Home Shoppen Anmeldelser

3,3

Jeg købte et produkt fra Home Shoppen, men kvaliteten levede ikke op til forventningerne, og det krævede mere arbejde end anvist. Produktet kom dog hurtigt, hvilket var positivt. Jeg oplevede også pro... Se mere

Bestilte et pottetræ hos dem som jeg fik leveret allerede 2 dage efter jeg havde bestilt. Havde nogle spørgsmål til pottetræet inde jeg købte, hvilket de klarede over telefonen hvor jeg fik rigtig god... Se mere

Bestilte et segboard i fødselsdags gave til min datter. Segboardet ankom få dage efter bestillingen. Det viste sig at der desværre var et problem med den medfølgende oplader. Få timer efter at jeg... Se mere

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Home Shoppen får du adgang til en række kendte varer til chok priser!

Middel

3,3

hurtig fragt men ringe kvalitet...

Jeg købte et antidryp-genopfyldeligt malerullesæt. Det virkede i max 1t, så gik det hele i stykker (forlængetstænger bøjede, endekapsler faldt af, maling klumpede sammen inde i rullen og plastbøtten til maling kunne man næsten ikke hælde af).
Det var vores første og sidste besøg dér. Vi fik dog nogle penge retur for sættet, og måtte ud at investere i langtidsholdbare malleruller.
Hurtig fragt, men ringe kvalitet på produkt.

7. juli 2019

Hej Jeanette,

Tak for anmeldelse!

Først og fremmest beklager jeg utrolig meget, at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores produkter. Er dog glad for at høre du fik den leveret hurtigt samt din retursag behandlet hurtigt.

Der er selvfølgelig altid ærgerligt med en sådan oplevelse, men er man ikke tilfreds med varen kan man hurtigt få den sendt retur og få penge tilbage. Er der noget galt med varen, som i tilfældet her - så tager vi selvfølgelig af sagen med leverandøren og du får dine penge tilbage. Har kan du også vælge at få den ombyttet til en ny.

Har du flere spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonen: 25944848 i alle hverdage 9-16 eller skrive en mail til os på kontakt@home-shoppen.dk.

God dag!

Jeg bestilte et overvågningskamera

Jeg bestilte et overvågningskamera, men da jeg ikke kunne få det til at virke, ringede jeg til service, og efter de havde prøvet at guide mig, blev vi enige om at den var defekt, hvorefter jeg sendet den retur. jeg bad om penge retur, og efter en almindelig forespørgsel efter hvor lang tid det tog inden pengene kom, fik jeg beløbet retur 4 dage efter... så de er til at stole på :)

22. juni 2019

Fantastisk!

Jeg oplevede intet andet end fantastisk og tålmodig service, da jeg pludselig stod og manglede 35 lysnet inden for max 2 døgn.
Både telefonisk og per mail blev jeg mødt med stor venlighed og hurtig, brugbar hjælp. Stor ros til Christian og resten af hans kollegaer hos homeshoppen! Og tak! Det blev så flot ⭐⭐⭐⭐⭐

31. maj 2019

Hold da op en mega dårlig service....

Hold da op en mega dårlig service..... Føj siger jeg bare. Købte 2 ledningsfri støvsuger til min veninde og jeg, og da vi fik dem hjem kunne de knap nok suge. Vi pakkede dem ordentlig ind igen og sendte dem begge retur idet at der står at der er 14 dg fuld retur ret hvis ikke varen lever op til forventningerne., og det gjorde den bestemt ikke. Fik så bare en besked tilbage efter at vi selv måtte rykke efter et svar, at den var fin og fejlede ingenting og kunne ikke få pengene retur..... SÅ LAD DOG FOR POKKER VÆRE MED AT REKLAMERE MED FULD RETURRET HVIS IKKE VAREN LEVER OP TIL FORVENTNINGERNE.... FØJ FØJ FØJ..... aldrig mere skal vi handle der og bestemt ikke anbefale andre det..... Hold jer langt væk.....

12. april 2019

Hej Brian

Tak for anmeldelse!

Først og fremmest beklager jeg utrolig meget, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Hos Home Shoppen har du altid 14 dages returret. Det vil sige at hvis produktet er i ubrugt stand, har du altid mulighed for at sende det retur. Du skriver i din retursag at de har en dårlig sugeevne hvor vores test viste det modsatte - dette gælder begge støvsugere. Eftersom der var tydelige spor af at støvsugerne er brugt, ophæves dine 14 dages returret.

Skulle der have været opstået en defekt/fejl på produktet, går det under reklamationsretten. Som sagt fejlede støvsugerne ikke noget, og det er derfor ikke muligt at føre en sag under reklamationen.

Har du spørgsmål du vedrørende denne sag, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonen: 25944848 i alle hverdage eller skrive en mail til os på kontakt@home-shoppen.dk.

God dag!

Et rigtig godt køb.

Købte et shiatsu massageapparat. Det er virkelig godt. Købet var nemt, og pakken kom hurtigt. Det er et super apparat, som løsner godt op for spændinger i ryg, nakke, skuldre, arme, fødder og ben. Og så var det billigt.

1. april 2019

Dårlig kvalitet

Bestilling og levering af mine Bluetooth høretelefoner gik fint, men de er simpelthen i en utroligt ringe kvalitet. Lyden er dårlig og de har kun en levetid på 30-40 minutter når de er i brug, imod de lovede 4 timer. På baggrund af produktets dårlige kvalitet har jeg i hvert fald ikke lyst til at bestille noget hos home-shoppen igen.

28. marts 2019

Hej Trine,

Først og fremmest beklager jeg utrolig meget, at du har haft en dårlig oplevelse hos Home-Shoppen.dk!

Jeg kan se du har afhentet produktet den 26. marts hvilket vil sige, at du stadig kan gøre brug af 14 dages returret. Det lyder som om at der kunne være fejl på produktet, så jeg anbefaler at du sender produktet retur til os. Dette vil du ikke have omkostninger af eftersom produktet formentligt er defekt ud fra din anmeldelse.

Du har ikke gjort os opmærksom på produktets fejl hverken på telefon eller mail, hvilket vil sige at vi ikke har en chance for at rette op på fejlen/finde en løsning i fællesskab. Jeg er derimod glad for at du har modtaget din ordre til tiden!

Jeg synes du skal skrive til vores kundeservice på mail (kontakt@home-shoppen.dk) eller ringe til os på tlf. 25944848 mellem kl. 13 – 16 i alle hverdage så skal vi nok finde en løsning. Vi vil utrolig gerne hjælpe dig, men det kræver at du kontakter os.

God dag - Vi ser frem til at høre fra dig!