Geurvoorjehuis Anmeldelser

4,0

Naast de heerlijke geuren hebben ze goede service. Ik had vorige keer een zakje wasparfum kado gekregen. Heerlijk. Toen ik deze nu wilde bestellen (wist natuurlijk niet meer welke) hebben ze opgezocht... Se mere

Heb al eerder bij geur voor je huis besteld. Nu was het van Ipuro de zomergeurstokjes Sunny Beachetime. Produkten altijd netjes verpakt, snelle levering. Fijn om daar te kopen en verschillende merken... Se mere

Krijg een fles toegestuurd die lekt, ben al 3 dagen bezig om iets geregeld te krijgen. Wil gewoon de kapotte fles terug sturen en een nieuwe ontvangen maar daar krijg ik geen gehoor op.

Mijn eerste bestelling ging heel makkelijk, mooie artikelen, goeie prijs en snelle levering. Geen verzendkosten boven de 35 euro dat is toch te gek en dat ben ik helemaal blij mee. Ik ben blij dat... Se mere

1. Leverandør af smags- og aromastoffer

Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires

God

Svarer typisk inden for 1 måned

173 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meest onvriendelijke klantenservice, nooit meer!

Ik had een Woodwick geurkaars besteld en een vraag erover, deze via whatsapp op een vriendelijke respectvolle manier gesteld,
Het antwoord dat ik terugkreeg was zo kort, bot en onvriendelijk, ongelofelijk.
Had nog een net bericht teruggestuurd waarop nooit reactie.

Dit is voor mij de reden waarom ik nu nooit meer bij deze shop bestel, was mijn eerste en laatste aankoop.
Tip, verbeter jullie klantenservice, daar staat of valt een bedrijf mee in mijn optiek.

23. oktober 2025

Top service

Top service. Pakket was niet aangekomen door fout PostNL maar na contact met de klantenservice werd de bestelling gelijk opnieuw verzonden!

21. oktober 2025

SPAM BEDRIJF

NOOIT GEKOCHT,
GEEN ACCOUNT,

EN PLOTSELING ONTVANG IK SPAM BERICHTEN WELKE ZE WEIGEREN OM TE STOPPEN

18. oktober 2025

Teleurstellende ervaring

Had als kado 2 magneetjes en 3 Woodwick kaarsen besteld. 1 magneetje was beschadigd (krassen). 1 kaars had geen etiket op het potje. Via de mail gemeld. Kreeg als reactie een ontvangstbevestiging. Na nogmaals lezen hiervan bleek er onderaan een regel toegevoegd te zijn als antwoordapparaat mijn klacht. Alleen was niet duidelijk wat er nou precies bedoeld werd. Na mijn melding hierover weer zo’n bericht maar nu met duidelijke instructies. Helaas werkte de geboden oplossing niet voor mij: terugsturen van de beschadigde artikelen en dan geld terug. Maar zoals gezegd: de bestelling was bedoeld als kado en op deze manier gaat dat niet lukken. Heel jammer. Ik heb verder geen zin meer om moeite te doen, dus ik houd de (beschadigde) artikelen.

17. oktober 2025

Bestelling beseld en betaald...niks…

Bestelling beseld en betaald...niks ontvangen.waren 2 kaarsen voor Kerstmis blijkbaar is daar iets serieus misgegaan....heb dat al een paar keer klacht over ingediend...heb nu de helft van mijn geld terug betaald gekregen...ik wil de rest ook terug betaald zien...maar is nog steeds gebeurd ...en ik heb geen kaarsen en wel betaald...vind het jammer want ik heb daar al zoveel gekocht ...een heel boze klant en teleurgesteld...en je kan ze niet telefonisch bereiken...niet ok

16. september 2025

ik krijg geen contact met de…

ik krijg geen contact met de klantenservice, zowel telefonisch als via mail beloven ze binnen 24 uur reactie. Na meer dan 2 weken order nog niet binnen!

30. september 2025
Geurvoorjehuis-logo

Besvarelse fra Geurvoorjehuis

Hi Caroline, Ik denk ik kijk het even voor je na Wij beloven alle mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Je hebt vrijdag avond gemaild en die is gistermiddag beantwoord. In de mail staat dat jij je pakket helaas niet hebt afgehaald op een postnl punt, dat het dus retour gaat en wij het als retour gaan verwerken. Fijne dag

Fijne website met breed assortiment aan huisgeuren

Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met *Geur voor je Huis*! Hun uitgebreide assortiment geuren en woonaccessoires biedt voor ieder wat wils — van luxe geurkaarsen tot stijlvolle diffusers. De website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, met duidelijk aangegeven merken en geurprofielen.

Wat me vooral opviel:

- *Snelle levering*: mijn bestelling werd vlot verzonden en keurig afgeleverd.
- *Klantenservice*: vriendelijk, behulpzaam en ze denken echt mee bij vragen.
- *Kwaliteit*: alles ziet er luxe uit, de geuren zijn intens maar niet overweldigend — precies wat ik hoopte.
- *Reviews & betrouwbaarheid*: WebwinkelKeur geeft ze een 9,2/10 op basis van meer dan 12.000 beoordelingen — dat zegt wel iets over hun betrouwbaarheid. [1]

Kortom: een aanrader als je je huis wilt opfrissen met mooie geuren of op zoek bent naar een origineel cadeau. Ik bestel hier zeker terug!

17. september 2025