Ik gebruik de Flow Lite nu al een paar weken en ben enorm tevreden😁 Hij zit comfortabel, lekt niet en het kolven gaat snel en effectief. Geen enkele andere pomp heeft me zoveel gemak geboden. Het sch... Se mere
Virksomheden har svaret
In eerste instantie erg blij met de kolf. Helaas kon ik 1 kolf niet opladen omdat het aansluitpunt niet goed zit. Contact opgenomen, heen en weer mailcontact welke soms erg moeizaam gaat. Er werd na... Se mere
Hier een heel tevreden mama uit Antwerpen 🥰 Ondertussen gebruiken mijn vriendinnen en ik allemaal de kolven van Heymommies, en we zijn er zot van! Ze zitten supercomfortabel en ik haal er echt een he... Se mere
Virksomheden har svaret
Super goed en lief geholpen, wij hebben de kolf in september met een gepersonaliseerde aanbiedingscode aangeschaft (na een winactie, niet gewonnen wel een mooie korting!) en zijn er zeer over te sp... Se mere
Virksomheden har svaret
Slimme en betrouwbare babyproducten voor moeders die gemak, comfort en kwaliteit zoeken – exclusief ontwikkeld op basis van echte mama-behoeften.
Mennestraat 67, 3882AS, Putten, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 46 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De kolf van heymommies is echt een uitkomst geweest voor ons. Nadat ons zoontje niet aan de borst kon drinken ben ik begonnen met kolven. De kolf zorgde voor de juiste productie en is eenvoudig in gebruik! Ben je op zoek naar een makkelijk en fijne kolf dan raad ik de kolf van heymommies zeker aan!

Besvarelse fra Heymommies
De kolf werkt erg goed, is makkelijk te reigingen alleen door het design blijven er op sommige plekken wel melk/vet resten achter. Maar dan doe ik hem een keer in de vaatwasser en in het weg. Daarnaast is de flessenwarmer ideaal, neem hem moeiteloos overal mee naar toe, kunt hem zo goed als overal opladen en voedingen worden echt warm.
- puntje, contact met een fatsoenlijke klantenservice is erg moeilijk. Als je een los onderdeel wilt bestellen en de site werkt niet mee krijg je een chatbot en wat je ook probeerd er komt geen contact. Gelukkig functioneren de kolf en flessenwarmer goed, jammer dat ze je niet goed te woord staan bij problemen

Besvarelse fra Heymommies
De Heymommies kolf gekocht op aanraden van een vriendin. De aankoop doen was eenvoudig, helaas had het pakketje wat vertraging, contact opgenomen met heymommies en goede terugkoppeling gehad. De kolven kwamen binnen en ik ben gelijk gaan testen. Het was even uitvogelen welke standen voor mij het beste werken, maar nu na ca 4 maanden kan ik vertellen dat deze kolf voor mij fantastisch werkt. Hij is relatief stil, al had ik hem misschien nog iets stiller verwacht. Ik raad dit product zeker aan!

Besvarelse fra Heymommies
De kolf is super in gebruik. De accu gaat lang mee en de pomp is erg sterk. Ik kan in 5 minuten een borst leeg hebben. Super fijn.

Besvarelse fra Heymommies
Goed werkend apparaat met veel accessoires en maten. Na enige tijd bleef de motor van de borstkolf haperen. Die pomp had geen zuigkracht meer en was dus defect. Omdat het binnen het garantietermijn was kreeg ik zo een nieuwe opgestuurd. Prima service. Hopelijk houdt de kolf het lang vol.

Besvarelse fra Heymommies
De kolf werkt perfect voor ons, super blij mee!!

Besvarelse fra Heymommies
Contact gehad via whatsapp en dit verliep heel prettig! Daarna het product aangeschaft en deze kolf is zo handig! Handsfree kolven, tegelijkertijd nog dingen kunnen doen! Ik had nog een oude medela en voelde me net zn working mom(van de serie), deze zit discreet in je BH en is ook stil! (Ja je hoort wel iets uiteraard, maar geen last van).
Ik ben blij dat ik op deze manier makkelijk en prettig mijn borstvoeding avontuur door kan zetten! 🙏🏼

Besvarelse fra Heymommies
Ik heb zo’n fijne ervaring met de handsfree kolf. Handig in gebruik, handig om mee te nemen. Kortom perfect. Ik zal deze kolf iedereen aanraden.

Besvarelse fra Heymommies
Super apparaat ! Heel handig dat het handsfree is , verschillende tepelvorm maten heb je en verschillende standen en programma's kwa kolven! Aanrader

Besvarelse fra Heymommies
Erg tevreden over de handsfree kolf. Onderdelen kunnen in de vaatwasser. Fijn dat er verschillende standen op zitten. Dat maakt het kolven aangenamer wanneer je aanvoelt dat het even iets intensiever of lichter mag. En ook per kolf kun je programma’s kiezen. Fijn dat er ook een klokje op zit zodat je in de gaten kunt houden hoe lang je bezig bent. Schakelt na 20 minuten automatisch uit.
Zitten er ook wat nadelen aan? Als je de onderdelen niet goed in elkaar klikt dan kan het lekken en is zonde van de moeite die je doet. Je moet de kolven regelmatig opladen. Niet erg, maar moet je wel goed rekening mee houden.

Besvarelse fra Heymommies
Hele fijne kolf! Werkte bij mij heel goed en is ideaal om onderweg mee te kunnen kolven.
Enige nadeel vond ik dat de siliconen beschadigde na een aantal keer reinigen. Mogelijk te warm water gebruikt?
Zoek je een fijne kolf, die ten goede is van je productie en ook nog makkelijk onderweg te gebruiken is? Dan raad ik deze zeker aan! Als je de onderdelen maar voorzichtig reinigt.

Besvarelse fra Heymommies
Ik heb de handsfree kolf besteld en de flessenwarmer. Beide gebruik ik regelmatig. Ik vind ze beide erg fijn in gebruik en gebruik ze dan ook regelmatig. Ik zou dit dus ook echt aan iedereen aanbevelen!
Het enige waar ik tegenaan liep is dat er 2 opladerdraden inzitten bij de handsfree kolf, maar dat is met een Usb kabel en ik had geen kop meer in huis waar je een usb op aan kan sluiten. Dat had ik zelf wel van tevoren willen weten of dat ze zo een usb kop erbij hadden geleverd zodat je het meteen kan opladen. Wel fijn dat alles opgeladen wordt opgestuurd dus je kan het meteen in gebruik nemen.

Besvarelse fra Heymommies
So far delivery went well. Product works good as well. Even after using the pumps myself a lot I was still able to keep it all nice and clean and resell them again via Vinted not too long ago. Very happy with the pumps, service and delivery. It’s not a speedily delivery so just order on time.

Besvarelse fra Heymommies
Wat een ontzettend fijne kolf!
In het begin vond ik het best lastig om mijn weg te vinden in de wereld van borstvoeding en kolven er is zó veel keuze. Uiteindelijk ben ik voor HeyMommies gegaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad.
De kolf ziet er mooi uit, wordt geleverd met veel handige extra onderdelen en verschillende tepelmaten, wat echt een groot pluspunt is. Ook de hoes is super praktisch: ruim genoeg om alles netjes in op te bergen én om bijvoorbeeld bewaarzakjes mee te nemen.
En het allerbelangrijkste: hij doet precies wat hij moet doen en werkt echt heel goed. Absoluut een aanrader!

Besvarelse fra Heymommies
In december een kolf gekocht, geretourneerd want defect. Wat al een eeuwigheid duurde voordat ik überhaupt hem kon retourneren. Tot op heden geen geld terug en mijn berichten worden genegeerd. Ik zou dit bedrijf afraden. Zijn oplichters.

Besvarelse fra Heymommies
Super tevreden van de heymommies borstkolf! Ik heb er 2 besteld en gebruik ze al sinds januari. Tot heden nog geen problemen ondervonden. Ik zou deze echt aanraden aan andere mommies!
Ik kolf er toch wel wat ml mee en de borsten voelen goed leeg na het kolven.

Besvarelse fra Heymommies
Super snelle verzendig en hele fijne kolven! Super handig dat ze draadloos zijn dus dat je tijdens het kolven niet hoef stil te zitten! Dikke aanrader!

Besvarelse fra Heymommies
Fijne Borstkolven, ook bij problemen goede en snelle oplossing! Zeer tevreden

Besvarelse fra Heymommies
Er is mij netjes gevraagd of ik een review kon schrijven nadat wij een defecte motor hadden en dit direct na het aanleveren van een video is opgelost. Mijn vrouw maakt er vee gebruik van en ons kleine monster geniet er ook van. Dikke prima dus!!

Besvarelse fra Heymommies
Fijne ervaring gehad met Heymommies. Wij kochten hier een flessenwarmer en borstkolf die nu prettig gebruikt worden!!!
Ordernummer 2504

Besvarelse fra Heymommies
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.