Naast de heerlijke geuren hebben ze goede service. Ik had vorige keer een zakje wasparfum kado gekregen. Heerlijk. Toen ik deze nu wilde bestellen (wist natuurlijk niet meer welke) hebben ze opgezocht... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heb al eerder bij geur voor je huis besteld. Nu was het van Ipuro de zomergeurstokjes Sunny Beachetime. Produkten altijd netjes verpakt, snelle levering. Fijn om daar te kopen en verschillende merken... Se mere
Krijg een fles toegestuurd die lekt, ben al 3 dagen bezig om iets geregeld te krijgen. Wil gewoon de kapotte fles terug sturen en een nieuwe ontvangen maar daar krijg ik geen gehoor op.
Mijn eerste bestelling ging heel makkelijk, mooie artikelen, goeie prijs en snelle levering. Geen verzendkosten boven de 35 euro dat is toch te gek en dat ben ik helemaal blij mee. Ik ben blij dat... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires
Kontaktoplysninger
AG Bellstraat 53 A 03, 7903 AD, Hoogeveen, Holland
- info@geurvoorjehuis.nl
- geurvoorjehuis.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hele snelle levering
Niet normaal meer hoe snel de levering is, en goed verpakt
Makkelijk bestellen en betalen met je…
Makkelijk bestellen en betalen met je bol.com account. Brede assortiment en veel kaarsen en waxmelt en veel meer natuurlijk.
Led kaarsen defect ontvangen en…
Led kaarsen defect ontvangen ( vlammetje zat los) en klantenservice nauwelijks bereikbaar!
De kaarsen waren in een te grote doos verstuurd en niet gestut dus alle kans om te schuiven en dus te beschadigen.
Alleen via whatsapp/mail de klantenservice te contacten en niet telefonisch.
Er wordt tot op heden geen alternatief aangeboden dus ze gaan weer lekker retour
Snelle levering maar geur ook snel weg
Snelle levering. Echter wel veel meer van verwacht.
De geur is de 3e avond al weg en brand ze alleen in de avond.
Heerlijke geuren
Heerlijke geuren, snelle service. Leuk assortiment.
Alles prima in orde
Geur voor je huis
Ik was op zoek naar geurzakjes en die heb ik hier gevonden. Ruime keuze. Bestelling ging prima en alles is goed verpakt bezorgd
Super service
Ik bestel elke keer vanuit Belgie. Ik heb altijd super snelle levering. Laatste keer was een kaars jammer genoeg gebroken door het transport. Een berichtje gestuurd en twee dagen later had ik al een gloed nieuwe kaars in huis. Ik schrijf normaal geen reviews maar wou dit toch doen vanwege de top service. Nogmaals bedankt!
Met zorg heerlijke geur voor in huis
Met zorg heerlijke geur voor in huis! Fijn voor jezelf. Leuk om te geven.
Geweldige service!
Koop hier niet
Koop hier niet! Klantenservice is echt te bizar voor woorden.
Heerlijke geurolie en mooie Lamp Berger…
Heerlijke geurolie en mooie Lamp Berger met een heerlijke geur, ik ben er blij mee!
Duidelijke website en snelle levering
Extreem Onbeschoft
Bestelling gedaan waar in de tekst wordt gezegd dat we een aparte afstandsbediening bij het product zit, vervolgens staat er wel dat de batterijen niet meegeleverd worden maar niet dat de afstandsbediening niet meegeleverd wordt. Nu ja kan gebeuren denk je dan, even de webshop erop wijzen en dan komen ze je vast wel tegemoet toch? Nou mooi niet. Eerst wordt er beweerd dat er nergens staat dat er een afstandsbediening bij zit. “Meneer,
Er staat inderdaad niet vermeld dat er een afstandsbediening bij zit.” Na screenshot van de website wordt die leugen genegeerd maar is het natuurlijk helemaal mijn probleem. Er wordt op spottende toon met een smiley face en zwaai emotie gereageerd en teksten als “haha, nou nu is het klaar hoor ik ga je een retour label sturen” “zooo, wij proberen het wel gezellig te houden hier” “Hi Marcel, wat een boosheid Waar zie je dat er een afstandbediening bij is? er staat: met de aparte afstandsbediening” waaruit dus blijkt dat ze zelf vinden dat dat voldoende is om te weten dat het ding apart besteld moet worden. Om zo je klant te woord te staan gaat alle perken van professionaliteit te buiten. Het lijkt wel alsof je met een puber praat in plaats van een professionele klantenservice. Nu heb ik recht van retour en de bestelling betaald met creditcard waardoor ik verzekerd ben en de betaling kan aanvechten, maar je wil er niet aan denken dat er iets kapot is of niet geleverd, je krijgt onbeschoft kind aan de lijn dat de klanten uitlacht. Zelden zo een slechte ervaring gehad bij een webshop. Niet doen!!! Zie ook onderstaande ‘reactie’ waarbij wederom gedaan wordt alsof we bij elkaar op school hebben gezeten. De medewerker heb ik slechts aangesproken op diens onprofessionele houding en slechte service, er is niet gescholden, gedreigd of anderszins onheus gereageerd. Het bedrijf heeft simpelweg heel veel moeite met basale service en klantvriendelijkheid. Dat er beloningen worden gegeven om ‘goede’ reviews te verzamelen doet hieraan niet af. De concurrent is bovendien goedkoper, zo blijkt. Wie zich als een klein kind behandeld wil zien met geen enkel respect voor de klant en geen enkel niveau van service kan hier terecht. Anders? Nu ja, laat onderstaande reactie van het ‘bedrijf’ voor zich spreken. Een smiley is een smiley, een trieste emoji heeft een traan, deze niet: 🙂, de medewerker voelde zich eenvoudigweg betrapt op het uitlachen van klanten. Wat betreft andermans ervaring? Zie hieronder de reacties als Je de klantenservice nodig hebt: “bot” , “te bizar voor woorden”. Tja, als je liever koffie drinkt dan je werk doet…

Besvarelse fra Geurvoorjehuis
Ik had nog al eens kaarsen gekocht
Ik had nog al eens kaarsen gekocht en ben daar heel tevreden van. Ben nu eens van geur veranderd en het bevalt mij wel de Lavender
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.