HouseofLingerie Anmeldelser

3,6

Bestilte et sæt til min kones fødselsdag. Selv om det var markeret på lager varede det 20 dage inden pakken kom. I mellemtiden var sættet faldet i pris (rabat tilbud), men der blev dog trukket det fu... Se mere

Stort udvalg til okay priser. Holder form og farve selv efter flere gange vask. Super nemt at kunne få overblikket av varer efter str. Sparer masser af tid. Burde dog være nemmere at få overblik i... Se mere

House of Lingerie, de har det flotteste lingerie jeg har kunnet finde nogle steder. Det passer perfekt hver eneste sæt. Deres service er i top. De imødekommer og fornyer sig hele tiden på absolut beds... Se mere

Super nem hjemmeside, Super levering og fantatiske udvalg af vare! Jeg synes hjemmesiden er dejlig nem for forbrugeren samt har et smukt design. Jeg bestilte de flotteste vare, som var i perfe... Se mere

1. Undertøjsbutik
  2. Lingeributik
  3. Badetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gratis fragt på alle ordre over 599 kr! Gratis ombytning på alle ordre - benyt blot det vedlagte returlabel! Bestil inden kl. 13.00 så sender vi din bestilling samme hverdag. Benyt ViaBill - og delbetal helt rente- & gebyrfrit. House of Lingerie vil gerne hjælpe kvinder med at føle sig mere feminine, smukke, sexede og selvsikre. Lingerie handler nemlig ikke kun om at se godt ud. Det handler også om hvad det får dig til at føle – også selvom der ikke er nogen der kan se hvad du har på inde under tøjet.

Middel

super hurtig levering

jeg fik sendt undertøjet meget hurtigt, og jeg synes kvaliteten af House of lingerie er helt i top.

19. maj 2016

Kære Maria,

Tak for din anmeldelse!

Sikke en masse dejlig ros! Det elsker vi :-) Tak for dine søde ord – det betyder meget for os.

Love, House of Lingerie

🌟🌟🌟🌟

Hurtig ekspedition/levering - rigtig god hjælp i kundeservice - fine varer....det ENESTE der trækker ned er at det er ærgeligt at den pinke farve ikke matcher billederne.....men derudover en rigtig god oplevelse at handle der.

18. maj 2016

Kære Christina,

Tak for din anmeldelse og de søde ord. Desværre er det utroligt svært at gengive den præcise produktfarve over nettet, men vi gør alt for at vores billeder skal være så tætte på virkeligheden som muligt.

Vi er glade for at du havde en god oplevelse trods dette :-)

Mvh. House of Lingerie

Dårlig kundeoplevelse

Jeg har handlet med House of Lingeri, men gør det ALDRIG igen.

Efter at have prøvet et sæt undertøj som ikke passede, returnerede jeg det, men kan ikke få mine penge retur.
De påstår jeg har ødelagt en BH ved prøvning... Hvilket er absurd, for den er kun prøvet - intet andet... ( ifølge dem er BH ikke prøvet almindeligt... - har ingen ide om hvad jeg skulle ha gjort anderledes end at prøve og tage af igen )
Kundeservice incl. deres chef - har ingen sans for hvordan man behandler sine kunder.
Jeg vil fremover købe undertøj i almindelige butikker, så man ikke står her og betaler flere hundrede kr. for at prøve en vare...

Så blot en advarsel til dig - som overvejer at handle med dem !

Tilføjelse 26/5 2017
Efter anmodning på både mail 17/5 , og igen pr telefon 19/5 til kundeservice, har jeg anmodet om at få returneret den påståede ødelagte BH - mod de ville fremsende link til betaling af porto. Intet er sket nu 9 dage senere.

Jeg er klar over jeg kan skrive til jer direkte - hvilket er gjort før dette.
Jeg har valgt at skrive herinde - da i ikke reagerede.
Har modtaget alt andet korrospondance fra jer, så Gmail fejler ikke noget !!
Det her viser lige præcis hvad jeg mener andre bør vide om jeres måde at behandle kunderne på... Så tak for svar !! Held og lykke til jer!!

Link er modtaget og betalt - jeg kan referere til samtale med din chef - hvor han sagde han skulle have yderlige billeder, og jeg kan gensende mail hvori jeg beder om at få den retur... Så lad nu vær med at nægte... Sætter den gerne herind - for at fastslå hvad det er i forsøger!

18. maj 2016

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse. Vi kan dog ikke genkende dit beskrevne forløb.

Du har returneret flere sæt, som vi har godkendt og refunderet betalingen af, dog har vi afvist en bh som du har beskadiget ved at bukke bøjlen i forskellige vinkler, sådan at den originale form er ødelagt.

Som nævnt i samtalen med vores kundechef, ændrer vi ikke på vores returregler på trods af trusler om Trustpilot og dårlige anmeldelser. Vi kan desværre ikke efterkomme dit krav om tilbagebetaling, da du ikke har overholdt vores returregler, hvilket også fremgår synligt på den fremsendte billeddokumentation af bh’en.

Vi sætter en stor ære i at alle vores produkter er nye og ubrugte når de kommer frem til vores kunder, og derfor kan vi naturligvis ikke kreditere dit beskadigede produkt.

Vi beklager at du har fået en dårlig oplevelse, men vores returregler er klare og tydelige - og gældende for alle vores kunder for at sikre en høj kvalitet.

Mvh. House of Lingerie

26.01 - Svar til redigeret anmeldelse:
Vi kan desværre ikke stå på mål for om du modtager mails via Gmail - den skal du tage med Google. Vi har gensendt opkrævning til dig igen.
Ps. Er du opmærksom på at du kan skrive til vores kundeservice istedet for på trustpilot hvis du har spørgsmål eller mangler noget?

26.01 - Svar til ny redigeret anmeldelse:
Jeg bliver nødt til at rette dig igen - du tager jo aldrig kontakt til os og derfor er det jo meget svært at hjælpe dig. Istedet gemmer du dig i dette forum.
Vær sød at bekræfte modtagelsen af den gensendt mail på betalingslinket!

26.01 - Svar til ny redigeret anmeldelse:
Det er korrekt vi tager yderligere billeder af skaden inden sende den retur - od det er vores kundechef der han lavet betalingsopkævning til efter jeres telefonsamtale.d. 19/05 - Vi forsøger skam ikke noget andet end at svare på dine påstande og forsøger at hjælpe dig med denne kedelige sag. Kan oplyse dig at vi sende den afsted idag og herefter afslutter vi sagen.

Dårlig service

Lækkert udvalg - Dårlig bytteservice !! Hold jer væk eller handel et andet sted.

24. november 2015

Kære Allan,
Tak for din søde ord om vores udvalg, dog er vi ikke enig med dig i vurdering af vores service.

Forløb:
23.10 Du afhenter din forsendelse i pakkeshoppen.
13.11 Du skriver til kundeservice omkring bytte (21 dage efter modtagelsen) allerede for sent iht. returbetingelser
22.11 Beder du om en returlabel – hvor vores kundeservice gør din opmærksom på at din fortrydelsesret er udløbet. Hvorefter denne anmeldelse fordi du ikke har overholdt vores simple betingelser.

Vores returregler er udarbejdet i samarbejde med E-mærket fonden og som alle andre web butikker har du 14 dages fortrydelsesret og dem har du ikke overholdt.

Rigtig god service

Jeg bestilte nogle vare, og fortrød så senere. Jeg returnerede varen med den returlabel der var med, og et par dage senere var pengene på min konto.
Jeg er fuldt ud tilfreds med den service som jeg fik hos House of Lingeri, vil helt sikkert handle der igen!

9. november 2015

SUPERSERVICE - intet mindre!

Jeg har flere gange handlet online ved Houseoflingerie, og er hver gang blevet positivt overrasket. Altid hurtig ekspedition og pænt pakket ind i silkepapir...som lige gir' "det sidste"

Det er helt sikkert at jeg fortsat handler ved Houseoflingerie, ligesom jeg gerne anbefaler butikken til andre.

30. oktober 2015

Penge retur.

Sendte undertøj retur, da det ikke passede i størrelsen, vedlagt retur seddel. Sendte også returseddel på mail, samme da pakken blev returneret.
Jeg har på intet tidspunkt fået en meddelelse om, at de har modtaget pakken retur og da jeg tjekkede min bankkonto var beløbet, ikke blevet overført.
Jeg kontaktede House of lingeri via mail, der var nu gået 6 dage siden de havde modtaget pakken, kunne jeg se via trackingnummer. Fik blot svar tilbage, at der typisk går 4 - 7 dage inden jeg modtager en returopgørelse fra dem. Siden er der intet sket. Mit råd må være, lad være med at købe noget hos House of lingeri. Jeg skulle alligevel have rettet mig efter andre anmeldelser på trustpilot.

30. oktober 2015

Kære Søren (Anette),

Vi er naturligvis kede af din anmeldelser. Og vi kan ikke rigtigt genkende din anmeldelser eller finde nogen henvendelse til kundeservice siden d. 15.10 og den henvendelse i har skrevet 6:47 efter jeres Trustpilot anmeldelse.

Forløb:.

20.10 Modtager vi forsendelsen.
22.10 Vi returbehandler vi den og udsender returopgørelse via mail.
23.10 Vores betalingsystem sender pengene tilbage til kreditkort.

Afslutningsvis er det korrekt som du nogen har læst, at vi har 6-8 hverdagsdag behandlingstid fra modtagelsen af returpakken og som vi skriver i den returmail du har modtaget, at der kan gå op til 10 dage før du kan se betalingen.

Super service & lynhurtig betjening

Det var først gang jeg bestilte noget fra houseoflingerie, men absolut ikke sidste gang. Jeg bestilt noget lingeri, som viste sig at være for lille. Den blev retirneret og en større størrelse bestilt. Både bestilling og ombytningen blev klaret i løbet af en uge og ingen forsendelse omkostninger for ombytningen. Det er super service og lynhurtig betjening :-) Super oplevelse og bestemt ikke den sidste handel hos jer.

17. oktober 2015

Lynhurtigt levering og super service

Købte noget til kæresten og opdagede det var forkert størrelse og fik annulleret købet for så at købe den korrekte størrelse. Den ene vare faldt ikke i min kæreste smag, så tilbage med den medfølgende returseddel og bestille jeg anden model. Let og smertefrit og uden komplikationer og alt sammen inden for den samme uge. De har den hurtigst leveringsservice jeg har oplevet.

17. oktober 2015

Fantatisk kundeservice

Jeg kontaktede Houseoflingerie, da de har lingeri i mange størrelser og selv om der mange informationer på hjemmesiden ringede til dem.
Det er yderst sjældent, at jeg har mødt større hjælpsomhed og det var endda en herre hjalp mig. Stor kendskab til produkterne og masse af gode råd til at finde den rigtige vare.

Jeg vil med stor glæde anbefale Houseoflingerie

16. oktober 2015

Hej Thomas,

Du er altid til at kontakte vores kundeservice hvis du har behov for hjælp eller gode råd.

Kundeservice

Hurtig og perfekt handel.

Hurtig levering. Super betjening ved personlig henvendelse. Kan klart anbefales.

14. oktober 2015

Hej Claus,

Tak for de søde ord!

Fantatisk service

Super service! Jeg stod i en hastesag, da jeg var brændt af af en anden webshop. Houseoflingerie tjekkede hurtigt lagerbeholdning på den ønskede vare. Dagen efter havde jeg forsendelsen. Top professionelt! Her handler jeg helt klart igen.

13. oktober 2015

Hej Pia,

Husk du kan altid ringe til vores kundeservice og få hjælp.

Kundeservice

Hurtigste levering og bedste kundesupport

Har aldrig fået så hurtig levering.og.de svarer også om søndagen? Alle mine spørgsmål blev klaret præcist og professionelt. :-)

12. oktober 2015

Hej Emma,

Tak for de søde ord.

Utroligt dårlig kundeservice

Min mand købte bh, trusse og hofteholder til mig, samme mærke og på billederne sat sammen som et sæt.
Desværre passer hofteholderen ikke. Trusser i samme str. sidder perfekt. Jeg kontakter kundeservice, vi taler om tingene, undrer os over at de ikke passer sammen i størrelsen, men bliver enige om, at hofteholderen skal returneres, med en note om, at der er uoverensstemmelser i størrelsen.
Så langt, så godt.
De sender en ny hofteholder, vælger dog at sende den i et nr. større end tidligere. Tja jo, jeg prøvede, kunne stadig ikke passe hofteholdere, men den viser sig så også at være mindre end trusserne, på trods af at den står til at være et nummer større.
Denne gang malier jeg med kundeservice, som nu ikke mener der er noget galt med størrelsen på hofteholderen. De mener endda at der skal måles ud på taljen. Jeg undrer mig over dette, da hofteholderet på billedet af af sættet sidder på hoften.
De tilbyder så at jeg kan returnere hofteholderen og så få den krediteret. Jeg maler tilbage, at jeg så gerne vil returnere hele sættet, da det jo er købt som et sådan.
Det kan jeg så ikke, da de ikke mener det er købt som et sæt.
Ærligt talt gider jeg ikke bøvle mere i det nu. Jeg kan kun konstatere at det er den dårligste kundeservice, jeg nok nogensinde har oplevet, og hverken min mand eller jeg kommer til at købe derfra igen.

Svar til Houseoflingeri.

Ih guder hvor er I dog grove. At offentliggøre en kundes størrelser, må da være under lavmålet for et firma, der som I jo skal være diskrete og satse på kunders tillid!

Jeg har på intet tidspunkt oplyst, at jeg er atypisk i størrelse. Faktisk er det mere end normalt at ligge mellem m/l, hvilket jeg som skrevet normalt gør (nu har I jo offentliggjort mine mål, så jeg kan lige så godt fortsætte). Derudover er det også mere end normalt at taljen er en del slankere end hoften, som min er.
Derudover så sidder hofteholderen fra Wiesmann p-24 som er den vi købte, ikke i taljen, som man kan se på billedet på jeres hjemmeside, og I skriver selv i en mail (ps jeg har også hele vores korrespondance) at sættet skal passe sammen i str. Det gør det jo så ikke..............

Nu vil jeg ikke spilde mere krudt på jer. Når I går så vidt som at offentliggøre en kundes størrelse, så vil jeg nødigt ud i at se jer gå endnu mere under lavmålet. Heldigvis bliver anmeldelse dog hængende her, og jeg håber den kan hjælpe andre til ikke at blive udsat for SÅ dårlig en oplevelse hos jer!

PS - Jeg ventede i mere end 3 uger!!!! på den byttede hofteholder, så selvfølgelig er tiden udløbet på det andet lingeri, der passer til. Det hele blev jo i første omgang modtaget på samme tid.

Sidste svar i denne sag:
Vel kan I da så være diskrete. Det er på ingen måde nødvendigt at nævne nogle størrelser offentligt. Det eneste I får ud af det, er klart at vise fremtidige kunder der tjekker jer her på Trustpilot, at man ikke med sindsro kan vise jer tillid.
Jep, jeg redigerende. 2 gange grundet link og en gang grundet stavefejl ;-)

12. oktober 2015

Kære Dinne,

Vi er kede af høre din utilfredshed med vores kundeservice.

Jeg har gennemgået din korrespondance og telefonsamtaler med vores kundeservice. og som vi også har skrevet til dig tidligere via kundeservice er der intet galt med de produkter du har købt. I forbindelse med din kontakt til vores kundeservice har du oplyst, at du har en atypiske kropsform og ligger imellem størrelser og derfor ikke altid kunne passe normale størrelse.

Der ikke tale om et sæt, men tre enkelt dele der sammensættes til sæt og du har ligeledes oplyst at de to andre dele sidder perfekt.

I forbindelse med din ombytnings sag har vi kontrolleret hofteholder som overholder fabrikkens opgivet mål for Large og herefter sendt dig din en XLarge efter dit eget ønske. Som du skrev i din mail ønskede du ikke, at prøve XXL pga. forfængelighed og derfor har vi tilbudt dig, at returnere hofteholderen.

Da de to andre produkterne er udenfor fortrydelsesretperiode og når du har smidt originale emballagen ud kan vi ikke tilbyde dig kreditering i henhold til vores returbetingelser.

Kommentar til redigeret anmeldelse:

Det utroligt svært, at være diskret når du vælger, at starte en dialog i offentligt forum som Trustpilot og derfor tillader vi os naturligvis at svare på alle anmeldelse og som du ved er der altid to siden af en sag. Med hensyn til din kommentar omkring ventetiden er korrekt at du ventet i 3 uger, da sagen er først blevet behandlet som en reklamation da du mente, at hofteholder ikke stemmet overens med de opgivet størrelser - efter vi har kontrolleret dette og fået reference målene fra Wiesmann har vi så ændret din sag om til en ombytnings sag hvor din nye hofteholder desværre var i restordre og derfor den ekstra leveringstid.

Afslutningsvis skriver du, at du ikke vil spilde mere krudt på denne sag, men alligevel ændre du denne anmeldelse 3 gange og vi beklager at du ikke er tilfreds med vores service, men produkterne fejler ikke noget og vi forsøgt yde dig den bedste service vil at lave ekstraordinær ombytning efter den første ombytning som du har afslået.

Kommentar til redigeret anmeldelse nr.4:
Som tidligere skrevet har vi blot beskrevet forløbet omkring dit køb så læserne af anmeldelse selv kan danne sig mening omkring din påstand.

Vi har tusindvis af glade kunder der handler med os, og da vi ikke betaler os til gode anmeldelser eller opfordre vores kunder til bruge dette forum er disse anmeldelser kun en promile af vores kundens købeoplevelser.

Meget dårlig returnering af penge

D. 7. maj køber jeg varer hos jer. Disse modtages d. 16.maj og jeg returnerer dem efterfølgende. D. 19. maj får jeg besked pr. mail at i har modtaget dem. D. 19. juni får jeg besked pr. mail at jeg får refunderet mine penge. D. 6. august skriver jeg til jer igen, da jeg stadig ikke har fået mine penge retur. I forklarer årsagen, jeg fremsender nye oplysninger til jer, men ...... jeg har stadig ikke fået mine penge retur.
Det er snart 4 måneder siden denne ordre startede og er stadig ikke afsluttet. Det er jo fuldstændigt vanvittigt, at jeg stadig ikke har fået mine penge retur. Det er under al kritik.

27. august 2015

Hej Tina,

Du har fuldstændig ret, at helt uacceptabelt at vente 30 dage på tilbagebetaling. Som du ved har vi forsøgt, at tilbagebetale beløbet til dit MasterCard i starten af August, men desværre har kortudbyderen afvist tilbagebetaling. Derfor skrev vi også til dig d. 19/8 om et kontonummer og herefter fejlede vores system, da vi fejlagtigt har indbetalt dine penge på din konto som et tilgodebevis. Fejlen er rettet og vi har manuelt tilbagebetalt til din bankkonto idag.

Vi skal beklage den tekniskefejl og hele forløbet. Vi har idag bedt vores kortudbyder og fremkomme med en bedre løsning så vi fange fejlen omgående og ikke et måned efter du har tabt tålmodigheden.

Service i Særklasse

Efter flere handler hele huset har haft glæde af, kan jeg kun anbefale dem.
Super flinke og hurtige at snakke med!.

19. august 2015

Hej Frank,

Tak for de søde ord! Vi glæder os til at levere den næste ordre til dig :-)

Hold jer væk

Har returneret 2 varer. Det gik 15 dage, før jeg modtog mine penge retur.
De returnerede penge for 2 forkerte varer (som er billigere)
Så har de fratrukket 50 for ødelagt emballage. De 2 varer blev returneret i 2 æsker indpakket i en plastpose, som var viklet 5 gange rundt. Returneret med GLS (og betalt 39 for det). Billede af æskerne er sendt og de har fået lidt tryk i kanten, men intet med selve varen at gøre.
Hvis de mener æskerne er beskadiget undrer jeg mig over det ikke meldes til GLS, når det er deres samarbejdspartner.
Ellers lækre varer, bare synd de ikke er kundevenlige for sølle 50,00 ;-) Med den behandling for de småpenge, køber jeg aldrig noget igen.

Som svar på jeres svar:
Jeg har fået jeres mail, og vi bliver jo aldrig enige om at æsken er itu eller ej. Det eneste jeg kan se ændret på æskerne er, at de er blevet åbnet. Varerne er intakt og kan ikke forstå jeres udmeldelse om, at varerne uden intakte æsker er usælgelige. I burde da som firma ikke fremsende en æske pr. post, som ikke kan tåle lidt "slag". Det er fuldstændig uforstående og INTET omkring dette er oplyst på jeres hjemmeside. Jeg har i 20 år fremsendte pakker i plastposter, hvor tape er viklet om. Aldrig har jeg oplevet dette ikke er forsvarlig sendt.
Selvfølgelig har jeg for længst lavet en henvendelse til emærket.

Svar på jeres svar:
I har først nu tilføjet at der bliver trukket et gebyr for ødelagt emballage!!. Jeg har ledt og ledt på jeres hjemmeside omkring denne oplysning, og i kunne på det tidspunkt ikke selv henvise til oplysningen. I har sendt mig et billede af den emballage i vurderer som ødelagt, og kan kun sige at det vurderer jeg langt fra. Æskerne har fået en smule tryk, og ja - er det lig med ødelagt? Hvis jeg har oplyst flere gange, så har jeg ikke sendt æskerne tilbage i jeres emballage grundet at denne emballage var 10 gange større end æskerne, og ville der ikke være stor sandsynlig for tryk på den måde?
Det fremsendte billede ser også noget mystisk ud. Jeg er kun i besiddelse af grønne plasticposer til returnering. Billedet i har sendt, er posen hvid og det var 2 ens trusser jeg sendte retur. På billedet er æskerne 2 farver. Desuden kunne æskerne ikke været bedre beskyttet af en pose, som er viklet rundt om æskerne 5 gange.

Jeg gider simpelthen ikke bruge mere tid på jer eller den sag for 120,00. Resultatet er bare at jeg bestemt ikke anbefaler jer til andre eller køber hos jer igen.

Ændrer min historie, ej stop nu :-(( !!! Tror vidst nok det er jer der burde erkende, at den er helt galt. Får tilbagebetaling for forkerte varer, og bliver trukket for 2 små æske-emballage på 50,00 kr. Hvis disse æsker ikke må få en smule tryg ved transport, så lav da for hulen nogle, som kan tåle det. Det har intet med den bestilte vare at gøre. Hvis jeg køber undertøj ved andre får jeg da også mine varer pakket i en æske, hvis jeg fortryder købet og æsken er trykket/ødelagt/bortkommet, får jeg da altid mine penge retur eller kan ombytte til andet....
OPLYS klart og tydeligt hvad det koster, hvis der sker en smule tryk ved returneringen.

12. august 2015

Hej Helle,

Vi kan se, at 8 mails vi svaret på idag ikke er nok for dig og derfor svarer vi naturligvis også på denne og vi er naturligvis da kede af, at du ikke mener at vi er kundevenlige.

Men vi bliver nødt til at rette lidt på din historie da den ikke rigtig stemmer overens med virkeligheden, da du har sendt to trusser tilbage som ankom d. 28/7 og afsluttet hos os d. 7/8 altså 9 hverdage.

Først og fremmest påstår du, at du har leveret et par hvide og sorte trusser tilbage. Desværre har du to sendt to par sorte trusser tilbage (Se fremsendte billeder - de billige) dog i den korrekte emballage, men desværre har du valgt at tilsidesætte vores returvejledning på vores hjemmesiden og sendt dem tilbage i plasticpose hvilket ikke på nogen måde kan betragtes som forsvarlige emballage.

Vi har sendt dig billededokumentation af den ødelagte forsendelse og de ødelagte produktemballager som du naturligvis ikke har kommentere på og som du også kan se er produktemballagen fuldstændig ødelagte og derfor skal vi bestille nyt produktemballage hjem fra fabrikken før vi kan sælge dem igen og det har vi fastsat til 25 kr. per beskadiget emballage istedet for at afvise din retursag.

Vi kan godt forstå at det er surt, men ligesom vi har afvist fuld refundering vil GLS som nu står for tur også afvise dit krav da, man på ingen måde kan betragte en plasticpose som forsvarlige forsendelsesemballage og derfor kan GLS naturligvis heller ikke være ansvarlige for den manglende indpakning.

Afslutningsvis har vi anbefalet dig, at kontakte E-handelsfonden hvis du er tvivl om dine forbrugerrettigheder og vi vil anbefale dig fremover om at læse leveringsbetingelser og ikke mindst returbetingelserne. Da hele den sag kunne have været undgået hvis du blot havde fulgt de 5 simple råd og sendt tilbage i samme kasse som du modtog i.

Ps. tak for de søde ord omkring vores "lækre varer" det syntes vi også de er! - vi håber, at du efter lidt eftertænksomhed måske godt at se problemet og vi håber da at se dig igen som kunde til vores butik i fremtiden.

Tillæg til redigeret anmeldelse:

Du ikke har fulgt vores returvejledning og endnu engang kan vi kun sige, at du skulle have benytte vores forsendelse emballage til returnering så havde du ikke stået i dette problem.

Vi tillader os lige at indsætte vores tekst fra hjemmesiden så der ikke er flere misforståelser:

Returnering
Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har modtaget forsendelsen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

- Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan IKKE sende varerne retur i en kuvert eller prøvepose o.lign.
- Varerne skal returneres i de originale produktemballager, samt i en stærk transportemballage, tilsvarende den du modtog i.
- Hvis produktemballagerne bliver beskadiget i transporten, som følge af en uhensigtsmæssig transportemballage, trækker vi et gebyr for at erstatte ødelagt produktemballager.
- Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
- Du betaler fragten
- Du kan benytte den returlabel vi har lagt ved dine varer. Benytter du vores returlabel koster fragten dig 39 DKK
- Du kan benytte GLS. Du kan indlevere returpakken på nærmeste GLS pakkeshop eller depot.

Svar på ny redigeret anmeldelse:

Kære Helle,

Det er nu 3 gang du ændre din historie og endnu gang kan vi kun konstatere, at du ikke har overholdt vores returbetingelser og dette kunne have været løst hvis du havde fulgt vores vejledning og brugt vores forsendelsesemballage.

Opdatering 12.10.2015:
Vi har modtaget svar fra E-mærkefonden, at din klage er blevet afvist og vi har håndteret sagen korrekt og derfor afslutter vi hermed sagen

Thumbs up hele vejen, næsten.

Super hurtig levering.
Lækkert udvalg og virkelig lækker kvalitet til fornuftige priser
Foretrukne sted at handle undertøj til kæresten.

Eneste minus er at der trækkes gebyr for brug af Mastercard, det er der altså ikke ret mange andre steder jeg handler der gør.

Svar til jeres feedback 9/7:
Du har ret, det er gratis at handle med Dankort, men hvis man ikke har et Dankort..
Og ja det står også i jeres handelsbetingelser, at der er gebyr ved betaling med Mastercard, men det ændrer ikke ved at der ikke er ret mange andre steder jeg handler der netop ikke tager dette gebyr.
Ville gerne have givet 4 ja måske 5 stjerner for udvalg, kvalitet og pris, men det gebyr sammenholdt med andre steder jeg handler der ikke tager gebyr, det trækker ned.

8. juli 2015

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse! Vi er da kede af du "kun" syntes vores service er 3 stjerner værd på grund af et kreditkortgebyr og det fremgår også af vores handlebetingelser og ligeledes når du tjekke ud i kassen. Og det er jo altid gratis at handle med Dankort.