Bestilte et sæt til min kones fødselsdag. Selv om det var markeret på lager varede det 20 dage inden pakken kom. I mellemtiden var sættet faldet i pris (rabat tilbud), men der blev dog trukket det fu... Se mere
Stort udvalg til okay priser. Holder form og farve selv efter flere gange vask. Super nemt at kunne få overblikket av varer efter str. Sparer masser af tid. Burde dog være nemmere at få overblik i... Se mere
House of Lingerie, de har det flotteste lingerie jeg har kunnet finde nogle steder. Det passer perfekt hver eneste sæt. Deres service er i top. De imødekommer og fornyer sig hele tiden på absolut beds... Se mere
Super nem hjemmeside, Super levering og fantatiske udvalg af vare! Jeg synes hjemmesiden er dejlig nem for forbrugeren samt har et smukt design. Jeg bestilte de flotteste vare, som var i perfe... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Gratis fragt på alle ordre over 599 kr! Gratis ombytning på alle ordre - benyt blot det vedlagte returlabel! Bestil inden kl. 13.00 så sender vi din bestilling samme hverdag. Benyt ViaBill - og delbetal helt rente- & gebyrfrit. House of Lingerie vil gerne hjælpe kvinder med at føle sig mere feminine, smukke, sexede og selvsikre. Lingerie handler nemlig ikke kun om at se godt ud. Det handler også om hvad det får dig til at føle – også selvom der ikke er nogen der kan se hvad du har på inde under tøjet.
Hammerholmen 18, 2650, Hvidovre, Danmark
- kundeservice@houseoflingerie.com
- houseoflingerie.com

Tillidsvækkende
Fin service online og rettidig levering. Produkter af forventet god kvalitet.

Super nemt og hurtigt
Super fint sted at handle. Fik hvad jeg bestilte og modtog pakke med det samme.
Flot indpakning, bytter gerne eller send pengene tilbage med et smil hvis undertøjet ikke passer. :-)

God kvalitet
Tøjet er virkelig god kvalitet 👍👍
Der er altid god og hurtig levering
Meget tilfreds
Fin, hurtig og meget overskuelig webside, nemt at bestille og modtog bestillingen blot få dage efter. Bestilte varer af fin og god kvalitet. Meget tilfreds :-)
dejligt
fin hjemmeside, nem at bruge, fin kvalitet og hurtig levering. :)

Update: Elendig kundeservice
Update 25/10-16:
Houseoflingerie.com har nu været 100% tavse siden man giver dem en dårlig anmeldelse. Ordren er ikke sendt eller behandlet, mit login er slettet og antager at min ordre ligeså. Hold fast for en skuffende behandling.
2 sider af en en sag ja... da jeg skriver mit review er det 9 arbejdsdage siden at min bestilling er gjort, dvs. I er sent på den.
Love, Mathias
Meget simpelt: ganske enkelt dårlig kundeservice. Meget sene leveringstider samt ingen status fra kundeservice.
Har ventet 30 min for telefonisk kundeservice, hvor man bliver mødt af hånende medarbejder.
Kan absolut IKKE anbefale dette firma, hvis man ønsker kundeservice eller bare det der ligner det marginalt.
Skuffende behandling.

Besvarelse fra HouseofLingerie
Tilfredsstillende service men små størrelser
Som storbarmet kvinde (70G) blev jeg glad, da jeg faldt over House of LIngerie, der fører undertøj i min størrelse. Hjemmeside, bestilling og levering fungerede upåklageligt. Jeg bestilte i oktober 4 forskellige BH´er.
Desværre kunne jeg ved modtagelse og prøvning af min bestilling konstatere, at størrelserne er små og kvaliteten ikke kraftig nok, og jeg måtte desværre returnere hele min bestilling.

Hurtigt og nemt
Min ynglings lingeributik! Kvalitet! Hurtig levering! Gratis bytteservice. Alt man kan ønske sig at en netbutik
Hurtig levering og god service
Hurtig levering (GLS shop), godt site med virkelig gode produkter.
Meget tilfreds.
Fantastisk !
House of lingerie er bare en fantastisk shop !
De har det lækreste undertøj til priser hvor alle kan være med.
Bestilling
Nemt at bestille og finde rundt, samt hurtig levering

Besvarelse fra HouseofLingerie
Lækkert og velsiddende. Hurtig levering og eksklusiv indpakning.
Virkelig lækkert og eksklusivt undertøj. Sidder fantastisk og føles behageligt at bære. Luksus til enhver kvinde.

Kan klart anbefales
Jeg har kun positivt at sige om House of Lingerie.
Kvaliteten er helt i top, hurtig levering og super god hjemmesige, hvor der er måleskema, så man er sikker på at få den rette størrelse.
Jeg vil til en hver tid anbefale dem, og kommer nok ikke til at købe undertøj andre steder, da deres udvalg også er så bredt, at der er undertøj til alle formål.

Bestilling/levering
God service og hurtig levering..nemt at returnere eller ombytning af ens varer...

Super hjemmeside
2016
Endelig fandt jeg et sted, hvor jeg kan købe søde gaver til min kæreste, og være helt tryg, når hun åbner den.
Billed dokumentationen er bare bedre, alle vinkler og alle detaljer.
og så kan jeg finde nøjagtigt de mål, jeg ved hun bruger,
og det passer, hver gang.