Home Shoppen Anmeldelser

3,3

Jeg købte et produkt fra Home Shoppen, men kvaliteten levede ikke op til forventningerne, og det krævede mere arbejde end anvist. Produktet kom dog hurtigt, hvilket var positivt. Jeg oplevede også pro... Se mere

Bestilte et pottetræ hos dem som jeg fik leveret allerede 2 dage efter jeg havde bestilt. Havde nogle spørgsmål til pottetræet inde jeg købte, hvilket de klarede over telefonen hvor jeg fik rigtig god... Se mere

Bestilte et segboard i fødselsdags gave til min datter. Segboardet ankom få dage efter bestillingen. Det viste sig at der desværre var et problem med den medfølgende oplader. Få timer efter at jeg... Se mere

Jeg købte et antidryp-genopfyldeligt malerullesæt. Det virkede i max 1t, så gik det hele i stykker (forlængetstænger bøjede, endekapsler faldt af, maling klumpede sammen inde i rullen og plastbøtten... Se mere

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Home Shoppen får du adgang til en række kendte varer til chok priser!

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg er godt tilfreds, Jeg bestilte en varer som kom i defekt stand efter få dage bliver en ny varer sendt.

Jeg kan ikke kende til de dårlige anmeldeser hos jer, Har kun oplevet kanon kundeservice hos jer både på mail og telefonisk

8. januar 2019

Hej super hurtig service men i reagerer…

Hej super hurtig service men i reagerer overhovedet ikke rigtig på e mails tredje gang skriver her er beskeden i sender til mig :

Hej Kenan,

Der er desværre sket en fejl i det automatiske lagerstyringsystem. Der er ikke flere Airpods i Hvid på lager. Beklager!

Jeg skal derfor høre om du er interesseret i en anden farve?

Vi har farverne: Guld, Rød & Sort

Ser frem til at høre fra dig! 😊

Mvh Christian

Og jeg svarer til dette at det er i orden så må jeg få et sæt i sort og et sæt i guld , efterfølgende spørger jeg igen på mails om i har modtaget den tidligere mail men ingen respons , så tænkte om i så,så trustpilot mere ofterer så i kunne få øje på mig, for det der er via mail overser i bare....

Mvh kenan

14. december 2018

Dårlig oplevelse af produkt og service

Jeg bestilte 3 shiatsu-massagepuder - til mig selv og gaver. Min egen satte jeg i stik, og efter 4 sekunder eksploderede transformeren ud i rummet, med løsdele flyvende rundt, og store gnister ud af transformeren. Tog kontakt, og fik at vide, at jeg skulle sende alle tilbage, og at salget af dem ville blive sat i bero.
Jeg returnerede, og af GLS's tracking ses, at pakken er afleveret ved homeshoppen den 28/11. Den 12/12 har jeg endnu ikke modtaget mine penge retur for de defekte varer.

12. december 2018
Home Shoppen-logo

Besvarelse fra Home Shoppen

Hej Pernille,

Først og fremmest beklager jeg utrolig meget fejlen på produktet. Alt salg af denne vare blev stoppet lige da vi blev kontaktet af dig og hørte om din oplevelse. Vi er stadig igang med at teste vores sending af denne vare, så denne fejl ikke kan opstå igen.

I vores handelsbetingelser fremgår det, at vi har en behandlingstid af reklamationssager på 7-10 HVERDAGE. Din sag er idag d. 12/12 færdigbehandlet, hvilket er 10 hverdage. Selvom du har sendt det retur i den mest travle tid på året, har vi stadig behandlet din sag som aftalt. Vi er derfor uforstående overfor den dårlige service du beskriver. Trods denne oplevelse håber vi at du får en god jul og godt nytår.

God dag!

Mvh Nikolaj

Aldeles uacceptabelt - opdateret

Jeg købte 3 lommelygter, men returnerede dem.
Så fik jeg denne mail fra dem:

"Hej Poul Jul,

Vi har modtaget 3 lommelygter retur. Du har dog kun fået refunderet for 2 da der manglede en holder til batterier i den ene af lommelygterne.

Du kan selvfølgelig sende den manglende holder til os eller du kan få tilsendt lommelygten igen. :-)

Ser frem til at høre fra dig!

Mvh Peter
Returnering"

Derefter skrev jeg følgende til dem:
"Hej Peter,

Jeg har kun haft åbnet én af pakkerne.
Jeg satte batterier i og fandt ud af, at jeg ikke var tilfreds med tænd/sluk knappen.
Jeg tog batterierne ud igen og satte med sikkerhed batteriholderen i igen, og pakkede nænsomt det hele ind igen.
Lommelygten har kun været her på mit skrivebord, og kun i 20 minutter.
Der befinder sig naturligvis ikke nogen batteriholder her på skrivebordet.

Jeg kan ikke acceptere, at jeg ikke har returneret varen som jeg har modtaget den.

Poul Jul Sørensen "

Derefter har jeg ikke hørt noget fra dem, men bare modtaget 119,- kr.
Det er da "stort" at de foreslår, at jeg skal betale nok en gang fragt for at få tilsendt en defekt lommelygte efter at have haft en udgift på 276,- kr.
Lommelygterne kostede 79,- kr. stykket.

Jeg spekulerer på, at hvis jeg havde åbnet alle 3 æsker og konstateret at der manglede en batteriholder, hvad så ???

Opdatering:
Ca. en time efter anmeldelsen har jeg modtaget følgende mail fra Home-Shoppen.dk:

"Hej Poul,

Det er helt i orden - vi vælger selvfølgelig at tro på dig. 😊

Har nemlig talt med lageret og de vil formode at det er en fejl i produktionen at den ikke er blevet vedlagt.

Jeg refunderer straks for den sidste til dig.

God dag! 😃

Dbh Christian
"

21. november 2018

Bestilte en vare i tirsdags

Bestilte en vare i tirsdags, i forventning om levering i 1-3 dage. Nu har vi fredag aften, men ikke modtaget noget, heller ikke besked om min varer er på vej, men beløbet er blevet hævet på min konto i går torsdag. Har forsøgt at kontakte firmaet på telefon, i går kl. 14,00 (telefontid kl.13-16) fik bare den besked at det var uden for åbningstid. I dag lød det så ingen kontakt, forsøg senere, efter 5 opkald gav jeg op.
Så skete der noget fredag aften modtog jeg en mail fra firmaet, de havde haft nedbrud på deres telefon og i dag (lørdag) ankom min pakke til udleveringsstedet, så nu retter jeg mine stjerner fra 1 til 3,5

16. november 2018