Virksomheden har svaret
Vriendelijke mensen aan de balie. Ik heb erop gewacht, maar duurde wel wat lang. Prima mogelijkheid om te wachten: leuk zitje, lekkere koffie en goede wifi. Tevreden over Hedin.
Virksomheden har svaret
Goed geluisterd, en de mindere punten van een vorige enquête erg goed opgepakt. Nu was alles naar tevredenheid.
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Rostockweg 12, 9723 HG, Groningen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb een auto gekocht bij Thom Brons bij Hedin Automotive Groningen. Het contact is prettig en professioneel. Thom neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en geeft duidelijke en eerlijke informatie over de auto.

Vriendelijk ontvangst.
Kwam bij Hedin voor een klacht over kleurverschil tussen carrosserie en de voorbumper bij een nieuwe Peugeot van slecht enkele weken oud. Helaas denkt Hedin niet mee in een oplossing en zijn er helaas vervolg stappen nodig om deze duidelijke kleurverschil opgelost te krijgen.

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
Omdat er deze keer volgens afspraak werd gewerkt en alles klopte. prettige benadering.

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
niet al te lange wachttijd, goede service. Vriendelijk personeel.

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
Alles verliep prima volgens afspraak. Niets aan te merken,en iedereen was aardig en behulpzaam. Heb niet heel erg lang hoeven wachten!

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
Wij zijn 2x voor niks naar Groningen gereden .
En de ze hebben er een potje van gemaar in onze bus [armleuning]
En verder had de monteur een grote mond waarop wij erg raar stonden te kijken [waardeloos]
Dit was dus 1x maar nooit weer.

1300 euro voor 2 veren
voor een peugeot 308 van 2018.
kwikfit rekent totaal 430 euro
voor controle zeiden ze een scheur in de wielkast.
na een maand wachten op de officiele afspraak zeggen ze een gebroken veer voorin
hebben ze mij een maand lang laten rijden met een gebroken veer.
met alle gevaren van dien
heb ook nog 140 euro moeten betalen.voor wat nu echt de oorzaak was

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
Ik word altijd snel en prettig geholpen bij HEDIN Groningen.
Ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening.

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
Ik kwam met klachten waarvan niet heel duidelijk was wat de oorzaak was. Ondanks de volle werkplaatsagenda is het euvel snel en adequaat verholpen. Daarbij meer dan rekening gehouden met beperkingen die ik had over het beschikbaar moeten zijn van mijn auto.
Ik ben meer dan tevreden!😊

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
De ontvangst is zeer vriendelijk. We zijn zeer goed geïnformeerd over de reparatie en daarbij behorende kosten. Na afloop is verteld welke werkzaamheden zijn gedaan.

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
de ontvangst bij de receptie was prima, vriendelijk en adequaat. Teleurstellend was dat de 2 reparaties naast de grote beurt en APK niet uitgevoerd waren en ik dus voor een 3e keer langs moet komen

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
Het maken van de werkplaatsafspraak, de onderhoudsbeurt en de bejegening door het personeel van Hedin waren alle pico bello.

Besvarelse fra Peugeot-dealer Hedin Automotive - Groningen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.