Hengelsport Heijnens Anmeldelser

1,5

Waarschijnlijk de zoveelste gedupeerde die wat besteld heeft, maar niets geleverd krijgt. Dit zijn gewoon bewuste oplichtingspraktijken waar een eind aan moet komen. Inmiddels aangifte gedaan. Doe... Se mere

UPDATE …: 30/11/24 DEZE HENGELSPORTZAAK IS EEN GROTE OPLICHTERIJ..! NIKS KOPEN HIER WANT IK ZIT NU NOG STEEDS TE WACHTEN OP MIJN SPULLEN ….IK HEB AL INMIDDELS AANGIFTE GEDAAN ……DUS GEEN SPULLEN... Se mere

Wacht nou al langer als 2 weken op mijn pakket. heb meerdere malen geprobeerd contact op te nemen maar zowel op mail als op telefoon geen reactie. Ik hoop dat deze review gelezen word en ik mijn pakke... Se mere

Oplichters niet bereikbaar leveren niets Pand staat nu te koop Bestel hier niets website is nog steeds actief Iemand een telefoon nummer van die Leon Heijnens Inmiddels nietbezorgd.nl ingeschak... Se mere

1. Lystfiskerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hengelsport heijnens, de speciaalzaak voor al uw hengelsport onderdelen!

Dårlig

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

LET OP: NIET bestellen

LET OP: Niet bestellen!!!

Geen antwoord op mail of telefonisch bereikbaar.

Of dit bedrijf heeft de webcare niet op orde of er is meer aan de hand.
Ik geef het nog 2 dagen de kans maar daarna doe ik aangifte van oplichting.

15. maj 2023

Geen contact

Beste,

Graag hoor ik wat meer informatie over mijn bestelling met bestelnummer 128376 geplaatst op 3 april. Dit is nu 15 dagen geleden en heb nog geen update ontvangen en zie ook geen verandering in mijn bestelling op U website.

Graag zou ik mijn geld terug gestort zien.

Met vriendelijke groet,

Allan Beenakkers

3. april 2023

Dat er zulke lieden bestaan!!!??

Helaas, ook ik was zo dom om zonder de reviews te lezen, op 1 maart iets te bestellen bij de waardeloze winkel.
Uiteraard niets geleverd gekregen en totaal geen contact mogelijk.
Bestel hier niets mensen!!!!

Uiteindelijk op 26 mei 2023 geld teruggestort gekregen.

29. marts 2023

inderdaad geen contact mogelijk

inderdaad geen contact mogelijk.
bellen en mailen heeft geen zin.
bestelling gedaan op 30 jan.
ik heb vanmorgen een mail verstuurd waarin ik hem de laatste kans heb gegeven om de bestelling te annuleren. na 2 weken zou ik aangifte doen en juridische stappen nemen. En wat denk je??
na een paar uurtjes kreeg ik opeens een mail waarin staat dat het product niet leverbaar is en dat een terugbetaling zal volgen. Paar uur daarna is het idd terugbetaald.
Dus deze oplichter zal niks leveren en zal wachten totdat je het opgeeft. bah!! hoe kan je slapen man!!!

21. februar 2023

Contact onmogelijk

Bestelling gedaan, meteen een mail met nummer maar na 2 weken niks ontvangen en ze nemen de telefoon niet op en reageren niet op mail.
Zeer zeer 👎

13. februar 2023

Geen reactie op betaalde bestelling van 28 november 2022.

Bestelling van 28 november. Daarna geen enkele reactie, ook niet op 2 mails. Gelukkig geen grote bestelling.
Wat vooral steekt is het ontbreken van enige mogelijkheid van contact. Zelfs de telefoon wordt niet opgenomen.

Update: op 10 februari 1e reactie via de mail: het bestelde is niet leverbaar en er komt een refund. Jammer van het gebrek aan communicatie maar nu wel netjes afgewikkeld.

28. november 2022

en wacht op mijn bestelling

Bestelling geplaatst op 06 december en nog steeds niets ontvangen. Ik heb al een e-mail en een formulier op de site gestuurd zonder antwoord te krijgen. Als ik deze week geen antwoord heb, zal ik ze aangeven bij de autoriteiten!

9. januar 2023

Ik kan geen 0 sterren geven

Bestelling #127095 (28 november 2022)

Deze bestelling is nog steeds niet binnen. Ik heb meerdere malen via email en telefoon geprobeerd contact op te nemen, maar er wordt niet op gereageerd. Het enige wat ik nu nog wil is mijn geld terug. Hopelijk gebeurd dit nog een keer. NIET BESTELLEN HIER!

Koen

27. november 2022

Oplichters?

Koop hier niks! Wees gewaarschuwd! Er wordt totaal niet gereageerd op mail en men neemt de telefoon NIET op. Men weigert elk contact of reactie. Ook op annuleren wordt niet gereageerd. Gerechtelijke procedure is in de maak. Deze firma is bekend bij de Consumentenbond, dat zegt genoeg.

9. december 2022

Dat dit bedrijf nog bestaat...

Een bestelling gedaan via de webshop, nooit bevestiging gekregen. Niet bereikbaar per telefoon en email. Na 10 dagen de bestelling geannuleerd. Dit keer zowaar een reactie(!). Het geld zou zsm worden terug gestort. Dat is nu 4 weken geleden. Uiteraard weer niet bereikbaar, totaal geen reactie. Wat een enorm slecht bedrijf!

10. november 2022

hengel niet geleverd

Ik heb een hengel besteld op 22 november. het gaat om BESTELLING #127057. Hij is nog niet binnen. Via mail en telefoon geen contact te krijgen. Wilt u u.a.b. contact met mij opnemen?

12. december 2022

8 Nov bestelling gedaan ..

8 Nov bestelling gedaan ..
Verschillende pogingen gedaan contact te zoeken zonder enig resultaat ( tel. mail contactformulier enz )
Wordt niet gereageerd nog geleverd..
inmiddels alle Leverings voorwaarden gepaseerd..
Nu Laatste mail gestuurd en aangetekend schrijven verstuurd!!
Mocht er niet worden op tijd worden terug betaald gaan wij over tot aangifte oplichting en incasso ..
Links of Rechts om ik kom mijn geld Halen!!
Wat een vreselijke t.......toko...
Ik adviseer iedereen met deze ervaring gewoon aangifte en incasso om deze praktijken te doen stoppen..
Voor de overige mensen Bestel Niets online bij Heijnens Hengelsport! Oplichters zijn het ..

11. december 2022