Jag kontaktade Le Creuset angående min vattenkittel som blivit sträv på insidan. Jag blev trevligt bemött och efter att ha skickat bilder och beskrivit problemet skickade de mig en ny kittel utan kost... Se mere
Jag fick ett fantastiskt fint bemötande när jag kontaktade Le Creuset då min gryta skadats. Jag fick ett snabbt och vänligt svar med utförliga förklaringar till vad som kunde ha hänt. Le Creuset erbjö... Se mere
Jag beställde två hundmatskålar, men när jag fick dom levererade så var båda spruckna. Lite snopen så kontaktade jag kundservice och fick världens bästa bemötande. Så trevlig tjej jag pratade med som... Se mere
Le Creuset har tillverkat färgstarka gjutjärnsgrytor i sin franska gjuteri sedan 1925 och är idag världskända för sina färgrika och mångsidiga köksredskap. En funktionell design gör produkterna idealiska för både nybörjare och erfarna kockar, så att du tryggt kan välkomna färgerna i köket.
Taastrup Hovedgade 12, 2630, Taastrup, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
LeCreuset är ett företag precis i min smak! Produkter för köket med stor kvalitet. Det finns väldigt mycket att välja på. Att de är vackra är ett plus!
Leveranser som är snabba och kommer till dörren är perfekt!
Jag återkommer ofta och kompletterar nytt till köket!,
Camilla Brolin Solna

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Vilken otroligt bra service !! Jag efterfrågade en reservdel till min kvarn men den fanns inte att få tag på. Då skickade de en helt ny kvarn till mig . Mycket trevlig och kunnig kundservice. Kommer absolut att fortsätta att köpa Le Creuset produkter. Kvalitet som håller år efter år

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Hade beställt 4 pepparkvarnar istället för två salt och två peppar från en annan sida. När jag bad dem om bara knoppar för att byta ut ”P” mot ”S” eller byta hela kvarnen sa dem att det inte går. Eftersom kvarnarna var ifrån Le Creuset tänkte jag att jag kunde fråga om jag kunde köpa bara ”S” knoppar, men de erbjud att skicka dem utan kostad till mig, hur snabbt och smidigt som helst! Tack sp hemskt mycket för denna underbara service.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Le Creuset har ett fantastiskt kund fokus, man vill alltid göra det bästa för kunden.
Otroligt fint bemötande från kundtjänst, snabba svar och bra engagemang.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Mycket trevligt och ett professionellt bemötande av "Customer Service- Amalie🌺"
Tack för hjälpen!

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
As i have noticed before, Le Creuset takes customer satisfaction very serious.
I bought a non stick pan which didn't deliver on the promise. Reached out and got a plan replaced, while I moved countries and had to have it sent somewhere completely different.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Jag är väldigt nöjd med bemötandet och kundservice, snabb återkoppling. Mycket bra kvalité på gjutjärnsgrytor och de är jättefina.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Snabb och relevant återkoppling på reklamation.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
En fantastiskt kundbemötande både med Le Creuset online och i affären på Nybrogatan 7 i Stockholm. Jag är en mycket nöjd kund på Le Creuset.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
I just experienced the best customer service with Le Creuset ever!!
So we received a Le Creuset cast iron pot as a Christmas gift roughly 8-10 years ago. and recently we saw the pot is missing some coating at the bottom. so we reached out to the customer service. Since it is quite a whle ago and we changed the banks etc., so we could not find the receipt for the pot, all we know is we bought it at Cervera on Kungsgatan.
The customer servic team (Amelia) was very patient with us during the whole process and in the end they decided to give us a brand new pot as a nice gesture.
This is definitley amazing. I know they have life time warranty, but without a receipt, i am happily surprised that they gave us a new pot anyway.
Will continue to support this brand!

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Mejlade Le creuset kundtjänst den 30/9 då jag upptäckte ett hål i botten av min stekgryta. De svarade dagen efter. Inom en vecka och några mejlkonversationer hade vi rett ut allt och den 8/10 fick jag en ny gryta. Mycket nöjd!

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Har 3 grytor från le creuset och 2 av dessa grytor har fått flera rostfläckar på locken, har skrivit om detta problem 2 olika tillfällen men ingen hjälp får jag. Jag får bara bortförklaringar till varför fläckarna kan uppstå och sen får jag en rekommendation att inte tvätta i diskmaskin när det ändå står att produkten tål maskindisk samt att gnida kanterna regelbundet med matolja. När kan jag få hjälp där er "livsgaranti"kan gälla? Är väldigt missnöjd!!!

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
De tar verkligen kundnöjdhet på allvar genom att gå bortom vad de måste för den.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Min gryta fick en liten skada i botten, emalj lossnade. Förmodligen har jag värmt eller kylt för hastigt så emsljen krackelerat.
Trots att detta INTE är reklamationsgrundande erbjuder sig Le Creuset att ge mig en ny gryta!
Fantastisk kundvård! Kommer nog att köpa fler saker från dem.
Anders Lindgren

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Customer service is caring and superb. Reply fast and act fast. Professional and knows about their pot. I’m very happy with their service and my new pot!
Jag blev bra bemöten efter en gryta gick sönder och fick en ny levererad. Det var iof lite krångligare att få en ny gryte levererad än man hade kunnat önska, men trots allt så var kundservice trevliga och snabba på att svara.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Att satsa på kvalitet inser nog de flesta att det lönar sig i längden. Men något galet kan ju hända det bästa. Tog därför kontakt för eventuell reklamation eller möjligen garanti. Den snabba handläggningen och lösningen på problemet tog nästan andan ur en. Kan inte annat påstå än det var förstklassigt, finner inte fler superlativ. Mer än nöjd!!
Le Creuset ”fore ever”….