Waarschijnlijk de zoveelste gedupeerde die wat besteld heeft, maar niets geleverd krijgt. Dit zijn gewoon bewuste oplichtingspraktijken waar een eind aan moet komen. Inmiddels aangifte gedaan. Doe... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bestelling geplaatst 6-6-2022 direct bevestigingsmail gekregen van administratie en geld van m'n rekening . Daarna de grote stilte ! email (met lees bevestiging) met vragen over status van de bestelli... Se mere
Vorige week heb ik diverse visspullen besteld bij Heijnens. Ik kreeg een attent bericht dat het pakket de week erop geleverd zou worden. Deze week kreeg ik de spulletjes binnen. Niet alles was op voo... Se mere
Kijk uit klanten voor deze mensen!!! Met name de mede-eigenaresse is stiekem,achterbaks en leugenachtig. Wanneer deze (dame wil ik het niet noemen ) zich eenmaal tegen je keert dan stalkt ze je j... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hengelsport heijnens, de speciaalzaak voor al uw hengelsport onderdelen!
Kontaktoplysninger
Rumpenerstraat 50, 6443 CE , Brunssum, Holland
- 045 527 14 12
- info@hengelsport-heijnens.nl
- hengelsport-heijnens.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Pages load in under two seconds on my…
Pages load in under two seconds on my fibre connection. Snappy...
UPDATE …VOORZICHTIG OPLICHTER ALERT POLITIE INGESCHAKELD
UPDATE …: 30/11/24
DEZE HENGELSPORTZAAK IS EEN GROTE OPLICHTERIJ..!
NIKS KOPEN HIER WANT IK ZIT NU NOG STEEDS TE WACHTEN OP MIJN SPULLEN ….IK HEB AL INMIDDELS AANGIFTE GEDAAN ……DUS GEEN SPULLEN HIER KOPEN JE ZIET JE GELD EN SPULLEN NOOIT MEER .! ALS IK OOIT MIJN SPULLEN ONTVANG VERWIJDER IK DEZE REVIEW..!! WAARSCHUWING ..! MAAR TOT NU TOE …..NIKS ..!
AGAIN THE SAME HAS HAPPENED …NO REPLY TO MAIL .. GEEN ARTIKELEN ONTVANGEN ? IK GEEF HET 24 uur DAN NEEM IK CONTACT OP MET DE POLITIE …TELEFOON DOET HET OOK NIET ..ALS ZE SPULLEN BIJ MIJ LEVEREN VERANDER IK DEZE REVIEW .. MAAR OVER 24 uur GEEF IK EEN UPDATE DAT IK CONTACT HEEFT GEHAD MET POLITIE
KIJK NAAR MIJN ORIGINELE REVIEW OP HUN GOOGLE REVIEW MET AL DIE ANDERE 1 STER REVIEWS
NOOIT hier bestellen
Bestelling geplaatst, nooit ontvangen. Contact met bedrijf is niet mogelijk.
Zojuist aangifte gedaan bij de politie.
Oplichter Leon Heijnens uit Heerlen
Oplichter Leon Heijnens uit Heerlen!
NIKS MEER KOPEN BIJ DEZE OPLICHTER, hij zal aangepakt worden!!
Waarschijnlijk de zoveelste gedupeerde…
Dit zijn gewoon bewuste oplichtingspraktijken waar een eind aan moet komen. Inmiddels aangifte gedaan. Doe dat vooral zelf ook als je gedupeerd bent. Hoe meer aangiftes, des te zwaarder weegt het bewijs tegen de eigenaar van Heijnens Hengelsport.
Mijn zoon heeft van zijn spaargeld…
Mijn zoon heeft van zijn spaargeld aasjes gekocht (dacht hij, want…..nooit ontvangen). Wat zielig om over de rug van andere mensen je geld te verdienen. Moeten aangepakt worden.
BESTELLING #129976
Wacht nou al langer als 2 weken op mijn pakket. heb meerdere malen geprobeerd contact op te nemen maar zowel op mail als op telefoon geen reactie. Ik hoop dat deze review gelezen word en ik mijn pakket alsnog ontvang want wat een klantenservice is dit zeg bah.
Oplichters niet bereikbaar leveren…
Oplichters niet bereikbaar leveren niets
Pand staat nu te koop
Bestel hier niets website is nog steeds actief
Iemand een telefoon nummer van die Leon Heijnens
Inmiddels nietbezorgd.nl ingeschakeld
Malefide bedrijf geeft na de betaling…
Malefide bedrijf geeft na de betaling van de bestelling geen kik meer niet telefonisch of mail nog bereikbaar.
Commande jamais reçue
Commande jamais reçue. Aucune réponse aux e-mails envoyés. Je n'ai jamais connu ça !
Al weken geleden reel eel kunstaas…
Al weken geleden reel eel kunstaas besteld maar niets ontvangen.
Trap er niet in dit zijn oplichters!
Koop hier niets
Koop hier niets, je bent je geld kwijt. Heb 2 werphengels besteld, tot op heden niets meer vernomen. Volgens internet is winkel open. Ga er niet naar toe is Niemand aanwezig. Reageren nergens op en tel is buiten gebruik. Inmiddels aangifte gedaan voor oplichting. Geld wordt ook niet terug gestort.
Al een maand wachten op een …
Al een maand wachten op een bestelling. telefoonnummer op site klopt niet en mail wordt niet beantwoord. NIET bestellen bij deze zaak.
Weborder 129858 na 6 weken nog spoorloos
Ook hier een slechte ervaring met dit bedrijf. Via de webshop (#129858) wat snoekbaarsdobbers besteld. Eenvoudig genoeg zou je zeggen. Maar naar 6 weken complete radiostilte vrees ik dat ik naar de dobbers en het geld kan fluiten. Men reageert niet op mails en is niet telefonisch bereikbaar. Het ruikt naar oplichting en als er met 2 weken geen reactie komt zal er ook aangifte worden gedaan bij de politie. Dat zou iedereen in dit geval moeten doen, vele aangiften gaan n.v.t. toch een keer tellen.
Zeer onbetrouwbaar adres
Waardeloos adres. Moest verboden worden of strafbaar gesteld. Droevig dat dit soort bedrijven toegang hebben tot het internet. Men stuurt niets op. Telefoonnummer is afgesloten en men reageert niet op e-mails....
05/06/2024 bestelling n°order 129728 …
05/06/2024 bestelling n°order 129728 32.20€
nog niet gekregen ?
-Telefoon word niet geantwoord of valse n°
-mail gekregen op gestuurd.
Niet bestellen bij deze zaak. heb de spullen wel gekregen,. maar heel erg laat
Al een maand wachten op een, gelukkig, niet al te dure bestelling. telefoonnummer op site klopt niet en mail wordt niet beantwoord. NIET bestellen bij deze zaak.
Uiteindelijk kwamen de spullen toch. prima spul maar heel laat geleverd en zonder mogelijkheden van contact. Zou dit bericht geholpen hebben?
7 april beselling gedaan en nooit…
7 april beselling gedaan en nooit verzendbevestiging gehad ! Ze reageren niet op mails ! Hun telefoon nummer zegt niet in gebruik ! Ik kan geen contact krijgen met deze oplichters ! Oplichters ! Oplichters ! Oplichters !
Bestelling 31/12/2023
Op 31 december 2023 heb ik volgende bestelling geplaatst en betaald:
BESTELLING #129500 (31 DECEMBER 2023)
Foudraal Browning.
We zijn nu bijna 4 maanden verder en ik heb tot op heden nog niets ontvangen.
Ik heb €32,49 betaald. Vele mails gestuurd en nooit antwoord gekregen.