Mijn vrouw is echt blij met de…
Mijn vrouw is echt blij met de flessenwarmer, het bespaart ons zoveel gedoe. Snel warm, en makkelijk in gebruik. Zeker een aanrader!
Lawini staat voor slimme, betrouwbare oplossingen die het dagelijks leven eenvoudiger maken. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak, en selecteren onze producten met zorg en aandacht. Persoonlijke service staat bij ons centraal. We denken graag mee, geven eerlijk advies en zijn goed bereikbaar voor vragen. Van duidelijke informatie tot snelle en betrouwbare levering: bij Lawini streven we naar een prettige en transparante winkelervaring. Bij Lawini weet je waar je aan toe bent.
Mooie kolf met alles wat je nodig hebt.
Ik ben voor de bundel gegaan en ben er echt heel blij mee. Er was nog een probleem met de levering, daar werd heel snel en fijn mee gehandeld. Een hele goede klantenservice. Ik raad Lawini aan iedereen aan.
Gebruik de kolf nu al 2 maanden en echt heel tevreden. Hij is licht, de standen zijn super fijn en de batterij gaat echt super lang mee, had dat eerlijk gezegd niet verwacht. Voor deze prijs echt top. De flessenwarmer is ook zo handig voor onderweg met mijn kindje, echt heel blij mee
Een tijdje terug een fleswarmer besteld en cadeau gegeven aan mijn zus. Ze is er echt superblij mee!
Ik wist zelf niet goed welke adapter ik moest selecteren bij het bestellen, maar Daniel van de klantenservice hielp meteen heel fijn. Hij gaf aan dat het geen probleem was en dat ik gewoon even een whatsapp berichtje kon sturen, waarna de juiste adapter gratis werd opgestuurd.
Echt topservice en heel fijn geholpen. Zeker een aanrader!
Super product en top service.
Een echte aanrader!
Wat een fijn apparaat! Handig in gebruik en makkelijk mee te nemen aan te raden voor iedere ouder!!
Ik ben er heel blij mee. Ik had geen adapter gekozen en heb even een WhatsApp bericht gestuurd. Ze hebben de adapter de volgende dag meteen opgestuurd wat een service! En dat terwijl ik het bericht pas om half één ’s nachts had gestuurd.
Top service. Reageren snel. En perfect artikel warmt sneller op dan bambini