Jeg købte et produkt fra Home Shoppen, men kvaliteten levede ikke op til forventningerne, og det krævede mere arbejde end anvist. Produktet kom dog hurtigt, hvilket var positivt. Jeg oplevede også pro... Se mere
Bestilte et pottetræ hos dem som jeg fik leveret allerede 2 dage efter jeg havde bestilt. Havde nogle spørgsmål til pottetræet inde jeg købte, hvilket de klarede over telefonen hvor jeg fik rigtig god... Se mere
Bestilte et segboard i fødselsdags gave til min datter. Segboardet ankom få dage efter bestillingen. Det viste sig at der desværre var et problem med den medfølgende oplader. Få timer efter at jeg... Se mere
Jeg købte et antidryp-genopfyldeligt malerullesæt. Det virkede i max 1t, så gik det hele i stykker (forlængetstænger bøjede, endekapsler faldt af, maling klumpede sammen inde i rullen og plastbøtten... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Home Shoppen får du adgang til en række kendte varer til chok priser!
Blåvand 28B, 6857, Blåvand, Danmark
- +4525944848
- kontakt@home-shoppen.dk
- home-shoppen.dk
sandaler
Købte sandaler tror de hedder auerosoft. Er galde for dem, og kunne hente dem i Brugsen dagen efter. Fik besked på sms mvh Birgit
Yderst fremragende service og rigtig …
Yderst fremragende service og rigtig god leveringstid
aerosoft sandaler
Købte aerosoft sandaler til min kone onsdag aften og havde dem fredag. Skulle på ferie fredag aften🏝☀️tak for hurtig levering.
Godt, hurtigt og 5 stjerner værd
Jeg købte min Nutribullet på Homeshoppen og det er jeg glad for, at jeg gjorde! Der var intet bøvl med forsendelse og jeg er så glad for den - og så er priserne heller ikke dårlige :)) super hjemmeside!
Tak for handlen
Tak for handlen! Min vare blev leveret hurtig, og som aftalt
Meget tilfreds
Er meget tilfreds med varen jeg har bestilt og med leveringstiden.
Bestilte mandag aften og fik leveret min vare onsdag.
Super nem hjemmeside
Super nem hjemmeside! Bestilte flere produkter, modtog dem 3 dage efter. Kan helt klart anbefales!
Ingen hjælp ved reklamation
Jeg havde været herinde og kigge og gav alligevel Home-Shoppen en chance - fejltagelse!
Jeg bestilte en vare, jeg modtog den og brugte den - da den så blev varm, begyndte den at ryge og lugte rigtig grimt af smeltet plastik.
Da jeg så havde sendt den retur, fik jeg et svar om, at det ikke var røg, men damp (jeg vover den påstand, at jeg kan kende forskel på røg og damp), og at de ville have penge for at have modtaget den samt at sende den retur.
Jeg handler der aldrig mere.
Mega dårlig sted at handle der stod …
Mega dårlig sted at handle der stod nogle dages leverings tid og der er gået over 1 måned nu og der vil gå 5-6 uger mere får jeg får min pakke 👎🏻👎🏻👎🏻
Kan kun sige virkelig virkelig dårligt sted at handle

Besvarelse fra Home Shoppen
Har trukket penge for køb
Har trukket penge for køb, men har ikke afsendt varer, efter en uge.

Service 😂
Varen leveret hurtig,
Gik ligeså hurtigt i stykker.
Kan kun sendes retur med deres originale retur mærker,
Krævementalitet printer.
Kan ik kan ik leveres direkte til home shoppen.
Besværlig (service)
Handler der ik igen.

Besvarelse fra Home Shoppen
Levering og kvalitet i top klasse!
Super hjemmeside og hurtige i levering. Kvaliteten af deres produkter er i top.
Nem og enkelt hjemmeside
Nem og enkelt hjemmeside, med gode priser og hurtig levering
Kan klart anbefales!
Jeg vil klart anbefale virksomheden til andre...
Jeg vil klart anbefale virksomheden til andre. God service, hurtig levering, gode produkter, til en fair pris.
Kopivare
Bestilte Oral-B tandbørstehoveder, men modtog en kopivare.
Det er vist ikke helt lovligt....

Kugletæppe
Havde et godt tilbud på kugletæpper. Rigtig pris, hurtig forsendelse, varen i orden. 5 stjerner herfra
Fremragende service
Jeg vil klart anbefale virksomheden til andre. Fik en fremragende service da jeg ringede ind til dem. Tak!
Derudover, hurtig levering
Bestilte 2 stk. Oral-B tandbørstehoveder onsdag eftermiddag og havde allerede min ordre torsdag! Super hurtig levering og produkterne lever helt op til mine forventninger