Hout gemak Anmeldelser 754

4,7

Bouwpakket voor een overkapping netjes geleverd op afspraak. Pakket is helemaal compleet. Als je vragen hebt kan je altijd terecht en ze reageren snel. Glazen schuifwand ook netjes geleverd door 2 ma... Se mere

Bestelling was snel geplaasts, dag erna werd ik meteen gebeld voor een leverafspraak. Levering ging uitstekend.Aardige Chauffeur die meedacht waar de pakketten te plaarsen. Kortom, helemaal top!

Goedkoop, snelle levering en snelle communicatie. Verbeterpunten: sommige planken zijn krom of hebben echt lelijke plekken. Ik snap dat dit niet altijd te voorkomen is, maar toch vonden wij het we... Se mere

1. Tømmerhandel

Hout gemak is de nummer 1 houthandel voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in douglas hout en eikenhout. De website blijft zich daarnaast ook regelmatig uitbreiden met nieuwe producten. Hout gemak is altijd concurrerend qua prijs, levert de beste kwaliteit en hanteert korte levertijden.

4,7

Svarer typisk inden for 1 uge

Top service

Ik heb heel wat offertes op verschillende sites opgevraagd, de manier en snelheid waarmee Bram en Bo van houtgemak de vragen beantwoorden en je van informatie voorzien steekt met kop en schouders boven de andere aanbieders uit. Het bouwpakket moet ik nog ontvangen maar dat belooft veel goeds ook gezien de andere ervaringen. Ik wacht met spanning af maar ik beveel houtgemak dan ook aan.

8. april 2026

Topservice!

Glazen schuifwand ook netjes geleverd door 2 mannen met een aanhanger, panelen werden tot in de tuin gebracht. Top service.

2. april 2026

Gewoon top!

16. april 2026

Wachten op niks.

Met het hout was niks mis, maar de levering was chaotisch. Houtgemak mailt een dag van tevoren dat het tussen 09 en 11 komt, maar de transporteur weet van niks en komt doodleuk om half 4. Houtgemak zegt, wanneer je belt, dat telefonisch contact met de chauffeur niet mogelijk is (ze hebben kennelijk het nummer niet) maar dat ze echt onderweg zijn. Dus je moet uren wachten op je bestelling. Vrienden die klaar staan om te helpen sjouwen wachten uren met je mee. Een telefoontje met de vraag of het is goedgekomen, en met excuus voor het ongemak, is niet gekomen.

20. marts 2026
Hout gemak-logo

Besvarelse fra Hout gemak

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de kwaliteit van het hout naar wens was, maar het spijt ons oprecht dat de levering zo chaotisch is verlopen.

U heeft helemaal gelijk dat dit niet de ervaring is die wij willen bieden. Hoewel er door verkeer of andere omstandigheden soms vertraging kan ontstaan, hadden wij dit beter moeten communiceren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak