Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zojuist vanuit hoog dalem naar Nu Buiten gereden om een aankoop te doen. Bij binnenkomst waren er meerdere werknemers aanwezig. Uiteraard kunnen deze met werkzaamheden bezig zijn. Maar na een tijd... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tømmerhandel
  2. Butik med grønne vægge og rumdelere
  3. Marked for byggematerialer

Skrevet af virksomheden

Welkom bij NuBuiten, je specialist in alles wat met buitenleven te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig Douglas hout, hardhout, tuinhout of complete overkappingen en buitenverblijven, bij ons vind je het allemaal. Met een assortiment van meer dan 30.000 producten bieden wij een uitgebreide keuze voor elke tuinliefhebber en doe-het-zelver. Bij NuBuiten begrijpen we dat iedere tuin en elk buitenverblijf uniek is. Daarom bieden wij ook maatwerk aan om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Ons doel is om je te help om een buitenruimte te creëren waar je het hele jaar door van kunt genieten. Of het nu gaat om schuttingen, vlonders of bestrating, bij ons ben je aan het juiste adres. In onze webwinkel plaats je snel en eenvoudig een bestelling voor al je tuinbenodigdheden. Heb je een specifieke afmeting voor je hout of schutting nodig? Ook maatwerk bestel je op NuBuiten.nl. Laat je inspireren in ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam. Op ons showterrein zijn veel producten uit ons assortiment te bezichtigen, zoals de sierbestrating, schuttingen, tuinhuizen en overkappingen. Heb je nog wat extra hulp of advies nodig voordat je een bestelling plaatst? Plan dan een afspraak in met één van onze specialisten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor je tuinontwerp.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 79 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

proefstukje van paar centimeter niet mogelijk.

Ik wilde graag composiet vlonderplanken en clips bestellen. Maar wel graag proefstukje van enkele centimeters vooraf. Resultaat tel klantenservice dat doen we niet meer. U moet dan naar show room komen. Ik woon aan de andere kant van het land. Dan kijkt u maar bij andere dealers dat lijkt er vast wel op?? was de reactie. Dus nu verwacht het bedrijf dat ik ongezien een bestelling plaats van meer dan 1000,-De reststukjes bij andere klanten gooien we weg gaf de medewerker klantenservice aan. Ik heb nog aangeboden te betalen voor een reststukje maar nee. We doen duit niet meer en verder was overleg niet mogelijk. Helaas.

16. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

zeer slecht ervaring en onprofessioneel

Ik heb in het verleden al mindere service meegemaakt, maar wat wij hier hebben ervaren was wel heel bijzonder — helaas in negatieve zin.
Wij zijn twee keer vanuit Amsterdam naar de showroom gereden om een overkapping te bekijken (ongeveer 1,5 uur per rit). In de showroom hebben wij duidelijk aangegeven wat wij wilden hebben en in welke maat. Thuis heb ik dit zelf nog online gecontroleerd en de prijs berekend.
Daarna ging het meerdere keren mis:

1e bestelling: gevelbekleding bleek niet op voorraad. Dat kan gebeuren.
2e bestelling: twee lampen besteld, maar compleet verkeerde lampen geleverd — ze leken er niet eens op. Opnieuw moeten retourneren.
3e bestelling: de overkapping werd geleverd, maar bij het openen bleek het een totaal ander model, een veel goedkopere versie dan besteld.

Na telefonisch contact kregen we te horen dat de overkapping die wij hadden besteld “niet bestaat” en dat alles zou worden opgehaald. Einde verhaal.
Geen oplossing, geen meedenken, geen excuses.
Dit bedrijf is voor ons absoluut geen aanrader.
Score: 1/10.

1. april 2026

Besvarelse fra NuBuiten

Hartelijk dank dat u uw ervaring met NuBuiten wilde delen. Wij betreuren de gang van zaken rondom uw order.

Wij begrijpen goed dat het erg frustrerend voor u moet zijn geweest dat u meerdere keren vanuit Amsterdam naar onze showroom bent gekomen en dat er vervolgens verschillende zaken niet goed zijn verlopen. Dat heeft onnodig veel tijd en moeite van u gevraagd.

Onze excuses voor de ontstane teleurstelling en het ongemak. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze processen en communicatie verder te verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De service is ongeevenaard.

13. april 2026

Beste Pieter,

“Hartelijk dank voor uw review.
Dit is de ervaring waar NuBuiten naar streeft. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.”

Onbetrouwbaar, onvriendelijk

Onbetrouwbaar, houdt zich niet aan afspraken, waardeloze klantenservice.
Bij bestellen wordt er aangegeven dat de levering binnen een tijdsblok wordt geleverd. Dit blijkt niet zo te zijn, klantenservice heeft geen interesse in het vinden van een oplossing, verwacht dat je de hele dag thuis gaat zitten wachten en men dreigt bij weigering in afwezigheig nog eens 150 euro kosten in rekening te brengen. Onproffessionele organisatie

13. april 2026

Beste Marijke,

Wij vinden het vervelend dat u het contact met onze klantenservice zo heeft ervaren. Dit is niet de ervaring die NuBuiten wil meegeven aan haar klanten.

Helaas verloopt de communicatie met sommige transporteurs over levertijden en tijdsindicaties niet altijd optimaal. Dit heeft in dit geval helaas ook u getroffen.

Onze excuses hiervoor. Wij hopen dat u alsnog veel plezier beleefd aan u bestelling.

Met vriendelijke groet,Team NuBuiten

Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel. Naar meerdere keren gebeld te hebben of de overkapping geleverd zou worden op de afgesproken dag. Kreeg ik te horen aan de foon uw overkapping staat klaar en wordt vandaag geleverd. Om 10 uur daar waren de poeren. En alleen maar de poeren. Rond 15 uur nogmaals gebeld wanneer de rest komt. Kon men aan de foon niet gelijk zeggen. 16.05 uur terug gebeld. Met de medeling dat door interne fout de opdracht niet door is gezet naar leverancier en dat de levering een week later wordt. Geen enkel oplossings gezindheid van NUBUITEN. Ik moet blij zijn dat het geleverd wordt. Dus een week later . Waardeloos. Dus bevestiging stelt niets voor. Robert Wiertz

10. april 2026

Beste Robert,

Onze excuses dat de levering van uw overkapping niet goed is verlopen. Door een fout in ons systeem is de levering niet gegaan zoals afgesproken. Dat is uiteraard erg vervelend en wij begrijpen uw frustratie.

Onze collega’s hebben geprobeerd u zo goed mogelijk te helpen binnen de mogelijkheden die er waren, al heeft dit het probleem helaas niet direct kunnen oplossen.

Uw order komt zo snel mogelijk naar u toe en wij hopen dat u er, ondanks de vertraging, alsnog van kunt genieten deze zomer.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Let op! Koop hier geen geverfd hout.

Let op! Met de levering van geverfd hout. Ze werken met latjes ertussen. De latjes legt men te vroeg op het geverfde op gespoten hout, daardoor zal IEDERE plank een afdruk van de lat hebben.

8. april 2026

Beste Manus,

Hartelijk bedankt voor u feedback.

Dit ontstaat doordat het hout in stapels tegelijk wordt gedompeld, waarbij er latjes tussen de planken zitten. Hierdoor kunnen afdrukken zichtbaar blijven op het oppervlak.

Wij begrijpen dat dit niet gewenst is. U kunt ons hierover altijd even mailen te samen met wat foto's dan kunnen wij u beits aanbieden om dit bij te werken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Klantonvriendelijk bedrijf die beloftes niet nakomt

Wij zijn eind februari bij Nubuiten geweest voor een offerte voor een overkapping en schutting. In eerste instantie goed geholpen en er werd aangegeven dat plaatsing rond Pasen mogelijk was. Na enkele aanpassingen hebben wij op 3 maart een aanbetaling van 50% gedaan, wat een aanzienlijk bedrag is. Ook toen werd telefonisch bevestigd dat plaatsing begin april haalbaar zou zijn.

Vervolgens bleef het stil. Ondanks meerdere keren zelf contact opnemen, hoorden wij lange tijd niets. Pas na 2,5 week kregen wij bericht dat plaatsing pas eind april mogelijk was, vanwege “omstandigheden” aan hun kant. Dit werd later opnieuw uitgesteld naar mei, en inmiddels zelfs naar eind mei.

Wij zijn erg teleurgesteld in de communicatie en het steeds opschuiven van de planning. Afspraken worden niet nagekomen en je moet er zelf constant achteraan. Wij zouden hier niet opnieuw kopen.

26. marts 2026

Besvarelse fra NuBuiten

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Het spijt ons dat de planning meerdere keren is opgeschoven en dat de communicatie hierover niet naar verwachting is verlopen. Wij begrijpen goed dat dit, zeker na een aanbetaling en duidelijke afspraken, erg teleurstellend is.

Wij nemen uw feedback serieus en gaan dit intern bespreken om onze communicatie en planning te verbeteren. In de communicatie zien wij dat er inmiddels alles aan gedaan wordt om u zo goed en spoedig mogelijk te helpen, zodat uw overkapping en schutting geplaatst kunnen worden en u uiteindelijk kunt genieten van uw tuin.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totaal geen oog voor de klant

Zojuist vanuit hoog dalem naar Nu Buiten gereden om een aankoop te doen.

Bij binnenkomst waren er meerdere werknemers aanwezig. Uiteraard kunnen deze met werkzaamheden bezig zijn. Maar na een tijdje rond gelopen te hebben. En vervolgens netjes te wachten kwam er een nieuwe bezoeker binnen. Er stond gelijk iemand op om te te vragen of ze wilde rond kijken of een vraag hadden.
Wij werden compleet genegeerd . We zijn toen maar zonder gedane zaken weg gegaan

24. marts 2026

Besvarelse fra NuBuiten

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet bent aangesproken door één van onze medewerkers. Gastvrijheid en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel, dus dit is niet zoals het hoort.

Graag nodigen wij u nogmaals uit om de juiste NuBuiten-ervaring te beleven, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kwaliteit niet zoals gezien en verwacht

Ik heb bij dit bedrijf een overkapping van 3x4 meter gekocht (nov 2025) nadat ik ter plaatse in het experience center prijsofferte had laten maken.
Deze werd geleverd op mijn vraag op 4 maart 2026. Wat mij meteen opviel is dat het Douglas hout fijnbezaagd was ipv geschaafd. Ik had nochtans in de showroom het gewenste artikel aangeduid, een overkapping die geschaafd was, zoals trouwens beschreven is op de website. Tijdens het maken van de prijsofferte vermelde de verkoper dat ik een paar honderd euro korting kon krijgen indien ik het bouwpakket zelf op de juiste maat zou zagen. Aangezien ik het nodige gereedschap heb, koos ik voor deze optie. Wat er niet werd bijverteld was dat ik dan geen geschaafd hout zou krijgen maar fijnbezaagd. Dat had de verkoper moeten vertellen, werd mij gezegd toen ik hierover contact opnam. Fijnbezaagd is nog vrij ruw waardoor je gemakkelijk splinters hebt. Vooral voor de staanders vonden wij dit belangrijk dus zelf de staanders geschuurd.
Voor iemand zonder ervaring is hier aankopen en zelf bouwen geen aanrader. In de handleiding staan meerdere fouten. De kwaliteit van veel houten planken was niet goed. Veel planken vertoonden scheuren op einde of begin. Dit heb ik gelukkig kunnen oplossen omdat ik zelf moest zagen dus heb ik op deze manier de maten kunnen aanpassen. Indien ik de slechte planken niet had gebruikt dan zouden deze vervangen worden werd mij geschreven in een e-mail. Echter, hierop wachten was door omstandigheden voor mij geen optie. Mijn overkapping is nu iets kleiner geworden. Aan de telefoon werd steeds even vriendelijk gereageerd als ik een vraag had. Toch zou ik dit bedrijf niemand aanraden.

4. marts 2026

Beste Johan,

Dank voor uw uitgebreide review.

Jammer om te horen dat uw ervaring niet is zoals u had verwacht. We nemen uw opmerkingen over de houtsoort, de informatie tijdens het verkoopgesprek en de kwaliteit van het materiaal serieus en gaan dit intern bespreken.

Goed om te horen dat u het contact met onze medewerkers als prettig heeft ervaren, al begrijpen we dat dit de rest van uw ervaring niet goedmaakt.

Dank voor uw feedback.

niet kopen hier

Alles is misgegaan. Al latere leverdatum door (zogenaamd carnaval). Laten mij een uur heen en een uur terugrijden naar een afhaalpunt voor 1 item. De rest zou nageleverd worden. Deze datums worden opgeschoven. Dan zou er op een vrijdag geleverd worden (Ik heb hier vrij voor genomen van mijn werk om maar zeker thuis te zijn) Niemand geweest. Ik bel later in de namiddag en dan krijg ik te horen dat de transporteur had verzuimd door te geven dat er een chauffeur ziek was en zodoende niet geleverd was. Dit afschuiven op de transporteur is wel gemakkelijk maar daar trap ik niet in. NuBuiten is verantwoordelijk voor duidelijke communicatie en niet de transporteur. Hopeloos deze firma. Wel correcte werknemers aan de telefoon maar zielig dat ze voor zo'n firma moeten werken en ik denk bijna de gehele dag problemen oplossen. Voor hen heb ik respect!

9. marts 2026

Zeer tevreden, aanrader!!!

Zeer tevreden over de service! De klantendienst is vlot bereikbaar en reageert snel. Bij levering bleek één artikel beschadigd te zijn. Na een korte mailwisseling met de klantendienst werd er zonder problemen een nieuw artikel nagestuurd. Dat noem ik pas echte service. Bedankt voor de snelle en correcte oplossing!

13. marts 2026

Beste Joeri,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u onze klantendienst als vlot bereikbaar en behulpzaam heeft ervaren. Het spijt ons natuurlijk dat één van de artikelen beschadigd was bij levering, maar we zijn blij dat we dit snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Aanrader & goede service

Had jaren geleden al een hele goede ervaring met schutting materiaal van NuBuiten en dus weer bij hun besteld voor een vlonder. Helaas zaten er een stel kromme en zeer noestige planken bij. (Tja hout is nl een natuurmateriaal, dus dat kan)
Na het melden van de imperfecties corrigeerden zij dit zonder gezeur en bovendien snel zodat ik mijn vlonder netjes kon afmaken. Aanrader!!

18. februar 2026

Besvarelse fra NuBuiten

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review voor ons te schrijven. Dit stellen wij zeer op prijs.

NuBuiten staat voor service en kwaliteit, en deze oplossing is voor ons vanzelfsprekend. We hebben dit dan ook graag voor u gedaan.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog eens onze hulp nodig hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Team NuBuiten.

Zeer tevreden

Zeer vriendelijk en nette service .Snel antwoord op al mijn vragen.Doen wat ze beloven,dus Top
We gaan de overkapping in elkaar zetten zodra het weer het toelaat,maar tot nu toe erg prettig bedrijf.zeer tevreden.

16. februar 2026

Besvarelse fra NuBuiten

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren en dat wij onze beloftes zijn nagekomen. Wij wensen u veel plezier met het monteren van de overkapping en hopen dat het weer snel meewerkt! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team NuBuiten.

Snelle levering en Klantvriendelijk

Snelle levering, goede voorraad en ook een ontbrekend onderdeel en nabestelling heel snel en klantvriendelijk opgelost. Top!

9. februar 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, onze voorraad en de manier waarop het ontbrekende onderdeel en de nabestelling zijn opgelost.

Graag tot een volgende keer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Planken zijn niet goed geïmpregneerd…

Planken zijn niet goed geïmpregneerd waardoor hele grote stukken blank zijn. Nubuiten zegt dat als de zending ontvangen en geaccepteerd is, zij niet meer verantwoordelijk zijn.

7. februar 2026

Geachte heer/mevrouw,

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons te vernemen dat u ontevreden bent over de impregnering van de ontvangen planken. Wij begrijpen dat dit teleurstellend voor u is.

Wij willen hierbij toelichten dat de planken inmiddels door u zijn gemonteerd en daardoor niet meer in originele staat verkeren voor beoordeling of eventuele omruiling. Daarnaast is uw melding geruime tijd na levering bij ons ingediend, terwijl op de door u meegestuurde foto’s in uw e-mail zichtbaar is dat de planken reeds waren geplaatst. Hierdoor hebben wij destijds helaas niet de mogelijkheid gehad om dit direct bij ontvangst met u te beoordelen en op te lossen.

Desondanks nemen wij uw ervaring serieus.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

pergola in wit alluminium

Vorig jaar een pergola in wit alluminium gekocht. vervolgens een extra screen. nu hebben we een extra screen gekocht maar helaas is onze opdracht gecanceld. ze kunnen het plotseling niet meer leveren (staat overigens nog te koop op de website) de oplossing neem maar een zwarte.. verder 0 medewerking om te helpen naar een juiste oplossing.. bijv.. door een officieele artikelnummer of leverancier door te geven waardoor we bij andere dealers kunnen zoeken..

4. februar 2026

Besvarelse fra NuBuiten

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij begrijpen heel goed dat dit voor u teleurstellend en frustrerend is.

Helaas zijn wij in dit geval geconfronteerd met een onverwachte wijziging in de beschikbaarheid bij de leverancier, waardoor het betreffende scherm niet meer leverbaar bleek. Dat het artikel op dat moment nog zichtbaar was op onze website, is uiteraard verwarrend en had niet zo mogen zijn. Onze excuses daarvoor.

Wij betreuren het dat wij u hierin niet beter hebben kunnen ondersteunen en nemen uw feedback ter harte, met name wat betreft het meedenken over alternatieve oplossingen. Dit is een punt dat wij intern zullen bespreken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team NuBuiten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima webshop, duidelijke omschrijving van de materialen

Prima levering, ook de nalevering netjes afgeleverd.

26. september 2025

Besvarelse fra NuBuiten

Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat zowel de levering als de nalevering naar tevredenheid zijn verlopen.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!

Team NuBuiten.

Spijt

Hadden wij alle reviews maar eerst gelezen voordat we een overkapping kochten bij NuBuiten.
Je geeft een kapitaal uit, maar na de koop heeft niemand een duidelijk antwoord bij vragen en de ongeïnteresseerdheid druipt er bij de medewerkers aan de telefoon van af. Om het nog maar niet te hebben over de oplossingsgerichtheid en de klantenservice die heel ver te zoeken is.
Eind augustus een overkapping van bijna €8.000 bij NuBuiten gekocht waarbij verkoper aangaf dat het funderingsplan van internet te halen was zodat we meteen konden beginnen met de voorbereidingen. De montagehandleiding zou hij zsm sturen.
Na voorbereiden fundering moesten we zelf achter de montagehandleiding aan en bleek op de website het verkeerde funderingsplan te staan, waardoor een deel van de overkapping ingekort moest worden en daardoor 10% kleiner zou worden.
NuBuiten zou de balken inkorten, zodat de fundering niet aangepast hoefde te worden. Afgesproken dat dit zo snel mogelijk gedaan zou worden, maar bij navraag gaf medewerker after sales aan dat dit nog wel weken kon duren vanwege een zieke medewerker.
Aangegeven dat wij het dan zelf wel zouden aanpassen.
Melding ontvangen dat er een levering aankwam, dus vrij genomen, maar er kwam die dag niemand opdagen. Daarna overkapping in 2 delen ontvangen, dus nog 2x vrij moeten nemen. Daarna bleken de schroeven en de inbouwspots niet meegeleverd te zijn.
Op vrijdag na 2e levering telefonisch contact met NuBuiten die aangaven dat we de schroeven dan maar bij een lokale bouwmarkt moesten gaan kopen en het bonnetje maar moesten sturen. Bouwmarkten in de regio hadden veel te weinig schroeven en NuBuiten weer gebeld om 11u. Gevraagd of de schroeven met een koerier gestuurd konden worden, zodat we konden beginnen aan de bouw van de overkapping. 3x zelf teruggebeld of er al een oplossing was en telkens moesten we wachten, was de desbetreffende persoon in gesprek en werden we echt wel teruggebeld.
Daarna volgde er om 16.15u (5u na ons eerste telefoontje en na 16u is er telefonisch niemand meer bereikbaar t/m maandag) een mail dat de schroeven niet met een koerier verstuurd zullen worden, maar kosteloos(????) nagezonden zullen worden en dat NuBuiten niet verantwoordelijk is voor onze planning en vrije dagen. Blijkbaar zijn ze ook niet verantwoordelijk voor een correcte levering en een nette after sales.
Uiteindelijk bleken schroeven ook vrijdags niet meteen op de post gestuurd te zijn en werd er ’s maandags aangegeven dat GLS maar 1x per week komt laden en dat we daar maar op moeten wachten. Teamleider after sales heeft op woensdag toch maar een ritje naar PostNL gemaakt en de schroeven met ‘express’ verstuurd.
Manager verkoop vroeg of we na de funderingsellende toch een goede review wilden schrijven in ruil voor een dinerbon van €150, omdat het niet zo goed gaat met het bedrijf en veel mensen negatief zijn over NuBuiten. Voor het inleveren van 10% van de grootte van de overkapping kregen we een terugbetaling van €150.
Dit was van koop tot levering alleen maar ellende, frustratie en negatieve energie.
Geef aub iets meer uit bij de concurrent! Slechter dan bij NuBuiten zal je niet geholpen worden!!

20. august 2025

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw bericht. Wij hebben uw review zorgvuldig gelezen.

Wij vinden het vervelend dat u het traject rondom uw overkapping als negatief heeft ervaren. Tegelijkertijd willen wij benadrukken dat dit dossier inmiddels meerdere maanden geleden is afgerond en dat de besproken punten destijds met u zijn behandeld, inclusief de overeengekomen compensatie.

Tijdens het proces is er vanuit onze organisatie contact met u geweest over het funderingsplan, de aanpassingen aan het product, de nalevering van onderdelen en de financiële tegemoetkoming. Daarmee is het traject administratief en praktisch afgesloten. Dat u desondanks maanden later nog steeds ontevreden bent, nemen wij ter kennisgeving aan, maar wij kunnen het proces niet met terugwerkende kracht opnieuw uitvoeren.

Wij herkennen ons daarnaast niet in het beeld dat er geen enkele oplossingsgerichtheid is geweest. Er zijn aanpassingen aan het product uitgevoerd, onderdelen zijn nageleverd en er is een vergoeding verstrekt, ondanks dat planning en ingeplande vrije dagen buiten onze verantwoordelijkheid vallen, zoals ook in onze voorwaarden staat vermeld.

Uw feedback over communicatie en beleving nemen wij intern mee ter evaluatie. Verdere inhoudelijke behandeling van dit dossier achten wij echter als afgerond.

Als u dit niet ervaart als afgerond, dan willen wij u graag verzoeken om contact met ons op te nemen via de mail of telefoon.

Mail: info@nubuiten.nl
Telefoon: 0858883720

Klantenservice
NuBuiten

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

27 december besteld

27 december besteld, stond 2 tot 4 dagen levertijd. Ik snap ivm feestdagen dat er wat meer tijd overheen kan gaan, echt...maar moest er zelf achteraan en werd uiteindelijk pas 10 januari geleverd. Vind ik wat van....sorry

10. januar 2026

Beste Natasja,

Bedankt voor uw review!

Het vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is geweest. Helaas was de levering vertraagd i.v.m. de feestdagen waarna wij 5 Januari weer open waren voor de leveringen. Hierbij kwam de sneeuwval in Nederland ook om de hoek, waardoor de vrachtwagens twee dagen lang bijna tot niet konden rijden. Het was uiteraard niet de bedoeling om de intentie te wekken dat wij onze afspraken niet na komen.

Excuses voor het ongemak!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, er stonden wat zaken op nalevering. Hier werd direct op gereageerd en goed opgepakt

31. december 2025

Beste Lou,

Bedankt voor uw review! Het is fijn om te horen dat de levering, na enige ongemakken toch goed is verlopen! Veel bouwplezier en wellicht tot in de toekomst!

Team Nubuiten

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.