Zaterdag mijn lynck & co 08 more opgehaald en erg blij mee. Goed en kundig geadviseerd door Mikail die ook een goede prijs voor de 4 jaar oude 01 heeft geregeld. Albert uit Amstelveen
Virksomheden har svaret
Altijd topservice! Waar een andere dealer geen interesse had om onze XC60 PE uit 2023 (Franse Export) in onderhoud te nemen, werden we met open armen ontvangen door HEDIN Zaandam! Buiten dit om alti... Se mere
Virksomheden har svaret
Eindelijk kon ik weer laden met de auto. Ik heb het idee dat de problemen van de levering van de accu (8 mnd) van mijn hybride auto niet aan de garage lagen. Ik heb ze op een gegeven moment wekel... Se mere
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Afspraak maken makkelijk.
Gereserveerde vervangende auto stond klaar.
Op tijd berichtje dat werkzaamheden waren afgerond.
Auto gewassen terug ontvangen.

Besvarelse fra Volvo-dealer Hedin Automotive
Ondanks mijn te laat brengen van mijn auto voor een deur reparatie, die al met voorrang was ingepland, was de reparatie ook nog binnen de voor mij haalbare tijd gereed, opdat ik op tijd nog bij mijn dementerende echtgenote in het verpleegtehuis kon zijn.

Besvarelse fra Volvo-dealer Hedin Automotive
Snelle service ondanks alle drukte en prettige service medewerker

Besvarelse fra Volvo-dealer Hedin Automotive
Zoals altijd bij deze garage goede en snelle en prettige hulp

Besvarelse fra Volvo-dealer Hedin Automotive
De reparatie (beschadiging aan bekleiding van stoel) kon niet gerealiseerd worden. Onze eigen auto werd naar ons terugbracht en tijdelijke auto weer mee terug. Echt een top service !!

Besvarelse fra Volvo-dealer Hedin Automotive
Onverwachts binnen komen en dan binnen een half uur achterremlicht gemaakt en olie bijgevuld. Prima service!

Besvarelse fra Volvo-dealer Hedin Automotive
Makkelijke planning. Snelle service en vlotte bandenwissel. En in de tussentijd ene comfortabele leenfiets.

2 maal een zeer trage afhandeling van een storing in een hagelnieuwe auto

Vriendelijk personeel.
Minpuntje is de lange tijd om een afspraak in de agenda te krijgen.
Ook is een gemelde storing na één week weer teug gekomen.

Besvarelse fra Volvo-dealer Hedin Automotive
Goede service, mijn airco werkte niet naar behoren. Zonder afspraak langs gereden, en hebben ze toch even de tijd genomen om te kijken. Slang bleek defect, maar er was geen tijd om hem te maken en moest ook nog eens besteld worden in Zweden. Omdat het de airco betreft twijfelde ze of de batterij ook goed gekoeld werd door het extreem warme weer. Gelijk vervangend vervoer meegekregen, en na een aantal dagen het belletje dat het weer was gemaakt.

Besvarelse fra Volvo-dealer Hedin Automotive
De diagnose info erg kort en alleen mondeling terwijl er een rapport was. Moest weer terugbellen om iets betere info te krijgen over het mankement. Ook dat was erg kort van aard. De korte overschrijding van de garantie met 2000 km en geen gesprek mogelijk over gehele of gedeeltelijke coulance is jammer. Kortom een zakelijke houding.