HouseofLingerie Anmeldelser

3,6

Bestilte et sæt til min kones fødselsdag. Selv om det var markeret på lager varede det 20 dage inden pakken kom. I mellemtiden var sættet faldet i pris (rabat tilbud), men der blev dog trukket det fu... Se mere

Stort udvalg til okay priser. Holder form og farve selv efter flere gange vask. Super nemt at kunne få overblikket av varer efter str. Sparer masser af tid. Burde dog være nemmere at få overblik i... Se mere

House of Lingerie, de har det flotteste lingerie jeg har kunnet finde nogle steder. Det passer perfekt hver eneste sæt. Deres service er i top. De imødekommer og fornyer sig hele tiden på absolut beds... Se mere

Super nem hjemmeside, Super levering og fantatiske udvalg af vare! Jeg synes hjemmesiden er dejlig nem for forbrugeren samt har et smukt design. Jeg bestilte de flotteste vare, som var i perfe... Se mere

1. Undertøjsbutik
  2. Lingeributik
  3. Badetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gratis fragt på alle ordre over 599 kr! Gratis ombytning på alle ordre - benyt blot det vedlagte returlabel! Bestil inden kl. 13.00 så sender vi din bestilling samme hverdag. Benyt ViaBill - og delbetal helt rente- & gebyrfrit. House of Lingerie vil gerne hjælpe kvinder med at føle sig mere feminine, smukke, sexede og selvsikre. Lingerie handler nemlig ikke kun om at se godt ud. Det handler også om hvad det får dig til at føle – også selvom der ikke er nogen der kan se hvad du har på inde under tøjet.

Middel

3,6

Lækkert lingeri i god kvalitet

Lækkert lingeri.
God kvalitet.
Hurtig levering.

28. maj 2017

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse!

Fortæl os hvad vi kunne gøre bedre for at det kunne blive 5 stjernet oplevelse for dig?

Love, Houseoflingerie

Hurtig levering. Og varen levede helt op til beskrivelsen. At handle med HouseofLingerie kan kun beskrives som en sexy oplevelse.

27. maj 2017

Kære Lars,

Tak for din anmeldelse!

Vi glæder os til at hjælpe dig endnu mere med lingerie fremover!

Love, House of Lingerie

Det er bare super nemt og hurtig at …

Det er bare super nemt og hurtig at handel hos dem. De står altid klar til at hjælpe os mænd er ikke altid har styr på tingene. Tusind tak for en fed butik 👍👍👍👍👍

7. maj 2017

Kære Heino,

Tusind tak for den flotte anmeldelse,

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Love, Houseoflngerie

Jeg fik de varer jeg havde bestilt …

Jeg fik de varer jeg havde bestilt ganske kort tid efter. Så fuld tilfredshed herfra 👍

6. maj 2017

Hej Iben,

Love, Houseoflingerie

God og hurtig service. Har nu handlet hos jer et par gange og jeg er fuldt ud tilfreds. Det sidder som en drøm og virkelig lækker kvalitet.

1. marts 2017

Hej Nina,

Fint undertøj. Nemt at bestille

Rigtig lækkert undertøj.
Det nemt at bestille, når man først har fundet ud af ens størrelse. Rigtig god service.

Dog til tider svært finde rundt i undertøjet. Virker ikke for mig at søge efter min str. Så kigger meget undertøj igennem, og tit når jeg finder noget er min størrelse der ikke. Hvilket er lidt træls.

27. februar 2017

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse! !

Vi er glade for at du har gjort os opmærksomme på denne dumme fejl, og vi gik straks i gang med at få det fikset! Hvis alt går som det skal, virker det igen sidst på ugen. Vi håber at vi ser dig i webshoppen snart igen, så du kan afprøve det opdaterede filtersystem. :-)

HouseofLingerie

God oplevelse

Fin og hurtig levering

26. februar 2017

Hej Jannie,

Kan varmt anbefales

Hvis du vil have det smukkeste undertøj, så køb det hos house of Lingerie.
Smukt og hurtigt leveret i flot indpakning

19. februar 2017

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse!

Vi glæder os til at hjælpe dig endnu mere med lingerie fremover!

Love, House of Lingerie

Guf for mine øjne ;-) super service

Lingeri er noget af det bedste at give sin kæreste, her falder valget næsten altid på House of Lingerie.
Det er flot, feminin og frækt på den rigtige måde.
Jeg kan varmt anbefale dig at købe hos House of Lingerie
Det gør jeg :-)

Kære Claus,

Houseoflngerie

god handel

flot lingeri og hurtig levering, smukt pakket ind

Kære Emma,

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glade for, at du har haft en god købsoplevelse!

kundeservice ???

beestilte og modtog nemt og smertefrit, desværre skulle varen retur, og den blev sendt i den originale æske med den fremsendte returlabel samt en kopi af ordren med ordrenummer og navn, 2 dage efter fik jeg besked om at der lå en pakke til mig på posthuset, så retur 1 gang til, mail til kundeservice om status , besked retur om at de skulle bruge ordrenummer ( rimeligt nok ) sendte ordrenummer og hørte intet, 2 dage senere nye mail, besked retur de skulle bruge ordre nummer, sendte det endnu engang, intet svar, 14 dage senere nye mail med ordrenummer og og og , idag 4 dage senere, stadig intet svar !!!! det er ikke det jeg kalder kundeservice, snarere manglende samme.

Kære Flemming,

Tak for din anmeldelse og vi kan se, at du har været meget uheldig. Vi har tjekket op på sagen og desværre var dine sidste mails landet i vores spamfilter og dette beklager vi naturligvis, men du altid velkommen til kontakte os telefonisk.

Som tidligere skrevet til dig har vi ikke modtaget din forsendelse og vi har idag været kontakt med GLS som bekræfter, at du desværre ikke har fjernet den gamle label fra forsendelsen og derfor har du sendte den til dig selv. GLS har sendt dig 2 sms'er og 2 mails at du skal afhente pakken og dette er ikke sket. Forsendelsen ligger stadig i pakkeshoppen iflg. GLS og venter på dig og vi kan desværre ikke tilbagekalde den.

Derfor skal du tage fat i GLS pakkeshop og få sendt forsendelse rigtigt til os så vi kan returbehandling hurtigt muligt.

Hvis du behov for yderligere hjælp er altid velkommen til at kontakte os via kundeservice på telefonen eller via mail.

Houseoflingerie

Lækre vare dog en kedelig oplevelse

Jeg bestilte 2 bh'er som blev afsendt og det hele gik rigtig godt.
Desværre fik jeg ikke hentet pakken i tide og den blev sendt retur. Da den blev sendt retur måtte jeg erkende at jeg havde fortrudt. Jeg skriver en mail og spørger om de har fået pakken, hvilket de har men gør mig opmærksom på at man ikke bare kan fortryde og lade pakken sende retur uden afhentning. Jeg skriver så igen at det er jeg godt klar over og det først er efterfølgende at jeg har fortrudt, men hvad jeg kan gøre herfra.
Jeg får svar at de skal snakke med nogle, (leverings ansvarlige eller noget i den dur, kan ikke helt huske det) og hvis jeg var så heldig at de ville gå med til at overfører pengene retur ville der komme nogle gebyrer, hvilket jeg svare er fint nok.
Jeg skriver igen efter 2 ugers tid, da jeg intet hører, og den 29 november, svare de at chefen har haft travlt men de lige ville smutte ned og hører ham ad.
Jeg har intet hørt fra dem siden. Jeg har nu sendt en ny mail og håber jeg snart får svar. Hvis ikke de kan overfører beløbet tilbage pga returpolitikken er det fint, så må jeg jo betale for fragten og få pakken ..
nu har det stået på siden oktober.. 😞
Øv siger jeg bare. Var ellers lige så glad for at jeg endelig havde fundet en side jeg kunne bruge.

19. januar 2017

Hej Amalie,

Tak for din anmeldelse - dog kan vi ikke helt genkende dit forløb. Der ingen tvivl om, at du har tilsidesat alle regler iht. vores handelsbetingelser som du har indgået i forbindelse med købet. Vi har sendt dig 2 mails om afhentning, GLS har sendt 3 mails og 3 sms’er over 18 dage, at din pakke var klar til afhentning uden at du fandt anledning til kontakte os eller GLS.

Vores kundeservice/returafdeling har været utrolig flinke ved dig og forsøgt, at løse dit problem på trods, at din fortrydelsesret er voldsom overskredet og du ikke har anmeldt din fortrydelsesret. Vores kundeservice har tilskrevet dig den 13/12, at de kunne tilbyde dig et tilgodebevis minus de ekstra fragtomkostninger eller du ville varerne tilbage imod at betalt fragtomkostninger og denne mail har du ikke svaret på – Mailen er blevet gensendt til dig d. 20/12 fra vores kundeservice igen uden svar fra dig hvorefter vi har lukket sagen.

Det virker naturligvis mystik, at du i dag vælge at lave en anmeldelse her på Trustpilot og derefter tilskrive kundeservice med status. Vores kundeservice har gået den ekstra mile for løse dit selvforskyldte problem og vi må siger, at du gør lidt grin med vores kollegaer.

Vi har afsluttet sagen den 6/1-2017 da du ikke har givet lyd fra dig.

Vi er naturligvis ikke enig, at vi fortjener en dårlig anmeldelse på grund dine fejl, men det er jo din vurdering.

Super

Alt gik efter planen, hurtig levering

Kære Per,

God oplevelse.

Jeg syntes det gik hurtig og nemt at få mine varer og varenen var som jeg forventede det så alt i alt en god oplevelse.

Hej Brith,

God kvalitet

God kvalitet og hurtig levering

Kære Flemming,

Hurtigt levering

Hurtigt levering og deres mål på tøjet passer elsker at købe tøj der inde

Kære Jan,

Ikke sidste gang!! 😀

Hurtig levering og absolut top kvalitet! Ikke sidste gang der bliver købt jule- og fødselsdagsgaver her... 😀

14. januar 2017

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse og for dine søde ord – det betyder meget for os. :-)