Hengelsport Heijnens Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waarschijnlijk de zoveelste gedupeerde die wat besteld heeft, maar niets geleverd krijgt. Dit zijn gewoon bewuste oplichtingspraktijken waar een eind aan moet komen. Inmiddels aangifte gedaan. Doe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

UPDATE …: 30/11/24 DEZE HENGELSPORTZAAK IS EEN GROTE OPLICHTERIJ..! NIKS KOPEN HIER WANT IK ZIT NU NOG STEEDS TE WACHTEN OP MIJN SPULLEN ….IK HEB AL INMIDDELS AANGIFTE GEDAAN ……DUS GEEN SPULLEN... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wacht nou al langer als 2 weken op mijn pakket. heb meerdere malen geprobeerd contact op te nemen maar zowel op mail als op telefoon geen reactie. Ik hoop dat deze review gelezen word en ik mijn pakke... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters niet bereikbaar leveren niets Pand staat nu te koop Bestel hier niets website is nog steeds actief Iemand een telefoon nummer van die Leon Heijnens Inmiddels nietbezorgd.nl ingeschak... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Lystfiskerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hengelsport heijnens, de speciaalzaak voor al uw hengelsport onderdelen!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

20 november 2 hengsels besteld

20 november 2 hengsels besteld. Deze zijn nog steeds niet geleverd. Gelukkig gekozen voor betaling achter af. Wat een slecht bedrijf. Zijn niet te herijken zowel telefonisch als
Via de mail.

Het zijn dus oplichters eerste klas.

7. december 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

zeer tevreden klant

12 nov een bestelling geplaatst kreeg daarna meteen een bevestigingsmail op16 nov bericht gehad dat mijn bestelling onderweg was met verzendcode. Bestelling netjes ingepakt ontvangen. Omdat niet alle producten op voorraad waren die ik besteld had heb ik daarvan meteen mijn geld terug gestort gekregen. Voor het ongemak heb ik twee verpakkingen met kunstaas gratis erbij gekregen. Ben zeer tevreden en ga hier zeker nog een keer wat bestellen

16. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

goedendag mensen ik weet niet wat voor…

goedendag mensen ik weet niet wat voor bedrijf dat dit is maar wtf .
bestelling gedaan krijg geen bevestiging hellemaal niets .ga ik bellen nemen niet op ik ben blij dat ik achteraf heb gedaan met betalen .
je krijgt geen mail hellemaal niets ,maar als je de tent vanaf de buiten kant ziet geeft ook wel iets aan als je zo met mensen omgaat sluit dan gewoon de deur !!! wtf man

8. november 2022
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Op 19 oktober spullen besteld

Op 19 oktober spullen besteld. Netjes 2 weken gewacht, maar geen contact met het bedrijf te krijgen op mail wordt niet gereageerd, telefonisch niet te bereiken. En mijn order is nog steeds in behandeling. Ik hoop dat ik niet ben opgelicht gezien ik iets moest bestellen voor iemand met een kleine beurs en dit een groot bedrag is voor hun. Ik hoop dat ze het netjes gaan oplossen.

Inmiddels is het geld teruggestort na moeizaam e-mail contact dus mijn review aangepast naar 2 sterren maar zeer slecht contact met het bedrijf te krijgen.

3. november 2022

louche bedrijf.

Op 17 september een bestelling gedaan. Mail ontvangen dat mijn bestelling wordt verwerkt. Vervolgens stilte. Op 26 september gemaild waar mijn bestelling blijft. Krijg antwoord terug dat het artikel niet meer leverbaar is. Binnen 5 werkdagen zal mijn geld terug gestort worden. We zijn nu 11 oktober en heb nog steeds mijn geld niet terug. Intussen weer 2 keer gemaild waar mijn geld blijft. Hierop geen antwoord ontvangen. Zal straks even bellen maar zal ook niet opgenomen worden denk ik. Wat een louche bedrijf dit zeg.

11. oktober 2022

Review update na contact

Van ontevreden klant naar tevreden klant.
Online een hengel besteld.
Helaas geen reviews gelezen vooraf.
Telefonisch niet te bereiken geen antwoord op mail.
Ik geef ze nog een week dan ga ik verdere stappen ondernemen.

Update.
Na deze review contact met me opgenomen.
Hopende op een juiste afhandeling.
Bestelling wordt over twee dagen verstuurd.
Update 2
Na twee dagen product inderdaad opgestuurd en alles naar wens.

Conclusie. Ik zou graag als klant zien wanneer er een product niet op voorraad is of (iets) langere levertijd heeft op de hoogte gesteld te worden. Hierdoor krijg je aan beide zijde, denk ik, een beter gevoel.

Groet Richard

18. august 2022

Bestelling wordt niet uitgeleverd

Op 17-7 een waadpak besteld via de webshop, deze betaald. Daarna direct een bestelbevestiging ontvangen, maarrr daarna 1 grote stilte..... +- 30 keer gebeld --> geen gehoor....

Deze man is een notoire oplichter...

Mijn bank gebeld, helaas kunnen zij niks betekenen voor mij.

En ik vraag mij af of aangifte bij de Politie enig zin heeft...

Binnenkort maar eens een bezoekje doen aan deze teringtoko.

3. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

wat moeilijk om hun te bereiken!

Update:
Na mijn review op trustpilot, gelukkig een mail ontvangen met dat de tas niet op voorraad was, terwijl het op de website wel het geval was. Ook stond er in de mail dat ik de voorwaarden op de site moet lezen. Ze hebben een levertijd van twee weken, hou hier dus rekening mee als je wat wil bestellen! Mijn bestelling wordt gelukkig geannuleerd.

Ik heb een gunki tas 2 dagen geleden besteld want ik ga over een week op vakantie en heb een vistas nodig. Mijn bestelling is nog steeds op “in behandeling” ik heb meerdere malen gebeld op verschillende tijdstippen en ik krijg ze maar niet te pakken. Heb hun ook een mail gestuurd. Ik hoop dat ik snel van hun hoor. Indien dit het geval is dan, zal ik uiteraard mijn review aanpassen.

15. juli 2022

Bestelling geplaatst 6-6-2022 update : Correct afgehandeld

Bestelling geplaatst 6-6-2022 direct bevestigingsmail gekregen van administratie en geld van m'n rekening . Daarna de grote stilte ! email (met lees bevestiging) met vragen over status van de bestelling worden dus niet gelezen laat staan beantwoord . Na mijn review hier , is er dan toch een antwoord gekomen en is alles correct afgehandeld ! Toch een beetje jammer dat men zo nonchalant omspringt met de communicatie naar de klant toe , zeker in de wetenschap dat een webshop toch een zekere investering vraagt .

1. juli 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Slechte bereikbaarheid

Ik heb 2 vistassen besteld en krijg 1 goede en 1 verkeerde geleverd. Ik heb direct gemaild en krijg maar geen antwoord en de telefoon die wordt ook standaard niet opgenomen. Kortom ze zijn zeer slecht bereikbaar en reageren ook niet op mail. Uiteindelijk hebben ze mij toch zelf gecontacteerd en de zaak op een goede wijze in de minne geschikt

28. februar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na eindeloos wachten geen hengel

Na ruim een week wachten, diverse belpogingen etc kreeg ik een mail dat de bestelde hengel niet op voorraad was. Waardeloos!
Nu nog zien dat ik m’n geld terug krijg. Aan vorige reviews te zien gaat dat niet meevallen.

21. oktober 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden eerste klant

Vorige week heb ik diverse visspullen besteld bij Heijnens. Ik kreeg een attent bericht dat het pakket de week erop geleverd zou worden. Deze week kreeg ik de spulletjes binnen. Niet alles was op voorraad, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd met extra geleverde en nota bene kosteloze onderlijnen!! De niet geleverde spullen kreeg ik allemaal netjes terugbetaald. Goed gedaan, team Heijnens! Tot de volgende bestelling.
Ik ben trouwens erg content over het winterpak van D.A.M. Goede kwaliteit en dat voor minder geld dan bij andere aanbieders. Groet, Peter Cuypers

17. august 2021

Correct opgelost

Ik had bij deze webshop een bestelling geplaatst van rond de 100 euro. Na het lezen van de negatieve reviews hier had ik een beetje hoop verloren in de goede afloop. Echter kreeg ik enkele dagen later de melding van de zaakvoerders dat ze mijn bestelling gingen annuleren omdat ze de artikelen niet in stock hadden en men mijn betaalde bedrag binnen enkele werkdagen zouden terugbetalen. Dit is inderdaad correct verlopen en terugbetaald. Jammer dat ik mijn bestelling niet heb kunnen ontvangen, maar al bij al toch tevreden over de communicatie en vlotte afhandeling. Bedankt daarvoor.

13. juli 2021

Bizar slecht

Extreem slechte en onprofessionele zaak, prutsers pur sang. Vraag je na anderhalve week waar je bestelling blijft dan krijg je een grote bek dat je de algemene voorwaarden maar had moeten lezen. Daar zou in staan dat ze streven binnen twee weken te versturen. Uiteindelijk zijn bij mij drie weken voorbij en er is nog niets verstuurd.

25. april 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.