Bestilte et sæt til min kones fødselsdag. Selv om det var markeret på lager varede det 20 dage inden pakken kom. I mellemtiden var sættet faldet i pris (rabat tilbud), men der blev dog trukket det fu... Se mere
Stort udvalg til okay priser. Holder form og farve selv efter flere gange vask. Super nemt at kunne få overblikket av varer efter str. Sparer masser af tid. Burde dog være nemmere at få overblik i... Se mere
House of Lingerie, de har det flotteste lingerie jeg har kunnet finde nogle steder. Det passer perfekt hver eneste sæt. Deres service er i top. De imødekommer og fornyer sig hele tiden på absolut beds... Se mere
Super nem hjemmeside, Super levering og fantatiske udvalg af vare! Jeg synes hjemmesiden er dejlig nem for forbrugeren samt har et smukt design. Jeg bestilte de flotteste vare, som var i perfe... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Gratis fragt på alle ordre over 599 kr! Gratis ombytning på alle ordre - benyt blot det vedlagte returlabel! Bestil inden kl. 13.00 så sender vi din bestilling samme hverdag. Benyt ViaBill - og delbetal helt rente- & gebyrfrit. House of Lingerie vil gerne hjælpe kvinder med at føle sig mere feminine, smukke, sexede og selvsikre. Lingerie handler nemlig ikke kun om at se godt ud. Det handler også om hvad det får dig til at føle – også selvom der ikke er nogen der kan se hvad du har på inde under tøjet.
Hammerholmen 18, 2650, Hvidovre, Danmark
- kundeservice@houseoflingerie.com
- houseoflingerie.com
Perfect lingeri til billige penge
Jeg kan ikke sætte en finger på en eneste ting. Jeg modtog hurtigt smukt indpakket lækkert lingeri og det var billigt. 👍👍👍

Super godt
Stort udvalg til okay priser. Holder form og farve selv efter flere gange vask.
Super nemt at kunne få overblikket av varer efter str. Sparer masser af tid.
Burde dog være nemmere at få overblik i kurven og kunne fjerne ting der uden at skulle bruge under menu punkterne.
Samlet: kam virkelig kun anbefales!

Meget tilfreds
Der var en dejlig oplevelse for mig. Hurtig beltilling, hurtig levering og så passer varen perfekt.

Lækkert lingeri
God hjemmeside, og god oplevelse og modtage pakken som var flot pakkede ind ikke sidst gang jeg handler hos jer.. Undertøjet sad perfekt

Hurtigt og nemt
Ingen slinger i valsen hos houseoflingerie fik mine varer rigtigt hurtigt og til en yderst god pris!

Besvarelse fra HouseofLingerie
Sidder godt. Behagelig at have på
Sidder godt. Behageligt at have på. Fine farver, som matcher billed

Besvarelse fra HouseofLingerie
Altid hurtig og flot ekspedition
Har altid modtaget flotte kvalitets lingeri, med hurtigt behandling og ikke mindst flot indpakning ;)))

Besvarelse fra HouseofLingerie
God kvalitet til en fornuftig pris
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

Besvarelse fra HouseofLingerie
De flotteste og meste velsiddende BH'er jeg nogen sinde har købt! Og deres kundeservice er helt i top og man føler sig taget rigtig godt af.
Jeg har for første gang købt undertøj og bikini hos dette firma, var lidt skæptis ved købet da jeg bruger store str og har tit oplevet dårlig pasform samt ringe kvalitet..! Men jeg må sige at jeg er blevet klogere...;) det sider virkeligt som vist på billede og kvaliteten er bare i orden.
Ligeledes var der rigtig god og venlig service pr mail med hurtig responce( 2 timer) så var der svar tilbage ! Jeg kan på det varmeste anbefalde at købe undertøj og års bikini hos dem;)
Jeg kommer med garanti ikke til at købe andre steder fremover;)

Besvarelse fra HouseofLingerie
Jeg havde bestilt 2 stk. BH-sæt og sendt dem tilbage da de ikke passede. Bestilte herefter 2 nye sæt.
Jeg var i tvivl om jeg havde sendt de to første sæt korrekt tilbage så jeg ringede til kundeservice og fik den mest servicemindede medarbejder en virksomhed kan ønske sig.
Der blev spurgt ind til hvorfor jeg havde bestilt en anden str. og herefter blev jeg guidet i næsten 20 min. hele tiden for at sikre jeg fremover fik den bedste form, str. osv. Jeg blev i den grad overbevist om at jeg som kunde var i centrum. Det bedste ved det hele i dette tilfælde var at det var den MAND og er nu den ved mest om min barm :-D . Tak for en fantastisk god oplevelse.

Besvarelse fra HouseofLingerie
Godt produkt, fruen er tilfreds.
Jeg var helt igennem tilfreds med mit køb hos HouseOfLingerie. Der kunne godt gøres noget ved leveringstiden, men 6-7 dage er egentlig okay, når det ikke er et "nu og her" produkt - man skal bare bestille i god tid, hvis det er til en gave.
Kvaliteten af produktet er enormt god, og min kæreste og jeg er begge meget tilfredse.
Alt i alt en god oplevelse og 4 stjerner.
For 5 stjerner ønsker jeg leveringstid 3-5 dage som maksimum :-)

fantastisk service ☺
Fantatisk butik og skøn service.. lovede mig mine ting inden for 5 dage og havde dem allerede inde for 3 dage.. kæresten er her taknemmelig ☺

Smukt.
Fantastisk produkt, og god service! Jeg fik mit undertøj under 2 dage efter bestilling, og var mere end tilfreds. Jeg er helt klart en tilbagevendende kunde.

Undertøj
Bestilte undertøj til konen og kan kun sige hun kunne lide det. Friske farver og sexet undertøj. Er ikke sidste gang jeg bestiller ved HouseOfLingerie

Tip top
Ikke noget at sætte en finger på. Nem bestilling og hurtig levering. Kan anbefales

Besvarelse fra HouseofLingerie
Det har været en god oplevelse og handle hos jer..
Nemt og bestille og Hurtig levering .. Jeg har været super glad for mine vare .. Jeg kommer helt sikkert til og handle hos jer igen. Mv Lena

Fantastisk kvalitet
Hurtig levering og produkter af meget høj kvalitet har gjort mig til en tilbagevendende kunde.

Fantastisk!
Jeg har handlet en del gange hos House Of Lingerie - det er lækkert, eksklusivt sidder så flot!
Jeg har to gange haft brug for hjælp ifm. levering og det har været upåklageligt.
De største anbefalinger fra mig.