade være med at handle ind til storindkøb, for der er på trods af mange kasser, stort set altid kun åbent for scan selv.
Lige denne aften skulle jeg så for første gang i 3 år have byttet en vare, og jeg kommer tilbage 10 min efter jeg har købt den, men kan ikke finde bonnen. Den unge ekspedient forsøger at finde den i systemet, men kan ikke finde den, på trods af jeg giver et interval på 5 min, og der kun var 1 kasse åbent i butikken. Og så ender det hele med en bagerpige kommer hen i kiosken og siger de ikke kan bytte varen pga deres politik. Det kunne jeg da godt bare have fået at vide med det samme?
Og når man køber ind hedder alting nu Salling. Salling havregryn, Salling Mayonaise, og Salling Salling Salling ... det er da til at brække sig over at man er gået væk fra den diversitet af udbydere der laver de forskellige ting, og klistrer Salling på alle mærkater overalt, jeg er godt nok ved at kaste op over den udvikling.
Så kundeservice er helt i bund efterhånden, halvligeglade unge medarbejdere der i tidens curling ånd nok ikke har det fjerneste begreb om kundeservice, men til deres forsvar nok heller ikke selv har fået introduktion til begrebet ved deres ansættelse, for det er tydeligt der spares på ALT i Føtex nu. Man kan kun købe Salling produkter, og der er ofte tomme hylder.
Og skuffelsen stopper så ikke her, for jeg har så, for ikke så længe siden læst en artikel hvor Salling fondene bryster sig med deres overskud og hvor mange penge de giver til gode formål.
Ja ... siden Salling tog over, så er den kæde godt nok faldet dybt .... sørgeligt! - og jeg vil tro at mine handelsdage efter 15 år i Føtex Roskilde er ved at være fortid.
Undlad at benytte Pakke post i Føtex - Vanløse
Føtex - Vanløse
Pakke post i Føtex - Vanløse har aldrig fungeret .... og kommer nok aldrig til det... jeg ville ønske at PostNord kunne finde et andet sted at indlevere pakker og breve...
Af flere omgange har jeg måtte opgive at få min pakke/brev udleveret...
I denne weekend var den så gal igen... på sedlen fra PostNord stod at pakken/brevet kunne afhentes lørdag kl. 13.... så det forsøgte jeg... men Føtex havde modtaget 6 "bure" som stadig var under scanning før de kunne udlevere noget....
Aftalte med den at jeg kom igen efter kl. 18.... så skulle alt være klar... men nu var antallet af "bure" oppe på 9.... på trods af at de ikke havde modtaget noget siden kl.13.....
Nu blev aftalen at jeg skulle komme igen søndag morgen.... så ville alt være klar... kl. 12 forsøgte jeg så 3. gang... og nu var antallet af "bure" steget til 12.... og det ville ikke være muligt at afhente denne weekend....
Jeg arbejder ude.... og er ikke hjemme de næste 2 uger.... og måtte derfor aflevere sedlen til dem.... og sige, at når de fandt min pakke/brev kunne de sende den retur....
Føtex i Vanløse er fyldt med alt for unge- og inkompetente medarbejdere... og når man beder om at tale med en overordnet.... er de der desværre ikke lige nu.... sidder til frokost eller har ikke lige tid...
Find en anden butik hvis i vil have service...
Føtex - Glostrup 👎🏻👎🏻
Generelt oplever vi meget dårlig service og stemning i denne butik.
Fx. kan nævnes: skulle bestille en kagemand, går på hjemmesiden men den virker ikke. Jeg går så der op om eftermiddagen efter arbejde, men den kunne ikke bestilles, da det ikke var 3 dage før afhentning længere. Jeg forklare hende at hjemmesiden ikke virkede, men der var ikke noget at gøre. Jeg ringer så til Føtex Albertslund og de modtager bestilling uden problemer.
En anden gang kommer jeg til kassen for at betale, men medarbejderen havde meget travlt med sin privat tlf og så mig først da jeg bad om at betale.
Slagteren i Føtex Glostrup er en historie for sig. Han har flere gange talt/råbt højt henover flere kølemontre, til en af sine kollegaer.
Pølsehorn er ikke en mulighed i Føtex Glostrup. Jo måske hvis de bestilles inden. Men til trods for at de har skilte med prisen på pølsehorn, så er der ikke nogen. Da jeg spurgte lørdag kl. 13.00, var svaret, at dem havde de ikke lige fået lavet i dag.
Det er ikke sjældent man ser personalet står og taler privat og griner, alt i mens der er kunder der venter på betjening.
Ofte er der udsolgt af frugt/grønt, mælk, brød osv (helt almindelige hverdagsvarer) når vi handler lige efter job kl. 15-16.
Medarbejdere der taler dårligt om sine kollegaer imens kunderne overhører det.
Voksne (måske ledere) der står i butikken og højlydt skælder ungarbejdere ud = meget dårlig stemning i butikken.
Jeg kunne blive ved med at komne med eksempler på dårlig service og mangel på overskud og overblik. Håber der en en varehuschef der kan få hjælp til at få butikken til at køre.
Frossen cheesecake i bageri i Føtex …
Købt en cheesecake fra Føtex Nykøbing F bagerafdeling. De "glemte" lige at fortælle eller skrive i deres reklamer, at den ikke er frisklavet, men er fra deres frostafdeling, som de så har pyntet med lidt frisk frugt.
Jeg købte en robotklipper
Jeg købte en robotklipper, som ikke vil køre. Vi har haft elektriker til at installere og alt er ok, men den stopper hele tiden.
Jeg har førsøgt at både ringe og skrive til Føtex ang. problemet, men ingen svarer.
Mit ordrenummer 36282720 de ikke finde, trods det at den er betalt og nummeret står klart og tydelig.
Det er den dårligste købsoplevelse jeg har haft i mange år.
Bolchebutik
Føtex har ikke vare fra deres egen tilbudsavis, jeg har været i fire forskellige Føtex butikker, nogle af dem endda flere gange
God behandling sag
Efter et par negative oplevelser, føtex ansvarlig chef, regeret på en super sagsbehandling, tak til hende.
Super flink høflig dame. Jeg sætter en kæmpe stor pris for det.