Jag kontaktade Le Creuset angående min vattenkittel som blivit sträv på insidan. Jag blev trevligt bemött och efter att ha skickat bilder och beskrivit problemet skickade de mig en ny kittel utan kost... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag beställde två hundmatskålar, men när jag fick dom levererade så var båda spruckna. Lite snopen så kontaktade jag kundservice och fick världens bästa bemötande. Så trevlig tjej jag pratade med som... Se mere
Hade beställt 4 pepparkvarnar istället för två salt och två peppar från en annan sida. När jag bad dem om bara knoppar för att byta ut ”P” mot ”S” eller byta hela kvarnen sa dem att det inte går. Efte... Se mere
Virksomheden har svaret
Le Creuset har tillverkat färgstarka gjutjärnsgrytor i sin franska gjuteri sedan 1925 och är idag världskända för sina färgrika och mångsidiga köksredskap. En funktionell design gör produkterna idealiska för både nybörjare och erfarna kockar, så att du tryggt kan välkomna färgerna i köket.
Taastrup Hovedgade 12, 2630, Taastrup, Danmark
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vidrig kundtjänst och bullshit med livstidsgaranti. Har haft Le Creuset produkter i flera år, men efter att jag ville få hjälp med min gryta var allt bara dåligt. Överprisade produket som jag kommer sälja eller slänga, tänker inte stötta dem mer.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Otroligt bra kundservice! Väldigt bra produkter också, 10/10.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Jag fick fin hjälp med en kvarn som hade gått sönder, tusen tack!!
Tack till Le creuset (Helen) för bra produkter och snabb återkoppling och hantering från kundservice!

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Fick hjälp med ny panna trots att det ej var garantiärende och fick tips med hur jag på ett bättre sätt rengör min panna i framtiden.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Jag fick ett fantastiskt fint bemötande när jag kontaktade Le Creuset då min gryta skadats. Jag fick ett snabbt och vänligt svar med utförliga förklaringar till vad som kunde ha hänt. Le Creuset erbjöd mig en ny gryta som ersättning trots att kraven för garanti inte helt var uppfyllda. Det är det bästa bemötande jag fått när jag kontaktat ett företag för något jag köpt.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
En skål i min beställning hade en flisa av på kanten vid leverans. Kontaktade le creuset direkt och en ny skål skickades omgående ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Perfekt service. Tack

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Jag mailade Le Creuset om problem med min pepparkvarn. Och fick det absoluta bästa bemötandet av Amalie Nielsen på serviceavdelningen.
Stort tack för att du löste mitt problem.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Fantastisk kundservice gällande en reklamation. Produkterna blir värda varenda krona när man blir så här fint bemött.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Min pepparkvarn fick ett mekaniskt fel som gjorde att den slutade fungera. Pepparkvarnen var bara några år gammal. Trots att jag inte hade kvar kvittot hjälpte kundtjänst mig så att jag kunde få en ny pepparkvarn. Fantastisk service Le Creuset!

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Min gjutjärnsgryta sprack i botten efter sju års intensiv användning. Le Creuset gav mig en ny helt utan kostnad.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Jättebra bemötande vid reklamation. Tack så mycket för hjälpen!

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Kontaktade dem gällande att emaljen spruckit och per deras garanti så skickar den en ny till mig. Oerhört nöjd och kommer köpa fler produkter från Le Creuset.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Stort tack till La Crousette för en fantastisk service! Jag blev bemött på ett otroligt trevligt och professionellt sätt. Er kundservice är verkligen i toppklass, och jag uppskattar er hjälpsamhet. Jag kommer definitivt att fortsätta handla hos er och rekommenderar er varmt till andra.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Behövde en reservdel till en pepparkvarn när det gick sönder. Support var snabba att hjälpa till och ersätta hela kvarnen.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Otroligt bra produkter och en utmärkt service. Kan bara rekommenderas.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Le Creuset hanterade en reklamation på bästa tänkbara sätt. Ni får en tacksam kund som kommer att ge er mina varmaste rekommendationer framöver.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Beställde en vara som vid uppackande var trasig.
Felanmälde direkt genom Le Creuset hemsida och inkluderade foton av transportembalage och den trasiga varan.
En handläggare hörde av sig tämligen snabbt för kompletterande information och skickade en ny vara.
Le Creuset hantering av ärendet är precis på det sättet man vill bli bemött, och få ett ärende hanterat när man fått ett problem. Enkel felanmälan, snabb hantering och återkoppling, följt av en ny vara som levererad inom rimlig tid.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Utmärkt service! Köper gärna deras produkter samt rekommenderar varmt dem till mina bekanta.

Besvarelse fra Le Creuset Sverige
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.