Geurvoorjehuis Anmeldelser 366

4,0

Geurzakje kwam zonder verpakking. (Op hun site staat dat je geurzakjes mag retourneren mits je het in de originele plastic terugstuurt, moet ie er wel omheen zitten he.) wasparfummen die ik had bestel... Se mere

de mail met de nieuwe wasgeuren was zo opgezet dat ik meteen wilde kijken op de site. Daar gelijk 2 proefpakketten besteld die zeer snel geleverd zijn. Ik heb er pas 2 getest van Millefiori maar ben n... Se mere

Zojuist voor de 6e keer een bericht gestuurd ivm niet ontvangen product. In het begin wordt er meegedacht en gereageerd. Hiervoor heb ik een formulier ingevuld en gestuurd om het vermiste pakket te... Se mere

Helemaal top! Fijne wasgeuren, snelle verzending, en een klein kadootje dat zo heerlijk is, dat ik het heel snel bij ga bestellen, want mijn hele huis mag wel zo heerlijk ruiken. Super service, tot... Se mere

1. Leverandør af smags- og aromastoffer

Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

BESTEL HIER NIET WEES GEWAARSCHUWD!!

BESTEL HIER NIET WEES GEWAARSCHUWD!!! 2 maanden geleden eerste bestelling geplaatst bestellen/levering snel. Goede reviews MAAR er moet niet iets verkeerd gaan of je wilt je bestelling retour sturen dan komt het je krijgt never nooit je geld meer terug bellen mailen word elke keer gezegd word in orde gemaakt je word gewoon aan het lijntje gehouden nu 2 maanden verder nog niks ontvangen

10. april 2026

Mijn pakket kwam lekkend thuis aan

Mijn pakket kwam lekkend thuis aan. Ik heb hierover contact gezocht met de klantenservice en hun vonden het niet nodig nieuwe producten toe te sturen. Erg schandalig. Bestel hier nooit meer! En als ik jou was zou ik dit zeker ook niet doen.

9. maj 2026

Belofte niet nagekomen

Niet eens 1 ster waard, vanwege beschadigde producten was er een belofte vanuit dit bedrijf om mijn geld terug te krijgen, ik word volledig genegeerd als ik ernaar vraag, weken verder. Enorm slechte service en respectloos!

8. maj 2026

Altijd snel in huis

Altijd snel in huis. Als je optijd besteld volgende dag in huis.
Ja en ik hou nu eenmaal van lekkere luchtjes wasparfum en voor de oliebrander. Dan ben je hier aan het goede adres. Altijd een presentje bij de bestelling en een leuk spaarsysteem. Kortom ik bestel mijn luchtjes graag bij geur voor je huis.

29. april 2026

Vreselijke klantenservice

Vreselijke klantenservice! Ik probeer continu met ze in contact te komen over een bestelling die volgens de pakketdienst is geleverd maar helaas heb ik het niet ontvangen… maar willen ze wel dat ik voor de artikelen betaal? Ik vraag of ze me willen helpen met uitzoeken wat er fout kan zijn gegaan en of ze willen helpen maar reageren gewoon nergens op.

26. april 2026

Love it

Dit was mijn 4e of 5e bestelling. Wat houd ik van jullie spullen. Volgende dag geleverd jammer dat er geen foto's kunnen worden geplaatst

17. april 2026

Helemaal top

Super service, tot de volgende keer!

9. april 2026

Prima

De website was duidelijk en overzichtig. Het bestellen en betalen ging makkelijk en de spullen waren supersnel en keurig geleverd

14. april 2026

1 fles was stuk

1 fles was stuk. Vloeistof door de doos. Ik heb dat gemaild naar het bedrijf. Niets verder op gehoord. Jammer.

10. april 2026
Geurvoorjehuis-logo

Besvarelse fra Geurvoorjehuis

hi Hilly Jammer dat er iets mis is gegaan. Om een klacht in te dienen is het wel belangrijk een mailtje te sturen naar klantenservice@geurvoorjehuis.nl en niet om een automatische mail te beantwoorden. Elke mail beantwoorden wij binnen 2 werkdagen . Wij zien echter geen mail van jou. Om te zien wat we nodig zijn kun je kijken op onze klachtenpagina.