Ik heb de parfum binnen gestelde levertijd ontvangen en ik ben aangenaam verrast. Via advertenties op social media ben normaal gesproken wat sceptisch, maar wilde het toch eens proberen. Erg fijne p... Se mere
Wat ik ook al op fb had gemeld, binnen 2 dagen in huis #199 # 356 # … zo lekker en ze blijven langer hangen ( ruiken dan de originele geuren) top spul . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snelle levering, goed product. Klein minpuntje het produkt blijft iets minder lang hangen dan verwacht. Verder perfecte service en levering.
Bij Parfumoir maken we luxe parfums bereikbaar voor iedereen. Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom creëren we hoogwaardige, langdurige Parfums die zijn geïnspireerd op designergeuren, maar zonder het hoge prijskaartje. Onze geuren worden in Nederland geproduceerd, zijn 100% vegan, dierproefvrij en gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Geen overbodige marketing of dure verpakkingen, alleen pure kwaliteit die lang blijft hangen. Elke geur is geïnspireerd op iconische parfums en ontworpen om karakter, zelfvertrouwen en elegantie uit te stralen.
Svarer typisk inden for 2 uger
Hij ruikt totaal niet naar het origineel en na 30min is ie al weer verdwenen. Ik heb spijt !
Ik heb mijn bestelling meer dan een week nog altijd niet ontvangen.jammer
Blijft altijd een beetje een gok, maar ze zijn verrassend lekker. Ben zeer tevreden .ik had mannen geuren.oa 351, 399 en 112.
Alle 100ml dus kan voorlopig vooruit. En niet geheel onbelangrijk de vrouw ook erg blij.
Deze geur lijkt in de verste verte niet waarop het had moeten lijken. Zonde van de pegels.
Snelle levering, goed product.
Klein minpuntje het produkt blijft iets minder lang hangen dan verwacht.
Verder perfecte service en levering.
De 351 stinkt. Lijkt verre van op de echte, krijg er oprecht hoofdpijn van.
De ene geur is identiek en blijft lang hangen, de ander net niet en vervliegt binnen een halve dag. Wat jammer is, want blijkbaar lukt het nog niet om het bij alle geuren evenredig te krijgen wat kwaliteit betreft.
Ik heb de parfum binnen gestelde levertijd ontvangen en ik ben aangenaam verrast. Via advertenties op social media ben normaal gesproken wat sceptisch, maar wilde het toch eens proberen. Erg fijne parfum.
Gr, Rick
Heerlijke geurtjes! Precies zoals omschreven. Kortingsbon erbij voor de volgende bestelling 👌👌
Goede marketing slecht product!
Geur vervliegt sneller dat je het opspuit, laat je niet verleiden tot aankoop, goedkoop blijkt duurkoop.

Besvarelse fra PARFUMOIR
Ik heb op maandag mijn order geplaatst en dinsdag zie ik dat mijn order al bezorgd is! Wat was ik blij, kom ik thuis is het niet bij de buren en ook niet voor de deur! Heel jammer! Belachelijk!

Besvarelse fra PARFUMOIR
Ik was van mening dat ik een op designer gebaseerde parfum had besteld. Blijkt de knock off duurder dan het origineel. Je gaat ervanuit dat het gebaseerd id op bacarrat rouge 540 wat een echt designer parfum is. Krijg je een nep van een nepparfum de bakarrat rouge 540 welke naar sigaretten ruikt.Dus waarom een goedkope nep aanprijzen als design??? Bezorging etc is wel oke

Besvarelse fra PARFUMOIR
Snelle levering, goed verpakt en de geurtjes ruiken heerlijk. Ze blijven lang hangen en benaderen het origineel. Erg tevreden!
Heb zelfs nog twee keer besteld nadat ik de mini samples had geroken.
Eerlijk en betrouwbaar!! Goede service en , hele goede kwaliteit niks om op aan te merken!! Ga zo door!!
Heerlijke geur en super snelle bezorging