lokalbutik.dkAnmeldelser

1,3

Hvis du vil være helt sikker på ikke at kunne få det med hjem som du har på din indkøbsseddel skal du handle i Føtex Albertslund… man kan tydeligt se at butikken er afhængig af medarbejdere der i den... Se mere

Som sædvanlig i Føtex, ingen varer i delikatesse og slagter afd, kun varer mærket med gult, som er sidste salgsdag. Rådne bananer og alt frugt dårlig kvalitet Manglende opfyldning overalt, manglen... Se mere

Albertslund Føtex. Masser af tomme hylder, udvalget meget lille på div varer. Forsøgte at få refundering i ikke opdateret tilbudspris v kassen. Gik til service kassen, hvor tlf i afd ikke virkede... Se mere

Føtex Kolding burde informere deres vagtpersonale noget bedre i corona restriktioner, så de ikke uberettiget overfuser en ung kvinde, der ikke bærer mundbind med fuldt gyldig grund! Selv da vi viser... Se mere

1. Supermarked
  2. Udbringning af dagligvarer

Posen.dk is the easiest way for groceries online.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Gammel mælk

Har nu oplevet flere lørdage i træk, når man kommer til Føtex i Silkeborg på torvet, så står der ældre mennesker også mig selv og kigger på datoen for mælk . De praler med 24 t fra landmand til butik . Men her i Silkeborg er mælken 5 dage gammel 😳 nej tak det må i gerne selv beholde, finder andre steder at handle ind

16. marts 2024

Forringelse i Føtex Sønderborg

Vi har handlet i Føtex Sønderborg gennem mange år, men efter flytning til Borgen er vores oplevelse efterhånden blevet påvirket i meget negativ retning.
Der at for lidt plads i forretningen, det er svært at komme rundt.
Vi oplever i høj grad forringelse i udbudet af varer - bare i dag var der 4 ting der enten ikke fantes eller udsolgt 1 frosne kartoffel både, 2 Ajax rengøring, 3 Guld kryds og tværs 4 Hermasetas drys let.
Havde dette været en engangs oplevelse er det forståeligt - men desværre ikke.

5. marts 2024

Har lige handlet i min lokale føtex i…

Har lige handlet i min lokale føtex i aalborg nytorv og man har så åbenbart ved taget at det ikke længere er nødvendigt med den lille indkøbskurv man kan jo så tænke at føtex ikke længere ønsker kunder der handler mindre ind... stillede spørgsmålet til en ansat hvor søren de små kurve var blevet af og fik at vide at der ikke længere var nok af dem, så de er nok stoppet med at lave dem i Kina... og ja så finder jeg nok også et andet sted at lægge mine "små" indkøb!!

29. februar 2024

Skejby.

Føtex Skejby, halv pris på fløde kager, når det lige passer dem. De er hammer ligeglade med mad spild! Ringe kundeservice. Vi køber kager andet steds fremover!!!!!

de har nogle gange nedsat pris på flødekager, hvilket er totalt latterligt. Det burde bare være en standard ting, især hvis man vil gøre noget ved madspild!

25. januar 2024

intet mindre end verdens dårligste service

Aldrig i mit livs skabte dage har jeg oplevet en dårligere service i Føtex Smedegade i Esbjerg
bestiller en kagemand ved bagermesteren selv torsdag formiddag via telefonen med skriften Kent 50 år og et møllehjul af skagens dej med 30 boller.
da jeg henter varene lørdag kl 12 får jeg en kagemand med skriften Kent 30 år og en pose skagens rundstykker.
kunne da måske godt have brugt rundstykker hvis jeg havde inviteret gæster til brunch men det havde jeg altså ikke.

klager med det samme og de er sørme da også kede af det men bagermesteren er gået hjem så jeg kan da lige få en flaske rødvin som dispensation for den dårlige oplevelse. ja tak men hvad skal jeg bruge det til.

5. november 2022

Køb ikke telefoner hos Føtex

Købte en ny telefon i Føtex pga et akut behov den 11-10-22.
Jeg måtte desværre aflevere den igen i butikken
den 14-10, efter stort besvær med at sætte den op da den
droppede wi-fi hele tiden (forsøgt med 2 typer wi-fi, både 5 og 6).
Føtex annoncerer at man ombytter en ny telefon indenfor de første 7 dage
efter købet hvis der konstateres en fejl/mangel
men i butikken vil de kun sende den til "reparation" (en telefon til 999,- kr).
De skriver specifikt at de ikke bytter plæneklippere eller cykler
medmindre en fagmand har undersøgt dem. De skriver intet om telefoner
(at de skal undersøges af en fagmand).
Siden har jeg intet hørt, endsige blevet tilbudt
en anden telefon i mellemtiden og da jeg skal aflevere den telefon jeg
blev nødt til at låne fra et familiemedlem i morgen, vil jeg på mandag
stå uden telefon og være nødt til at købe en ny. Det bliver dog hos
Elgiganten eller Power hvor man kan komme og får pengene tilbage
eller en anden telefon, hvis der er noget i vejen med den man har købt.
Jeg har kontaktet kundeservice via deres mailsystem men de står fast
på at telefonen skal undersøges/repareres.
Service er åbenbart et ukendt begreb hos Føtex. Hvis kunden oplever
en fejl på en billig telefon skal de bytte den som de selv skriver eller, som minimum,
tilbyde en lånetelefon. En telefon er en nødvendighed i dag, ikke et stykke
legetøj og det er uanstændigt at Føtex ikke er mere fleksible.
Moralen er: Lad være med at købe mobiltelefoner i Føtex uanset prisen
da man risikerer at stå uden noget som helst, for mit vedkommende,
siden den 14-10-22.

14. oktober 2022

Føtex i Rosengårdscenter Odense

Føtex i Rosengårdscenter Odense

Overholder på ingen måde købeloven.

Var i dag i Føtex og købe 3 LED-lys med prisskiltning på hylden 3 stk. for 25 kr.

Da jeg kom til kassen var prisen 35 kr. pr. Stk. og det oplyst jeg ikke var den rigtige pris.

Manden som stod for afdelingen kom ned og sagde det var en forkert pris og der ikke var 3 stk. for 25 kr.

Min datter gik ned til hylden, hvor det viste sig, at han lige havde fjernet skiltene.

Det sagde vi til ham, og ja han havde fjernet skiltene og kunne ikke gøre for at priserne ikke var blevet rettet og det var hans beslutning at vi ikke fik dem til den skiltet pris, så vendte han om og bare gik.

Jeg var målløs over den flabet behandling og tone og oplyste til Damen bag disket, at de har brudt købe loven og at jeg vil skrive en anmeldelse.

Vi handler tit i Føtex i Rosengårdscentret, men fra i dag er det slut og jeg ligger ikke så meget som en krone på madvare, julegaver mv. i Føtex nogensinde mere.

En meget skuffet kunde 🙁

24. oktober 2022

Føtex Roskilde

Føj for s@t@n! Deres WC'er i Bistroen er under al kritik! Urin på gulv og toiletbræt, graffiti over alt som de har prøvet at male over med rulle, låsen på handicap WC'er virker ikke, toiletpapir mangler og rengøringen er ikke eksisterende 🤢
Har klaget til en leder onsdag d. 12/10 som har modtaget klager før, men intet bliver der gjort ved det, heller ikke de gange de har talt om det på møder.
De har ingen løsning på problemet når man spørger dem hvad de har tænkt sig at gøre, og svaret man får er "vi må tage det op på næste møde, igen"
Jeg ville ikke engang skide på gulvet derude, så klamt er det!

Hurtig løsning, ansæt en fleksjobber hvis eneste opgave er at ordne samtlige toiletter i løbet af dagen, hvor svært kan det være!?

18. oktober 2022

Føtex Birkerød uden tilbud

De gode tilbudsvarer findes reelt set ikke i butikken.
I dag ingen tilbud på pizza, berberieandebryst, kyllingeunderlår, hakket oksekød, Spangsberg flødeboller. Det er sidste dag med tilbud på disse varer, men før det heller ikke fundet (op til 4 besøg før).
Det er forståeligt at man ikke kan drive forretning med tilbudsvarer alene, men som det er nu, får man ikke lyst til at kigge efter andre varer.

13. oktober 2022

Føtex Greve Midtby Center

Jeg var i dag inde at handle i min lokale Føtex (Greve Midtby Center) og fandt en "opstilling" (der var et bord med et skilt som proklamerede et Knorr marked) jeg tog 2 af de som kaldes "snack pot" og en pakke med "Asiatisk sovs" hvor der skulle tilsættes kød og få andre ingredienser. Ifølge reklame og skilt, ville hver af disse koste mig 12 kroner. Ved kassen fik jeg i stedet at vide at det kostede 42 kroner i stedet for de 36 kroner som jeg havde regnet mig frem til. Jeg fik at vide at så skulle jeg henvende mig i "Service" (sjældent har man hørt et mere misvisende navn). Efter at have ventet et pænt stykke tid, fik jeg mulighed for at præsentere min sag for Ludvig. Ludvig tog et billede af mine tre varer og sendte det til en kollega? et andet sted. Han forklarede at jeg mente at det burde koste 36 kroner frem for 42 kroner. Jeg kunne høre at svaret var at det var IKKE en fejl, og at den ene vare kostede 18 kroner (selv om den var opstillet sammen med de varer som kostede 12 kroner). Der var ingen mulighed for at forklare at butikken havde lavet opstillingen og mine eneste muligheder var, at betale den fulde pris eller undlade at købe. Jeg valgte det sidste, men fastholder at det er Føtex som har skabt indtrykket af at alle varer på bordet (alle Knorr produkter) kostede 12 kroner stykket i forbindelse med et "Knorr Marked".

Jeg synes IKKE det er i orden at jeg efter at have gjort opmærksom på fejlen og problemet, og have brugt ekstra tid på at stå i kø og vente på en ekspedient, at mine eneste muligheder er at give den pris som en computer giver, eller undlade at handle i Føtex!!!

10. oktober 2022

Elendig købsoplevelse

Elendigt forløb med at forsøge at købe et tv via click og collect, hvilket endte i, at jeg fik beskeden, at tv'et var udsolgt (efter at have ringet til den lokale Føtex for at forespørge på status, da jeg ikke hørte noget om afhentning) på trods af det stod som værende tilgængeligt online.

Da jeg bad om en forklaring via chatten, og bad om mine penge retur, lukkede personen ved navn Emma simpelthen bare chatten ned uden et ord.

I den lokale Føtex kunne den hjælpsomme mand mærkeligt nok slet ikke se min ordre på trods af jeg har både ordrebekræftelse samt meddelelse af tv'et er udsolgt på email, som jeg viste ham + viste ham kvittering på reservationen/betalingen fra mobilepay.

Kontaktede Føtex skriftligt, da beløbet på min konto stadig står som reserveret, og efter en uge er en email modtaget, at de takker for min forståelse, men sagen er endnu ikke behandlet, og jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur.

30. september 2022

Føtex ved Fisketorvet

Jeg bor tæt på Føtex ved Fisketorvet, der er aldrig styr på tingene derinde. Varer mangler ofte at blive fyldt op. Kommer man efter kl 16 er der ingen kurve ved indgangen der sker næsten hver dag. Selv om det er et tidspunkt hvor der ofte er travlt burde de havde extra øje med det. Slagter afdelingen er den eneste afdeling der er styr på. Frugt og grønt er ofte tomt. Alt i alt næste altid en dårlig oplevelse derinde.

24. september 2022

Trist oplevelse i Føtex Grevecentret

Trist oplevelse i Føtex Grevecentret. Købte i går en bøtte Magnesium tabletter, som er emballeret i forseglet plastic. Da det imidlertid var den forkerte bøtte, ville jeg i dag bytte den. Da jeg rettede henvendelse i butikken blev jeg afvist med beskeden om, at man ikke tager kosttilskud retur! Jeg bad om at tale med en ledende medarbejder. Pgl. stod lige ved siden af og oplyste ligeledes, at man ikke tog kosttilskud retur. Forespurgt hvorfor, da bøtten jo var ubrudt forseglet i plast og jeg medbragte kvittering fra i går, svarede han, at det måtte de ikke jf. dansk lovgivning og de vidste jo ikke hvordan jeg havde opbevaret den. (Siden i går!!!) Forespurgt hvilken lov der var tale om, svarede han, at det vidste han ikke!!! Forespurgt hvad han hed svarede han Lasse. Han ville ikke oplyse sit efternavn men oplyste, at han var personalechef i Føtex. Pgl var arrogant og nedladende. Jeg håber ikke at det er måden Føtex oplærer sine medarbejdere!!!

23. september 2022

Svindler de bevidst med priserne?

Føtex Food bredgade har nogle udfordringer kan man god sige. Iøvrigt super genialt at kalde jeres underafdeling for "Føtex Food" når i nu sælger mad. Hvordan kommer i dog på det :D Spøg til side. Det er noget af en blandet oplevelse at handle der i Bredgade. Hoved årsagen til at jeg ville skrive denne anmeldelse var i forhold til deres pris sætning vs hvad man så skal betale ved kassen. De to ting stemmer slet ikke overens. Men der popper også mange andre ting op i min bevidsthed når jeg overvejer hvordan de driver den forretning. Dels virker NOGLE af de unge mennesker de ansætter totalt umotiverede for at yde nogen form for service. Også selvom der ikke er travlt. Nogle af dem ligner noget der har overnattet ude på en bænk og så gået direkte på arbejde. Samme person har jeg set gå forbi "bland selv" slikket og lige dykke hånden ned i en af boksene og nuppe et stykke slik mens han kiggede direkte på mig med et køligt blik.

Det med priserne er en anden sag. Hver gang jeg handler i føtex food så gør jeg som så mange andre. Kigger på varen og så på prisen for at vurdere om det er noget jeg gider at betale. Men den har Føtex åbenbart luret. For når jeg så kommer op til kassen så har de lagt minimum 1-10 kroner på adskillige varer oven i det de har skrevet på skiltet. Det reklamerer jeg så over igen og igen og nogle af medarbejderne er meget forstående og yder selvfølgelig den kundeservice de er ansat til mens andre ikke ander hvad de skal gøre mens nogle er decideret nonchalant og giver sig mere end god tid til at gå ned at tjekke om jeg nu også taler sandt. Men det gør jeg hver gang. Jeg har nu påpeget det adskillige gange gennem et par måneder, men der sker intet. Og det er de samme varer den er gal med med mere. Så hvornår har Føtex tænkt sig, at få styr på deres butik. Medarbejdere er nu engang, hvem de er men priserne må man da kunne fikse så man ikke bliver snydt.

16. september 2022

Er dette din virksomhed?