Ik heb een ontsteking gehad in zowel mijn borst als mijn tepel, waardoor deze ernstig beschadigd is. Daarnaast heb ik last gekregen van vasospasmen. De kompressen werden me bezorgd (ze vlogen... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik vind de zoogcompressen veel fijner dan wegwerp, geen huidirritatie en voel ze niet zitten. Ook geschikt voor kleinere cupmaten, en fijn dat er een waszakje bij zit. Snel bezorgd en betrouwbaar bedr... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb de handsfree borstkolf aangeschaft zodat ik tijdens het kolven andere dingen kan doen. Voorheen gebruikte ik een kolf die ik steeds moest vasthouden. Met de Mammie borstkolf merk ik dat ik meer... Se mere
Since our founding in 2023, our mission at Mammie has been to help, inspire, and support mothers throughout the extraordinary journey of motherhood. We understand that motherhood is not only filled with beautiful moments, but also with challenges and questions. That’s why we provide products that are not only practical and reliable but also contribute to the well-being of both you and your loved little one. At Mammie, we believe every mother deserves to experience this journey with confidence, ease, and love. Whether you are just beginning your motherhood adventure or are already well on your way, we are here for you. Mammie is here for all moms! 🤱❤️
Meijerij 9, 5133CS, Riel, Holland
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben heel content met mijn babyphone en heel snel geleverd!

Besvarelse fra Mammie
De kompressen werden me bezorgd (ze vlogen de wereld over) en dit brengt zoveel verlichting! Ik merkte meteen verschil. Ik draag nu ook een betere voedingsbh maar zonder de kompressen blijf ik pijn hebben dus die kompressen zijn echt een aanrader! Er is een zijde van zachte stof en een gladdere zijde. Was eerst bang dat mijn tepel zou blijven plakken in de stof (echt heel ernstig beschadigd, I'm not kidding) maar dit is helemaal niet het geval! Ik ben echt heel dankbaar dat dit bestaat.
Ik ontdekte pas na het bestellen dat ik bestelde t/m cup D en mijn borsten zijn iets groter, maar dit is geen probleem, de kompressen zitten goed.
En kleine update na het gebruik nu enkele weken: ik gebruik er ongeveer 3-4 per dag aan 1 borst omdat die veel lekt, dus ik hoef ze ook niet elke dag te wassen omdat je er meteen 14 hebt 💪

Besvarelse fra Mammie
Snelle verzending en super dat ik er gratis bewaarzakjes bij kreeg! Via een code ook nog eens wat korting. Top! Product ziet er heel mooi uit en een handige opbergtas bij de dubbele kolf.

Besvarelse fra Mammie
Heel tevreden met onze babyfoon! Goedkoop en toch gewoon goed werkend. Handig om te installeren en doet wat het moet doen. Top!

Besvarelse fra Mammie
Ik ben zeer te vrede van mijn dubbele kolf ze pompt voor mij heel goed
Ik heb wel goeie melkproductie

Besvarelse fra Mammie
Ik heb onlangs een kolfapparaat aangeschaft via deze aanbieder, mede vanwege de belofte dat het product 30 dagen risicoloos uitgeprobeerd kon worden. Helaas ben ik niet tevreden over zowel de werking als de opbrengst van het apparaat; het voldoet voor mij niet aan de verwachtingen.
Om die reden heb ik een retour aangevraagd. Tot mijn teleurstelling kreeg ik daarbij te horen dat ik slechts 50% van het aankoopbedrag terug zou ontvangen, omdat dit in de voorwaarden zou staan. Dit vind ik misleidend, aangezien op de website wel wordt gecommuniceerd dat het product 30 dagen risicoloos te proberen is, maar er nergens duidelijk wordt verwezen naar deze specifieke retourvoorwaarden.
Ik vind het jammer dat de informatievoorziening hierover niet transparant is. Dit heeft mijn vertrouwen in de aanbieder helaas geschaad.

Besvarelse fra Mammie
prima kolf goede prijskwaliteit.
Goed compleet geleverd en met extra onderdelen wat handig is.
zeker aan te raden.

Besvarelse fra Mammie
Ik vind de zoogcompressen veel fijner dan wegwerp, geen huidirritatie en voel ze niet zitten. Ook geschikt voor kleinere cupmaten, en fijn dat er een waszakje bij zit. Snel bezorgd en betrouwbaar bedrijf.

Besvarelse fra Mammie
The breast pump works very well and is easy to use. The different settings are also very nice to have. I would definitely recommend it.

Besvarelse fra Mammie
Ideale bewaarzakjes voor moedermelk. Dubbele sluiting bovenaan maakt het veilig. Schenktuit maakt het makkelijk om uit te schenken.

Besvarelse fra Mammie
Goede uitleg van de handleiding, gemakkelijk in gebruik

Besvarelse fra Mammie
Babyfoon met camera gekocht. Helder beeld, je kan ‘m alle kanten op draaien en is compact. Prettig zonder wifi. Geluid had iets luider gemogen maar al met al super blij mee!
Heel handige flessenwarmer. Makkelijk te begrijpen ook, klein schermpje om af te lezen. Super dat je er 6 verschillende adapters bijkrijgt voor zoveel verschillende merken flessen. Wij gebruiken Difrax, MAM en Dr. Browns. Alleen met de Difrax S flessen hebben wij problemen, daarvoor hebben wij inmiddels contact met de klantenservice. Maar over de flessenwarmer zelf niets te klagen! :)
Ik kocht 2 ventieltjes en 2 membranen op jullie website. Omdat er promo was, kocht ik er ook nog zakjes bij om moedermelk in te bewaren. De wisselstukken voor de borstkolf vind ik relatief prijzig. Snelle levering, mooi verpakt.
Ik probeer al een maand contact te krijgen met verschillende mails, na de eerste AI mail krijg ik geen antwoord meer. Kolf doet het niet goed en doet pijn. Slechte kwaliteit. Graag een refund.

Besvarelse fra Mammie
Ik vind het product er goed uit zien en ben benieuwd hoe die gaat werken. Ik moet hem nog in gebruik nemen. Ik heb deze eerlijke review geplaatst voor 2 jaar garantie. Wel mis ik de bij bestelde gratis bh en de tas.

Besvarelse fra Mammie
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.